- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс сакатлъци
Разкажете някой ваш сакатлък или смешна случка по време на секс.... Моята е супер комична: Значи беше минал около месец от както ходех с едно момче и си лягахме за 2ри път май беше и той такъв легнал върху мене поти се върши работа и аз вече сам се разтопила от кеф и сам си затворила очите и тръгвам със затворените очи и с езика напред и вместо да му уцеля устата му лапнах носа по- най бруталния начин му го облизах просто..... и от там и двамара смях и сичко се прееба де ... Сега сте вие наред айде да се посмеем малко![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
sasedkata vleze i izpiska...i togaaa toi sko4i ot legloto kato poburkan i padna na zemqtaot togaa sasedkata ne vliza u nas bez da pozvuni po zvunneca
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Na men predi nqkolko godini mi se sluchi neshto smeshno i malko gadno... Imax si edno gadje,ama s nego bqxme nachinaeshti.. Edna vecher sme u tqx i pravim seks i(ne ni be6e za 1vi put) Po edno vreme se zvuni na vratata i nie kato poburkani skachame ot legloto,oblichame se i se privejdame v prilichen vid.. A toi tolkova se pritesni, che daje ne otide da vidi koi zvani i dali moje i da ne otvarq..neshtata se precakaxa!!!
Na skoro mi se slychi dr zabavna sluchka.. az sum u gadjeto mi i si vurshim rabotata ama sme razxvarlqli po celiq apartament.. po edno vreme se pribira sestra mu..ama to diskretno momiche ne dosajda.. sled malko otivame v xola i si gledam sutiena ostaven na masata i tq me pita" tvoq li e ?" az sedq kato grumnata i se chudq na kude da pogledna...hahah
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Тва второто беше забавно!
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Добре ,че не си му бръкнала с език в окото.![]()
Веднъж в изблик на страст му захапах зърното...горкият...мръщеше се от болка доста време...а иначе съм му олизвала носа не по време на секс.
mi nali pravim si go nie i se zvuni na vratata no ne stavame da otvorim produljava se zvuneneto no nie ne spirame svur6ihme tam rabotata i stanahme da otvorim i gledame ba6ta mu se pribira i vika 6o ne otvarqte we i kato ni vidq v kvo sustoqnie sme vika qsno qsno
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ЕМиии веднъж правихме секс с приятелката ми в тях. И както праим квото праим бяха минали 2-3 минутки и по едно време кучето се разлая, чуха ни се някви гласове(тоест на баща и) и седим двамата...и като почнахме да треперим ужас. Почнахме да се обличаме, но като взехме да бутаме столове ,маси ... голяма баркотия...Обличам си аз дънките дори без да си свала гумата, но какво да забележа....не съм си сложил гащите от бързане...и ги пъхнах в джоба си...излезнахме от тях и вече се успокоихме, че никой не ни видя...и на съседната улица си бръкнах в гащите и си хвърлих презерватива в една шахта..,но тогава пък тряяше измисл къде да се облека..и решихме да идим на кафе и в на кафето кенефа отидох и се облекох...
на мен мн често ми се случват такива неща. Та един път си бях в нас и приятелката ми и тя щеше да остава да спи при мен, но нашите си бяха в къщи. И нали си лягаме ни в моята стая двамата на леглото и си почваме ние нашите работи, а по принцип знам че нашите са дискретни такива не влизат в стаята ми особенно ако съм с нея. Та мятаме се ние и по едно време се отваря вратата а точно тогава аз сам отгоре й..... направо замразнах и стоя отгоре и така няколко минути а вратата се затвори веднага между другото, но аз си стоя върху нея и тя някаква се изчерви цялатано няма значение след няколко минути пак си продалжихме \
/
Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя !!!
