- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Smuchka..Pomagaite pls miiii
Трябва да го изтърпи-няма начин,не може да му се махне с лекарство,тя от само себе си ще изчезне.
хаха! кви са тия детски изпълнения?! защо се е оставил да му причини такова нещо! много ми е смешно като видя някой със смучка!![]()
8т. реклама
бан на профил
Що бе ко то;лкова...аз ходех с 7 до преди 1 седмица и малко на криво ме гледаха и мие питаха с кой съм се бил толкoПървоначално написано от innna
![]()
Da ne mislish che e otishyl da mu napraqt taq smuchka!Tq ot dosta vreme go presledva da mu e napravi.Toi sam mi se uplaka.Obache vchera go hvana i .... sega chak mi e jal za nego.![]()
То и нищо да не правиш пак за толкова минава.Първоначално написано от Анонимко
FiRe_LaDy, как така го преследва? Това си е умишлено нападение, може да се оплаче в полицията.![]()
![]()
Haha mii otdavna iska da mu naprai smuchka ama toi ne iskashe.Iiii taka...Aham misi i sys spirt sh go namajem.
Baq idei i to dosta smeshnichki na nqkoi im se storiha,ama smeshno ne smeshno - dano se mahne.
Kakvi vi dva dena.Az bqh praila na bivshiq mi mn po malka beshe ot taq i stoq 4 - 5 dena.Pyk za tova ako ne napravi neshto pone 8 dena sh stoi !!! Ne moga da vi pokaja snimka da vidite ko e gadno.![]()
Абе хора тва е кръвоизлив оток болката минава с компреси а зачервяването полилавяването с времето само може да си сложи една две лепенки уж ,че се е одрал някъде![]()
Напълно може да се махне за половин час търкане с метална лъжица!100% действа щото на мен ми се махна 30 минс некаде търкане
i az taka sam 4uvalaПървоначално написано от ziky
2 т. системно.
Mejdo drugoto tova s pastata sa mi kozvali i drugi hora.Struva mi se efikasno. \/ \
/ \
/
haha otivam mu na gosti dovechera i pochvam da go tyrkam s edna lyjica![]()
![]()
i dano deistva
![]()
6a ima da tyrka6 ...
haha dan0 i t0i tebe ne te tyrka nqkyde!
ne съм чела мненията,някой може да го е споменал,но нищо.с паста за зъби се заличава![]()
тва за пастата за зъби ми се вижда доста странно! Ако милото реши да ми прави смучка----ще го пробвам!![]()
8т. реклама
бан на профил
ми маха се като сложиш червило на смучката и търкаш колко 1 час минимум(зависи колко е голяма)
маха се,изспробвала съм го![]()
Haha mi raztvori si dlanta i kato vzemesh polovinata i - tolkova e golqma i smychkata.Napraoo e ujasno.ehh sq i cherviloto si li da izhabq. heh ko da go rpaq nal si go obicham.
![]()