- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГаФоВе По вРеМе на сРеЩа
moqta izlagaciq be6e predi 2-3 dena pregarnal me priqtelq mi i si gukame i ahaa de me celune i az vidqh edna priqtelka i podsko4ih i huknah kam neq a toi be6e tolkova stresnat 4e padn ot peikata no nakraq si4ki umrqhme da se hilim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva e jestokoooooooooooooooooooooooooПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iam edin ot klasa takuf tip nekuf temerut vuob6te ne e razgovorlif s momi4etata se 1 6e go izqdat ebasi... edin put 1 momi4e mu be6e kazala 4e go haresva i toi kaza i az te haresvam ae 4ao 4e trqq da si hodqПървоначално написано от SeXyTo_f
a drug slu4ai 4e sedqt s onova momi4e na 1 peika i tq mu zadava vuprosi toi otgovarq i sedi stapisan kat mumiq....gipsiran
![]()
![]()
![]()
tfa sus zubkite i az sum go prailПървоначално написано от ziky
ama be6e zabavno ne to4no gaf
![]()
![]()
Забавно?!?!Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Супер е гадно...И на мен ми се е случвало
![]()
И на мен ми се е случвало това със зъбките...беше наистина болезнено!!!!
zakysnqh s polovin chas.Първоначално написано от POLA^_^
![]()
С бившето ми стоим в един приятел обаче бяхме в една къща.Аз реших,че има някой навън отидох до прозореца и ми се стори,че чух нещо...така се страснах,че тръгнах да бягам към леглото обаче се спънах в килима и паднаах точно до леглото![]()
![]()
и той се навежда да види дали съм добре и аз в това време ставам и Даааан
![]()
![]()
право в неговата глава ахахаах ужас...голям смях беше
![]()
Или пък преди 3 дена някъде се запознавам с момчето което сега харесвам и той си подава раката и аз една минута стоя и го гледам и немога да си кажа името ...ужас![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az kolko gafove sum pravila ama nai vajnoto e 4e vsi4kite zavurshvat s qko smqh i kuponeto sa nqkolko
1.legnala sum si az na edna peika v ndk i gadjeto mi idva da me celune ama to nali gree slunceto i az ne se setih 4e tva e toi i ot zor da ne me celune padnah ot peikata...umopomrachavashto ama adski zabavno
2.iMashe edno mom4e koeto superr mnogo haresvah ama ujasno mnogo i toi si idva v amerika jiveeshe i az ot zor da ida da go gushna se zai4ah i nakraq se iztursih to4no pred nego![]()
![]()
3.onq den minavam s edna priqtelka okolo edno igrishte kudeto imashe nasqdali mngo krasivi batkovci otstrani i az minavam taka do tqh de..i kato purviq gangster samouvereno napred..i si slusham mp3kata na max..i samo se spunah v edin klon (e pone ne padnah) i se chu edno "ohH" i do tam ..posle priqtelkata mi se poburka da se smee i da povtarq "oh oH")
obshto vzeto tva sa mi nai zabavnite sluchai..inache obi4ainoto nqacelvane m/u kiss s ezik ili kiss bez ezikD
ох най-добрия ми приятел бая такива удари е отнесъл от менеПървоначално написано от SuMmEr_F
![]()
хах, аз иначе си спомням само за един мой гаф... седиме си с един пич на една пейка и той искаше да ме гушне. и си слага ръката на кръста ми, ма аз имам ебати гъдела и кат подскочих и се разлихил... лее ужас![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Na4i mnogoo gadno be6e kogato bqhme s gadjeto na edna ot nai-purvite ni sre6ti i nali sme si na kafe.Piem si po kola suvsem kulturno ,i az ot pritesnenie po4vam da si pravq vakuum na slamkata s prusta i ezika(neznam dali me razbrahte)ama mnogo iako se polu4ava..i taka si pravq az izvestno vreme i iavno dosta iako ia zasmukah 4e se ste4e takava gadna plunka na masata 4e napravo potunah v zemqta ot sram..,no gafa ne svur6va tuk.. i az nali da zamaja polojenieto si pridurpah kolata nad plunkata za da ia skriq i sled min.zabravih z atva i kato si vdignah kolata da piq i se vidq edna super gadna kartinka.hahaha napravo umreh ot sram![]()
![]()
toi mai zabelqza ama se napravi na udaren
Drug gaf:nali ve4e sme se razgore6tili s muja v tqh i az izvednuj po4vam iako da se hilq i toi gorkiq..sedi i me gleda i super iako se sduha,a az neznam za kvo taka se zahilih prosto taka mi doide.![]()
tva s karkoreneto na 4ervata mnogo 4esto mi se e slu4valo ama posle az po4vam da se hilq i pak zamazvam polojenieto
Аз сега е сетих за една случка...бяхме с един бивш на плажа...при което банският ми е с връзки и той ги развърза всичките...а аз пищя и в този момент само от близо 2 метра се чува "Златинаа"....обръщам се и какво да видя....мама и тате![]()
...при което се обърнах към него и му казах "вържи ги,вържи ги бързо"...иначе бях готова да си махна горнището
![]()
![]()
![]()
mi kak tka te e zabolqlo sigurno se e zasilil ti bie 1 glava i ti si go celunala i tka.. :P nemoga si obqsnq ina4e kak 6e se 6ibnete tolkoz 4e da vi zaboliПървоначално написано от NaughtyGirl
![]()
А пък а3 един път си седя с гаджето в best фр и само а3 съм седнала пред него и държа един пергел нали и му викам сега ще те обода ама той си гледа тв и не му прави голяма впечатление и а3 само приближавам прегела до кара му и нЗ защо ама изведнъж toi подскочи ама а3 изобщо не го бях обла и като подскочи и си вдигна крака и бам забих му прегела право в крака :d:d:d
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
aM aZ sAs sEgaShnOtO mI gaDjeNcE KaT iZLqZaHMe Za 1vi paT..iI tOi Ma hareSfaShe MnOL..Puk aZz Sa daRpaM.. i TaKa Zna4i tOi IskaShe da mE FaNe Za raKata puk aZ ( Tfa na CeNTaRA Na nAshiQ grAd ) i Az nQkfO rEfLeKs4e iII qkO gO uDarIh pRi kOetO To CeLiq CeNTaR naS PoGledNa a ttOI SaMO mI kaZa " XAxa kUKLo mnOU sI voinsTfena" ii pOSle IskAshE v ZaVedenIetO Da mE ceLunE aMa .. nE6ty gO spRq .. ;[ maI sI pOmISli 4e PaK sHe gU oDarQ .. aMa aZ mU naLeTqH)) xIIxi \
/
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!