Hi pozdravi za temata mnogo e qka.Ta i az da spodelq edin sakatlakvednuj na selo se zabursvame s gajeto i kade kade po raznoobrazno da stane otivame v plevnqta na 2-tiq etaj toi na 1.5 ot zemqta na vse pak 2-ri etaj po4vame se nie kato po filmite mnogo gotino i po edno vreme koi da se oseti 4e duskite sa ot bog znae koq god . . . . i s 4uva propukvane proskurcvane ma nie si vikame a nqma te sa zdravi ima nqma 3 min i se 4uva vikane ot sestra mi "Kade ste nqma li da qdete vie dnes?" i gajeto vika davai po burzo da deistvame i da hodim da qdem i v su6tiq momenta TRQS i se ozovavame na zemqta goli a sestra mi vika "e nqma takiva obrazi hahahah aide sa 4uka pironite i da vidite kak se stroi plevnq"
golqm maitap be6e posle sa me podigravali i tq i maikata suma vreme 4e ot 100 mesta nakraq na zemqta avariino sme go napravili
![]()
JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA
хахахахах леле това с плевнята е било екстремно![]()
![]()
горките вие... мен пък такива неща не са ми се случвали,някви сакатлъци
![]()
offtopicПървоначално написано от Аз съм ЦИГАНЧЕ
Ти си кух уе
<<< Yay, COOL.
ЕЙ МАНГАЛ ТИ ГО СЛОЖА У КАСОВИЯ АПАРАТ.NAZI SKINHEADS FOREVERПървоначално написано от Аз съм ЦИГАНЧЕ
ако моята тема се повтаря незнам за онези с дължината на пениса и сякви подбни ..... така че не ми прави забележка аи плюс това сам от скоро във форума и ми писна да чета само за някакви без никаква сексуална култура забременяли по разни много интересни начини примерно и още куп други примери.....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
axaxax bojee....daje nazi skinheads forever pi6e...baluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...na skinarite v krivite iszsuxnali ysti4ki be kele64e sma4kano
6te ebu i tebe i maikat ti i cqloto ti 6ibano evreisko semeistvo..ina4e temata e qka![]()
MNOO qka temichka naistinaAZ moga da razkaja neshto,to ne e mn smeshno de,malko e gadno.edin pat bqh s edin pi4 na disko i se zaigrahme i otidohme da se osamotim na edni peiki.toi iskashe da mi praq svirka,no az bqh super piqna...i az kato mu go lapam i mi se povdiga,i toi si go paha po-navatre i az ne izdarjah i se izdraifah na pishkata mu ...gadnoooo
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Аууу,куриози само даискате!
С едно доста отдавнашно гадже, заключили сме се в мойта стая и се лашкаме яко, нашите в хола зяпат някаква телевизия, по едно време се чука на вратата ,баща ми ме вика. Помислих си, че за да ме търси в такъв момент, значи става дума за нещо сериозно, все пак не е глупав, предполага се, че знае какво правим. Станах, скоростно обличане, горе-долу си пооправих косата, отидох в другата стая, питах какво става, той ми подава някаква кутийка с надпис на английски и ме пита: "Какво пише тук"?
......................
Няма да ви казвам какво му отговорих... Сега ми е смешно, но тогава никак не ми беше досмях.
Еми значи то аз нямам голям опит но все пак....бяхме нали на 1 хамак....то хубаво хамак хамак ама ние бяхме на градус...не пияни ама пийнахме по едно и едно люеене беше не е истина...на няколко пъти се преобърнахме ама продължихме на земята....качвахме се пак горе..пак долу и така...в крайна сметка бях с сини лакти..колена и с страшна мускулна треска на кръста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми веднъж след като правихме любов с приятелят ми тъкмо си почиваме и на вратата (у тях) се звани.Той си сложи дънките и побърза да иде,че можеше да е нещо спешнп.Като отиде да отвори се забави повече от 10минути и аз отидох да проверя какво става,но и аз си сложих само дънките и сутиена (както е на аватарчето ми).Обаче на вратата за мой най-голям ужас беше бившията му приятелкаумрях на място
/а тя 2 пъти повече се шокира/
![]()
![]()
![]()
От срам ли? Аз бих изревнувала.
от ужас
обаче се оказа,че търсела брат му,защотото са от един клас![]()
10 min за брат му ли ще са си приказвали???или са решили да го почакат на вратата докато се прибере
![]()
съжалявам че не беше по темата![]()
по принцип,когато еба некоя путка за първи път и се претиснявам почети винаги като не съм пил и свършвам по бързо имах случаи само и го вкарах на половина и се свърших,но на другия ден и изкъртих путката от секс в нас...![]()