.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Da se izcepq ne6to brutalno ,nestandartno za jena ne6to ot sorta "bah mamamu" ili ne6to takova mn e kofti ama sluchva se

Guest
    moqta izlagaciq be6e predi 2-3 dena pregarnal me priqtelq mi i si gukame i ahaa de me celune i az vidqh edna priqtelka i podsko4ih i huknah kam neq a toi be6e tolkova stresnat 4e padn ot peikata no nakraq si4ki umrqhme da se hilim

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Цитирай Първоначално написано от ironic
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Цитирай Първоначално написано от зумбайка
    седим на една пейка...така настрани...един с/у друг...и аз виждам една мн добра фр.
    и исках да стана да я видя...и тругвам да си премятам крака през главата му..., но другианещо се оплете в пеиката и паднах от пейка...от там той ме дурпа да стана...аз се хиля на земята и не мога да стана...беше ужасно!
    ха мен ми се е слу4вало не6то подобно.на4и понеже и аз и той сме срамежливи и в на4алото и двамата мъл4ахме малко и вървим нали и минаваме покрай няква ограда,такава от тухли и висо4ка.и той вика 'ай да седнем тука' и аз викам 'ми добре' и той се ка4ва на оградата и ми казва 'аре ка4исе няма да те изям' и аз нали ска4ам така назад се6тате се за да седна ама не6то се фърлих много силно и се метха6 зад оградата в някви храсти и той стои и ме гледа отгоре а азму се гъзя и съм си вирнала краката баси тогава и двамата се напикахме напрао
    haha...tva me razbi
    ХАХАХАхахахахахаХАаХХААХа ХахаХаХаХаХ яко! Ами аз в момента се сещам за две гафчета само:
    1)ами стоя си аз пред блока и си ям семки с една френдка и той ми звъни да отида до тях да се видим за малко и аз изхвърчах към тях и нали да се видим,обаче той цяла вечер не ме целуна само прегръдки и т.н. и на супер странно ми беше не се беше случвало и се прибирам аз няква такава сдухана вкъщи и се поглеждам в огледалото и една люспа от семките ми се беше лепнала за предния зъб...УМРЯХ ОТ СРАМ!!!!!
    2)Излизаме ние на среща и се разхождаме в едно паркче и той с една тениска се беше облякъл дето страшно ме кефеше И както си кибичим аз нз как ама си оплетох краката и тръгвам да падам,обаче някъв рефлекс ли нз и аз какво,но падайки се хванах за блузата му и половината от тениската му ми остана в ръката......
    ahahahahaahaha, i toi kvo naprai kato mu skusa teniskata
    Ахахахахаха, охохохохо, хихихихихи. СПРИ ДА ПИШЕШ ТАКИВА МНЕНИЯ!
    toapa...nema puk!
    tva e jestokooooooooooooooooooooooooo

Повече от фен
    Ми, не бях яла...и ми изкаркоря много звучно корема...и той вместо да се захили...ме изгледа...
    Тоя пич е кух Аз ако бях щях да си умра от смях...Сладко е
    ми аз лично се хилих....а м/у другото...момчето беше...АДСКИ ТЪПО! през цялото време мълча...и повече не му звъннах и не си вдигах тела!
    iam edin ot klasa takuf tip nekuf temerut vuob6te ne e razgovorlif s momi4etata se 1 6e go izqdat ebasi... edin put 1 momi4e mu be6e kazala 4e go haresva i toi kaza i az te haresvam ae 4ao 4e trqq da si hodq a drug slu4ai 4e sedqt s onova momi4e na 1 peika i tq mu zadava vuprosi toi otgovarq i sedi stapisan kat mumiq....gipsiran

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Ми, не бях яла...и ми изкаркоря много звучно корема...и той вместо да се захили...ме изгледа...
    ми аз лично се хилих....а м/у другото...момчето беше...АДСКИ ТЪПО! през цялото време мълча...и повече не му звъннах и не си вдигах тела!
    Тва вече е до хараткер НИкога не ме е било срам да съм с компания на момичета... особенно ако е някое към което имам чуства....държба се естествено на всякъде и проблема ми е че съм като латерна

А по темата:Един път не бях ял и водехме смислен разговор с моя корем....Също така по време на целувка сме си удряли зъбките....друг случай беше когато тя беше много ниска и аз като се наведох малко и залитнах върху нея и после като паднахме мнопго се смяхме
    tfa sus zubkite i az sum go prail ama be6e zabavno ne to4no gaf

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Тва вече е до хараткер НИкога не ме е било срам да съм с компания на момичета... особенно ако е някое към което имам чуства....държба се естествено на всякъде и проблема ми е че съм като латерна

А по темата:Един път не бях ял и водехме смислен разговор с моя корем....Също така по време на целувка сме си удряли зъбките....друг случай беше когато тя беше много ниска и аз като се наведох малко и залитнах върху нея и после като паднахме мнопго се смяхме
    tfa sus zubkite i az sum go prail ama be6e zabavno ne to4no gaf
    Забавно?!?! Супер е гадно...И на мен ми се е случвало

Град
    San Siro
    И на мен ми се е случвало това със зъбките...беше наистина болезнено!!!!

Guest

Re: ГаФоВе По вРеМе на сРеЩа

Е споделете какви гафчета сте правили по време на среща.Мисля,че ще се получи интересна темичка и ще обменим малко инфо

П.С.Не съм сигурна дали темата е за този раздел,сори ако не е
    zakysnqh s polovin chas.

