.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

problem s dulgokosite muje

Zraveite, imam problem vidq li muj s dulga kosa i mi omekvat kapa4kite a ako e visok bih prodala i dushata si na dqvola. Dali sum za ludnicata ili nqkoi moje da mi help.Shte se radvam mnogo ako mi kajete kakvoto i da e plss.Na 19 sum i vinagi sum bila s po gomi muje imah 3god vruska s bezbojen metal dali e ot tova?
    JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA

ам не се притеснявай нема лошо да ти харесват и аз много се кефя на дългокоси мъже ... сигурно щот не виждам често ... пък и са по ... къхъм секси

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    ами споко бе какво си се притеснила толкова и аз като видя мъж с ръка над 40 и огромен гръб не ми омекват капачките а направо замръзвам.... това са човешките слабости .....какво да се прави
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    hmmm mi to nii ni6to ne moje da napravim.... hvani si takova gadje i gotooo
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

I kude e problema? Vseki si ima vkus i nqma problem shtom xaresvash takiva muje! Ne mislq, che e zashtoto si imala vruzka s nqkoi metalist..prosto qvno tova te vleche! Ne se nujdaesh ot pomosht!Derzai!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Аз се кефя на мъже с расти и мъже с голи глави :P

tigar4e_f
    Guest
    ami i na mene samo 4e ne kosata da jy e do gaza a do ramenete bqkade mn me kefqt \/ \/ \/

Guest
    АХХАХАХ ми пробвай с мъже с къси коси пак ще почнат да ти омекват там каквото ти омеква.Но това с металите явно е от това ако беше ходила с рапър щеше да е обратното мухахах баси простотията.

tech_noir
    Guest
    Нема ти показвам мои снимки начи...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az puk , hodih s edno mom4e s dulga kosa i mi be6e malko gadno kato zapochna da go celuvam , i da go dokosvam po dulgata kosa , stavashe mi nepriqtno malko, no nali si go haresvah ,go prenebregvah tova , makar , 4e skusahme posle (ne zaradi kosata )
    Ami spored men mojebi e zaradi metula , zashtoto e ostavil nqkakva sleda v teb i prsoto sega takiva ti haresvat, nemoga da ti kaja s to4nost kakva e pri4inata ,prosto e tova e tvoq tip

Мега фен
    Спокойно, и аз съм така. А мъж с дълга коса, който свири, е най-якото нещо...особено ако има козя брадичка.

Guest
    Алелел ще се издрайфам мъже който свирят с дълги коси напрао на метъл ми мяза ужас и как мое да има такива жени дето си падат по такива добре ,че са малко.

Мега фен
    Принципно мъж, който има група и е с дълга коса, е метъл. Неметълите май не са талантливи, така излиза. И ти, бидейки мъж, защо се изказваш?

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    ам не се притеснявай нема лошо да ти харесват и аз много се кефя на дългокоси мъже ... сигурно щот не виждам често ... пък и са по ... къхъм секси
    Айде айде, без обиди
    Я ела да се видим, пък ще видим дали няма да си промениш критерия за секси мъж с къса прическа

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Айде айде, без обиди
    Я ела да се видим, пък ще видим дали няма да си промениш критерия за секси мъж с къса прическа

=D> =D> =D>

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Алелел ще се издрайфам мъже който свирят с дълги коси напрао на метъл ми мяза ужас и как мое да има такива жени дето си падат по такива добре ,че са малко.
    to4no si go pomislih i ti pro4etoh mnenieto..... no za vseki vlak si ima pytnici
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Започни да се заглеждаш другаде

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Guest

Re: problem s dulgokosite muje

Цитирай Първоначално написано от firesnake
    Zraveite, imam problem vidq li muj s dulga kosa i mi omekvat kapa4kite a ako e visok bih prodala i dushata si na dqvola. Dali sum za ludnicata ili nqkoi moje da mi help.Shte se radvam mnogo ako mi kajete kakvoto i da e plss.Na 19 sum i vinagi sum bila s po gomi muje imah 3god vruska s bezbojen metal dali e ot tova?
    не си само ти споко си4ко ти е наред

Голям фен

Re: problem s dulgokosite muje

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от firesnake
    не си само ти споко си4ко ти е наред
    тва бях аз

Голям фен
    Град
    Sofia
    am ako e nqkoi poten tiradjiq celiq obrasal i s dalga kosa kak shte e:>shte go bocne6 li
    Bez podpis

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    тия ги мразя

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Mda vuzmojno e da e ot 3 godi6nata vruzka.Ama kakvo se prtesnqva6 lo6o nqma i az si padam po dylgokosi

Повече от фен
    Nqma6 osnovanie za pritesnenie.tova 4e haresva6 takiva muje si e napulno normalno-vse pak vseki si ima razli4en vkus

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Айде айде, без обиди

е аз не казвам че няма секси момчета с къси коси защото и не всички мъже с дълги коси са секси . много зависи дали му отива на определен човек дадена прическа . Но принципно мъж който му отива и с къса и дълга коса повече би ми харесал с дългата

normalna si macka ne se pritesnqvai, az li4no si haresvam "kusite" ama mn momoi4eta sa mi kazvali 4e sa po su6tiq na4in kato teb!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си