Цитирай Първоначално написано от Lambo
Ziky мерси човече успя малко да ми повдигеш настроението. Ем и аз искам сериозна връзка не ми е само за праскането с момиче ако исках това... курвета под път и над път... Ама кво да направя бахти едни ми отказват щото сме били само приятели други щото харесвали друг и аз се комплексирах помислих че е заради външния ми вид и минлата година бях 87кг 175см сега съм 70 и съм висок 185 ама пак не стават нещата
О да тва е най честия номер......сичко върви идеално до момент в който някой и казал че аз съм еди къв си и вече в момента в който и раскрия чуствата си тя казва да знам и аз съм така...ти си готин ма нека да сме си само приятели и незнам си кво и ти се сдухваш яко ма яко...почваш да си мислиш леле са какво ми има аз ли съм виновен какво стана къде попаднах.... така при всяко следващо и накрая почва да ти писва......после почваш да си правиш мнения за момичетата и започваш да си спомняш често за майките им и те те отбягват още повече и на всичкото от горе накрая се чустваш комплксар с 2 СМ пишка....мн кофти тръпка