Понякога ми лиспва..липсва ми чувството, което изпитвах с нея. Липсва ми чувството, когато ме целуне..липсва ми онова нещо, което ми даряваше надежда, че живота ми има смисъл. Липсва ми времето с тебе, липсва ми времето, през което бяхме заедно. Липсват ми моментите..ЛИПСВАШ МИ ! Не мога да те забравя. Пробвах какво ли не - други момичета, фитнес, купони...не мога. Ти си ми в главата винаги, когато се сетя за нещо приятно..искам пак да бъда с тебе. Пак да усетя тези чувства..пак да има смисъл живота ми..Правя се, че всичко е наред в живота ми..но не е така..всичко се крепи на спомените за нас..моето МИНАЛО щастие..навярно ще си помислите "тоя е ебати идиота". Мислете си каквото искате, но това е единственото място, на което мога да кажа всичко без да узнаят кой съм..сигурно и тя влиза тука..не искам да й казвам името. Нека бъде щастлива, нека бъде щастлив и този, който я има в момента. Ти беше единственото нещо, което ценях повече от приятелите ми..накрая всичко свърши неочаквано и необратимо. Радвам се, че успях да спечеля такова момиче като тебе, защото ти беше необикновенна.. Въпреки че минаха почти 3 месеца, аз още си спомням дните заедно - всякаш беше вчера..Всеки ден се моля да ми пратиш sms, че съжаляваш..всеки ден се моля да ми кликнеш..всеки ден се опитвам да те махна и от мислите си..но не..споменът надделява..Сигурно даже и не се сеща за мене в момента..