- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Smuchka..Pomagaite pls miiii
Pomagaite.Edna kofa neska usmuka mnoo gadno edin priqtel.Ama kato kazvam gadno ... prostooo nqmam dumi.Miliq vyrvi i samo se oplakva.Edvam si dviji vrata.Pri vsqko dvijenie i go boli.Slagahme mu stodeno da go poospokoi ama nee.Ta ako znaete kak da se mahne smuchkata po byrzo che e i adski grozno .... offf be sqkvi kofi po toq svqt.Ne iskam da ubitq nikogo ot foruma.Pls mi pomognete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
h0h0h mn0g0 qk0 :P V4era vidqh 40vek 0tg0varq6t na 0pisaniet0 ... ama v stz! Nqma lekarstv0 pr0tif smu4ki :P ... P0l0 0sven da 0bli4a haha
Chuvala sm che ako natriesh smuchkata sys zlato se mana ( ne syvsem .. no pone malko ) ........... Az ne vyarvam.. no vse pak nishto ne vi kostva da opitate
![]()
namajete go s beltuk ot surovo iaice. Naistina se skriva mnogo po-burzo. mnogo mi pomaga, shtoto inache nashite...![]()
a za bolkata...kato hodih na ioga i pravehme uprajnenia, se okaza, che pomagat. Pone na men mi pomognaha. Prosto si vurtish glavata kolkoto mojesh poveche i mnoooogo bavno. Ama puk akjo ne si sviknal, pochva da te boli celiat vrat...
lioton 100gel v aptekite nqma gre6ka toi poprincip e za otoci na kruvta a smu4kite sa imenno twa
Kva obich.haha ..
misi za syvetite
ako znaite drugo pishetesh probame sichko samo i smao da go mahnem byrzo che ponqkoga horata ne mislqt s glavata si
![]()
aaa viarno! Ne s ebiah seshtala, naistina!
Mnogo ti blagodaria, slunce, ama Mnogo
Мое да е смешно ма аз знам че със злато някак си се маха....![]()
lele zlatni ste.Misi mnogo.Sichko shte probame koeto kazahte.Samo i samo da go mahame tova neshto che gadno.PUk toi edin gotinichak i tova samo go groziInache ako imate oshte nachini .. davaite gi.Sh probame i tqh
![]()
Az znam 4e trqbva da se turka s lajica ...ne sum probvala...Първоначално написано от FiRe_LaDy
Abe pudra 6te svur6i rabota![]()
govoria tuka s edin v chata.
i toi kaza, che stava s magnit. Prosto mokrich miastoto, slagash magnita i si gotov...ne zvuchi mnogo ubeditelno...ama probvaite
hahah ei 6a ma um0rite ... hahaha kfi sa tiq magniti bee!
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
![]()
haha mi t0 m0ga da kaja 4e i semennata te4n0st deistva ... 6 sa natyrka6 li ?Първоначално написано от ziky
Е ти па направо изброталисте...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
haha az sam0 primer davam :PПървоначално написано от ziky
Бахти примера...по добре със смучка да съм си...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
imenn0Първоначално написано от ziky
![]()
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
имам белег от смучка на врата от 2 години![]()
имам белег от смучка на врата от 2 години
![]()
![]()
![]()
Ne stiga be.Tva pyk ako stane i s moq priqtel.Ne ne .. Ama ti maza li go tam s neshto ili prosto si chaka da se mahne ot samosebesi ???![]()
Аз имах на скоро една смучка. Приятелката ми я махна със златната си обеца. Действа това със златото...не се маха напълно, но избледнява и след ден 2 се маха.
Това бях аз...Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 2:00 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз имах на скоро една смучка. Приятелката ми я махна със златната си обеца . Действа това със златото...не се маха напълно, но избледнява и след ден 2 се маха.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ОкиПървоначално написано от beb4o_bu
![]()
Aham mi neska shte se vidim s nego.Nadqvam se de.I ako ne e probal tova sys zlatoto shte si mahna obecata i shte natyrkam smuchkata....![]()
.... misi mnogo na vsichki za syvetite.
![]()
![]()