- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво обичате да пиете?
ami az piq samo vino i bira.ne upotrebqvam tvyrd alkohol.\
/
![]()
Az haresvam vodkata, su6to i rom....mmmm.... Kogato sum na disko piq i kokteil4eta :P
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Уиски и текила
Ми аз с аверите и по концерти биричка пия.С другото внимаваме щото не е весело като се напием.Или всички заспиваме или се разотиваме преди да сме "напрайли някоя глупост".Не,че не нося....от другото,може би водка и уиски...
I love you Kamenitza!!!![]()
ОТ СИЧКО ПО МНОГО
Каквото дойде,аз и спирт съм пил,така че......
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
mi bira ili vodka![]()
последните бьркочи които опитах бяха водка флирт с бьз (много яко) и сьщо ракия 65градуса пак с бьз (пак много яко) =)
az si padam po vermuta(beliq) i pina koladata...piq i bira nai ve4e zagorka...no i vodkata si q biva dosta....![]()
MENTA MENTA MENTA i pak MENTA!!!!!!tova e istinata osobeno ako e s mlqko ili s sprite \/
hahahaa i az s buz sum pila vodka flirtПървоначално написано от IvI4k0
![]()
ina4e po temata nai obi4am likior-baylies..ina4e piivam qko biri4ka vod4ica..i djin abe si4ko bez vino piq!
наи яко си е да пиеш Кока-Кола
Най-често пия некво коктейлче!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Аз пък пия уиски, водка, бира, вино, и всякакви ликиори( в това число и Бейлис)Ама никога не смесвам :P
Най-много пиивам биричка като съм в компания,иначе ''ПИНАКОЛАДА''
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Predpo4itam vodkata i uiskito![]()
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Зависи къде съм и какво ми се пие, но най - много обичам текила, бира, водка и коктейли. Ако съм на "кръчма" най - често пия ракия. Не обичам джин, мастика и вино.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
kokteil4eta![]()
не пия
obi4am da piq menta s mlqko i da pusha trevica aaxa![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
vijdam,4e po-golqmata 4ast ot glasuvalite sa na moeto mnenie. butilka bira i vsi4ko e ok![]()