- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета кви мъжки ланеци харесвате тънки или дебели
Харесвам няква средна дебелина, но до гърдите. Не ме кефят някви като ластик по врата. Златото не ме кефи, среброто и платината са по-елегантни.
Добре, момиче. Да приемем, че говорим за по-тънки ланци. Пак са гадни.
Знаете ли защо носят ланците?За да се направят на гъзари!Чувстват се като CJ,искат да са като него,ама не могат.Това е.Изобщо в БГ-то нещата не вървят...![]()
По-грозно от момче накичено като коледна елхичка няма!
не харесвам ланци. ама изобщо. и все пак ако трябва да избирам-тънък ланец
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Благодаря за съветите. По всичко личи че по-дискретните ланци са по предпочитани.![]()
Не знам защо, но момчета, които са увесили някакви огромни въжете по шиите си не ме блазнят. По-добре да е нещо тънко и красиво.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne e 4algarsko a rapyrskoПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Come on and dance
![]()
Всъщност е чалгарско, защото истинските рапъри не носят такива. Носят ги 50 цента и подобни, които са чалга.
Ако ве4е не е твърде късно,не си купувай,тъпо е,даже сме6но,когато се опитва6 и да се фука6 с т'ва.
Дай ми да разбера как е.
Значи е и чалгарско, и рапърско.
50 cent...чалга ...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Come on and dance
![]()
Да не е нито пного дебел,нито много тънъкАМА СЕ ПАК ДА СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е ЛАНЕЦ =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ебати селяндурската история![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tiq pak s debelite lanci sa egati selqnite.kupi si ne6to tanko det hva6ta okoto ne njkoe det kazaha s koeto moje6 sam da se obesi6.prosta6ko e mogoooooooooo
Всъщност не вярвам,че има един средностатистически човек на цялата Земя,който да не знае Фифти сент,а Кондьо...Първоначално написано от exploitedteen
но като се разтърсих примерно на Кондьо намерих това
което всъщност ми харесва като стихче,а на Фифти много не успях да му намеря някоя по-нормална песен,като той всъщност има...Като слънце в моя ден
ти огрей света над мен,
И във мрака на нощта,
ти бъди ми светлина.
Запали душата ми-
в пепел ти я превърни.![]()
Фифти сент е американец. КОндьо ако беше такъв, щеше да изнася концерти по цял свят и щяха да го знаят.
Death`Whore`"
Момиченце, ти що не си прережеш вените, щото някой твой идол НЕЧАЛГАР така е направил. Голям комплекс ти е тая чалга. Все тая проклета думичка ви е в устата. Тва е чалга, онова е чалга, чалгата е виновна за тва. Млъкни бе животно, разбрахме те. Човека пита какви ланци предпочитате - кажи, че не ти харесват и толкова.
А сега моето мнение за ланЕците![]()
На първо място всеки е свободен сам да решава кво да носи по себе си. На второ обаче, всеки е свободен да се смее на тия, на които избора им не е особено добър. Супер дебелите ланци определено са грозотия, ако ще и някоя годзила да го носи. Средните са приемливи, но е важно също как точно го носиш. Доста популярен е стила - турбо селянин - изваждаш ланеца най-отгоре, ако ще и с шуба да си облечен.
Най-малките синджирчета също са хубави. Но те имат съвсем различно предназначение. Носят се главно за късмет може би или символизират нещо определено.
А после казва, че не била овца.Първоначално написано от [SL
![]()
![]()
ami sredni nito debeli 10 sm nito nqkvi 1 mm) i pletkata da e hubava ne nqkva kato veriga
![]()
Lili hei lili koi lili hei lili stoi
Много започнаха да ме хейтват в този форум. Но така сме ние, комплексарите.
mi da e umereno golqm .. ne da stava ki4 .. umerono golqm .. no i po semplite me kefqt .. moje bi zavisi ot mom4eto .. i kak na nego mu stoi![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
и според мен такаПървоначално написано от SuMmEr_F
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!