- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe predpo4itate...
protivoza4aty4niteprezervativite sa neudobni i ima golqma veroqtnost da se skusat
![]()
PS govorim za seriozna vryzka!
ami obiknovenno prezervativite no nai dobre e s protivoza4atu4ki!No predi tova bi trqbvalo da s epysnat izsledvaniq za spin!!!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Определено презервативите миля,че са по-добрата опция.![]()
Мда и аз съм на същото мнение...предпазват и от болести все пакПървоначално написано от koalka
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Prezervativut!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
condoms
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
гумииииии
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Друго си е без презерватив...презервативи е само пречат. И има опасност да се скъсат.
ami ne izpolzvam nito ednoto
i dvete![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Хвала на таквизи немислещи скорошни майки!Първоначално написано от {{{P}}}
и аз.Първоначално написано от {{{P}}}
но бих преминала на противозачатъчни, но на презерватив не бих се върнала и двата ми единствени пъти с презерватив, не бяха хубави.
Пък и друго си е без![]()
Az ne sam pravila sex,no smqtam 4e e po-ok s prezervativ za6toto toi predpazva i ot bolesti predavani po polov pyt![]()
Moje bi prezervativite poneje predpazvat i ot bolestite,no ako ima6 edin postoqnen partnior i si sigurna v nego,ne vijdma ni6to lo6o i na protivoza4atu4ni poneje e po-hubavo![]()
...и от къде знаеш с колко мъже е спала.
az polzvam prezarvativi
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!