.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен
    Град
    sf

kajete si mnenieto.pls!

zdraveite hora!MNOGO VI MOLQ DA SI KAJETE MNENIETO ZA SLEDNATA SITUACIQ:
    s gadjeto mi bqhme zaedno godin ai malko i toio poiska da skasame i 3-4 meseca bqhme razdeleni i otno6eniqta ni bqha izklu4itelno stranni.
    ta......predi mesec(bez nqkolko dena)na edin kupon v nas se zabihme pak i ot togava pak sme zaedno.
    no.........predi da trqgnem pak az nqkolko pati go pitah kakvi iska da sa ni otno6eniqtanazi ve4er da zna4i ne6to,no mimoletno(samo ve4erta),da ne zna4i ni6to ili da zan4i i to mnogo
    i toi mi kaza 4e iska da zna4i i to mnogo i da sme pak zaedno
    kaza 4e mu sam lipsvala i 4e iska tova koeto e imal predi i e zgre6il i otnovo iska da ima tova koeto e zagubil.
    i poneje be6e v kazarmata(po6talion be6e)se vijdahme po 2 pati sedemi4no sredno a prez ostanaloto vreme prez den se 4uvahme i be6e super!
    no ot 4etvartak e otpuska i ot ponedelnik ba4ka i stava tova opt koeto se strahuvah-4e vse po rqdko 6te se vijdame i nqma da se 4uvame,4e togava mi zvane6e za6toto mu be6e sku4no i kofti ve4er v kazarmata,a sega kato ima s koi da si izliza ve4er nqma da se se6ta po4ti za men ta....v sabota ima6e kupon v nas i ot nedelq sutrinta nito mi se e obajdal,ni to ni6to da vqrno vse o6te ne e minalo tolkova mnogo vreme,no....vse pak moje6e pone da zvanne i da pita kak sam kak e minalo s na6te posle,ne6to takova ili pone sms da drasne.
    prosto da pokaje 4e se interesuva ot men!
    mnogo vi molq hora kajete dali spored vas 4uvstvata mu otnovo moje bi otslabvat i dali da se pritesnqvam,prosto nz...
    nadqvah se 4e 6tom otnovo se sabra s men,zna4i pone izvestno vreme 6te6e da go darji uverenosta 4e me obi4a!i 6tom sled kato znae6e kolko me e naranil predi nqma da tragne s men otnovo ako ne e siguren v 4uvstvata si!
    blagodarq na vsi4ki predvaritelno!

ami...shte mi otgovorish li na dva vuprosa?
    1.Na kakvo kazvash "stranni" otnoshenia
    i 2. Ti zashto po-tochno pokani bivsheto si gadje, koeto te e zariazalo na kupon u vas?
    inache...momchetata obiknoveno i samo ne znaiat kakvo misliat. Sigurno zashto e misliat de...
    taka che i az niama otkude da znam...

Мега фен Аватара на koalka
    Незнам приятеля ти дали въобще знае какво иска и най-добре поговори с него.

Фен
    Град
    sf
    ''stranni'' otno6eniq bqha:
    kato skasahme toi me uverqva6e 4e iska da si ostanem priqteli i da se vijdame,no...za vremeto prez koeto bqhme razdeelni me pokani na 2 kupona v tqh i az otidoh(toi i na dvata se zabiva6e s nqkoq) 3 pati hodihme na kafe i nqkolko pati sme se zasi4ali i sme si razmenqli po nqkolko izre4eniq i 2-4 pati mi e pra6tal sms-i no vednaj se darje6e super vednaj-kofti
    no kogato si govorihme na kupona v nas a i sled tva kato ve4e bqhme zaedno toi nqkolko pati mi kaza 4e sajalqva za postapkite si i 4e e osaznal 4e priqteli ne mojem da sme prosto i 4e e bilo gre6ka.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Дразня се на хора,които искат да са като дупе и гащи с гаджето си-всеки си има лично пространство

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Дразня се на хора,които искат да са като дупе и гащи с гаджето си-всеки си има лично пространство
    И това е вярно....смисал че неможе винаги в една връзка да сте лепнати 24 чаас заедно.....именно това разваля връзките защото ако няма купнеж които гласи "леле как искам да те видя" просто чуствата гаснат след време...

Фен
    Град
    sf
    opredeleno ne iskam da sme 24 4asa zaedno ili da se vijdame vseki den-i dvamata si imame angajimenti i taka,no prosto sled tva skasvane sam mnogo po strahliva otnostno vrazkata ni.vse me e strah 4e i tozi pat ne6tata 6te se precakat i dori tozi pat kraq 6te doide po skoro,a az stradah super mnogo i ne moga da si pozvolq da me boli pak tolkova-nqma da go ponesa povqrvaite mi!(ne preuveli4avam)
    v momenta problema 6te o6te ne e super golqm problem,no me navejda na misli-lo6i misli
    pak i na6te v4era ne6to mi razparvqt toi ne te obi4a i te izpolzva samo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си