az minalata sedmica bqh v gajeto mi i posle se si slojila bluzata na opuki i kartinkata otzad i pribiram se v nas(ot zadnata strana bluzata e 4isto bqla) i maika mi vika "a taq bluza nova li ti e ne sum q vijdala"( a bluzata tq mi q e kupuvala) i ne moga da razbera za kakvo stava vupros i posle se vidqh v ogledaloto i mi stana qsno
edin drug put toi be6e leganal vurhu men i sigurni karaka mi e iztrupnal i po edno vreme telefona zvuni i az stavam da vdigna ama padnah na zemqta-ne moga da si mrudna kraka toi me vdigna ama az pak padnah i taka sega kato si spomnim se napokavame ot smqh
edin put toi me lije i poneje toi e visok se ka4ih po nagore na krevata ama tam ima i rakla i se udari glavata ama mnogo silno i gadno i taka izvikah- toi gorkiq si izkara akula
vednuj vui4o mi zvuni na vratata a az sum po4ti gola o nqma6e vreme za sutiena i bqh s edin pulover s kop4eta ot pred i otivam da mu otvorq ama si zakop4ah samo ednoto kop4e i po putq se e razkp4alo... ama toi mai ni6to ne vidq 6toto kato otkliu4ih se usetih
i o6te mnogo raboti sa mi se slu4vali ama me murzi da pi6a