Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
Цитирай Първоначално написано от ^dani^
Аз съм на 15 години.С приятеля ми К.(на 15) се обичаме много.Той е страхотно момче.Докато сме заедно ни е много приятно и често ни се иска нещо повече от целувки и петинг.Аз мисля,че ми е рано за секс,но все пак искам да пробвам,да разбера какво е.А със К. не ни остава много време заедно - през коледната ваканция заминавам да живея в Германия,а К. още не знае.Не искам да се разделяме и зная,че раздялата ще е много трудна - ние наистина се обичаме.Незнам как да постъпя - да правим ли секс докато имаме тази възможност или да не прибързвам?
Spored men ako go obi4a6 tolkova mnogo moje ... no razdqlata ...neznam..po dobre mu kaji o6te ot sega za6toto posle kato mu kaje6 izvednuj i toi nqma da znae kak da reagira..
Наистина колкото по от рано знае толкова по-добре и аз двамата!Такка ще имате и възможност да прекарате и останалото ви време чудесно!Обаче като се замисля има и друга възможност...да ти каже че след като заминаваш е по-добре да се разделите от сега защото няма смисъл...но....щом казваш че те обича не мисля че ще постъпи така!Затова кажи му го от сега!Аз мисля че ще те разбере!А относно секса....ами ако наистина го искаш направи го!!!Нищо не губиш!