С бившето ми стоим в един приятел обаче бяхме в една къща.Аз реших,че има някой навън отидох до прозореца и ми се стори,че чух нещо...така се страснах,че тръгнах да бягам към леглото обаче се спънах в килима и паднаах точно до леглото и той се навежда да види дали съм добре и аз в това време ставам и Даааан право в неговата глава ахахаах ужас...голям смях беше

Или пък преди 3 дена някъде се запознавам с момчето което сега харесвам и той си подава раката и аз една минута стоя и го гледам и немога да си кажа името ...ужас
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    az kolko gafove sum pravila ama nai vajnoto e 4e vsi4kite zavurshvat s qko smqh i kupon eto sa nqkolko
    1.legnala sum si az na edna peika v ndk i gadjeto mi idva da me celune ama to nali gree slunceto i az ne se setih 4e tva e toi i ot zor da ne me celune padnah ot peikata...umopomrachavashto ama adski zabavno
    2.iMashe edno mom4e koeto superr mnogo haresvah ama ujasno mnogo i toi si idva v amerika jiveeshe i az ot zor da ida da go gushna se zai4ah i nakraq se iztursih to4no pred nego
    3.onq den minavam s edna priqtelka okolo edno igrishte kudeto imashe nasqdali mngo krasivi batkovci otstrani i az minavam taka do tqh de..i kato purviq gangster samouvereno napred..i si slusham mp3kata na max..i samo se spunah v edin klon (e pone ne padnah) i se chu edno "ohH" i do tam ..posle priqtelkata mi se poburka da se smee i da povtarq "oh oH" )
    obshto vzeto tva sa mi nai zabavnite sluchai..inache obi4ainoto nqacelvane m/u kiss s ezik ili kiss bez ezik D

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_F
    а пък аз го ударих по хуя без да искам ...
    ох най-добрия ми приятел бая такива удари е отнесъл от мене
    хах, аз иначе си спомням само за един мой гаф... седиме си с един пич на една пейка и той искаше да ме гушне. и си слага ръката на кръста ми, ма аз имам ебати гъдела и кат подскочих и се разлихил... лее ужас
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Na4i mnogoo gadno be6e kogato bqhme s gadjeto na edna ot nai-purvite ni sre6ti i nali sme si na kafe.Piem si po kola suvsem kulturno ,i az ot pritesnenie po4vam da si pravq vakuum na slamkata s prusta i ezika(neznam dali me razbrahte)ama mnogo iako se polu4ava..i taka si pravq az izvestno vreme i iavno dosta iako ia zasmukah 4e se ste4e takava gadna plunka na masata 4e napravo potunah v zemqta ot sram..,no gafa ne svur6va tuk.. i az nali da zamaja polojenieto si pridurpah kolata nad plunkata za da ia skriq i sled min.zabravih z atva i kato si vdignah kolata da piq i se vidq edna super gadna kartinka.hahaha napravo umreh ot sram toi mai zabelqza ama se napravi na udaren

Drug gaf:nali ve4e sme se razgore6tili s muja v tqh i az izvednuj po4vam iako da se hilq i toi gorkiq..sedi i me gleda i super iako se sduha,a az neznam za kvo taka se zahilih prosto taka mi doide.

tva s karkoreneto na 4ervata mnogo 4esto mi se e slu4valo ama posle az po4vam da se hilq i pak zamazvam polojenieto

Супер фен
    Град
    София
    Аз сега е сетих за една случка...бяхме с един бивш на плажа...при което банският ми е с връзки и той ги развърза всичките...а аз пищя и в този момент само от близо 2 метра се чува "Златинаа"....обръщам се и какво да видя....мама и тате ...при което се обърнах към него и му казах "вържи ги,вържи ги бързо"...иначе бях готова да си махна горнището

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    И на мен ми се е случвало това със зъбките...беше наистина болезнено!!!!
    mi kak tka te e zabolqlo sigurno se e zasilil ti bie 1 glava i ti si go celunala i tka.. :P nemoga si obqsnq ina4e kak 6e se 6ibnete tolkoz 4e da vi zaboli

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    А пък а3 един път си седя с гаджето в best фр и само а3 съм седнала пред него и държа един пергел нали и му викам сега ще те обода ама той си гледа тв и не му прави голяма впечатление и а3 само приближавам прегела до кара му и нЗ защо ама изведнъж toi подскочи ама а3 изобщо не го бях обла и като подскочи и си вдигна крака и бам забих му прегела право в крака :d:d:d
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

aM aZ sAs sEgaShnOtO mI gaDjeNcE KaT iZLqZaHMe Za 1vi paT..iI tOi Ma hareSfaShe MnOL..Puk aZz Sa daRpaM.. i TaKa Zna4i tOi IskaShe da mE FaNe Za raKata puk aZ ( Tfa na CeNTaRA Na nAshiQ grAd ) i Az nQkfO rEfLeKs4e iII qkO gO uDarIh pRi kOetO To CeLiq CeNTaR naS PoGledNa a ttOI SaMO mI kaZa " XAxa kUKLo mnOU sI voinsTfena" ii pOSle IskAshE v ZaVedenIetO Da mE ceLunE aMa .. nE6ty gO spRq .. ;[ maI sI pOmISli 4e PaK sHe gU oDarQ .. aMa aZ mU naLeTqH )) xIIxi \/
    AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си