- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво обичате да пиете?
mi ako sum si pred nas BIRA
no ako sum na nqkoe po-taka mqsto predpo4itam uiski ili vodka
Капи портокалА иначе за алкохола....един път в месеца 50 ром(зимата) или джин(лятото)
Ami poprincip zavisi ot vremeto i mqstoto, no kokteil mai nikoga ne otkazvam!![]()
![]()
![]()
И АЗ ТАКА \Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
/ \
/ \
/
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Водка,бира,джин с тоник и понякога,но рядко вино![]()
ам....аз съм фенка на ментата... мента с мляко...мента със спрайт перфекто..хммм
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Вино. За предпочитане червено.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
emi ot alkoxola nai- mnogo obicham da piq bira
аз съм за бирата !!! както показва и анкетата бирата е най-харесвана !!!
Аз пия само бира и понякога вино и най-якото е че наще ми даватАз преспокойно пия пред тях щото те предпочитат ако ще пия и пуша да бъде пред тях а не да се крия.
П.П.:Аз не пуша-това беше само пример![]()
Водка и бира пия най-често ама сега искам да опитам и уийскито!
Ами аз нещо водка коктейлче биричка за лятото![]()
mmm nai-qkoto pitie e 4ervenoto vino.obojavam gosuper vkusno e.nikoi drug alkohol ne moje da e tolkova vkusen po moe mnenie
Аз най- много обичам джин с тоник и много лимони , през горещите летни дни е направо елексир... \/
obojavam rom.....![]()
обичам бирата, защото е по-скоро почти безалкохолно...
ima edni mnogo gotini vodki s razlichni vkusove i s neshto studenichko![]()
джин .... мраза водка ...тва ми е наи умразното нещо и разкия не пия .... блааааааааааааааа к!![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
bira tuborg,becks;vodka flirt;kokteili sqkakvi;vino(za nego glasuvah)....drugitemmmmmmmne
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ми.. Аз обичам червено вино (особено Мерло), ром и бира. Също и чат-пат етилов спирт 95% с вода![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Obi4am da piq bira,vermut i vino ina4e nai-mnogo mrazq rakiq i uiski
Ликйор...![]()
В приятна компания пия почти всичко![]()