.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Аууу,куриози само даискате!
    С едно доста отдавнашно гадже, заключили сме се в мойта стая и се лашкаме яко, нашите в хола зяпат някаква телевизия, по едно време се чука на вратата ,баща ми ме вика. Помислих си, че за да ме търси в такъв момент, значи става дума за нещо сериозно, все пак не е глупав, предполага се, че знае какво правим. Станах, скоростно обличане, горе-долу си пооправих косата, отидох в другата стая, питах какво става, той ми подава някаква кутийка с надпис на английски и ме пита: "Какво пише тук"?
    ......................
    Няма да ви казвам какво му отговорих... Сега ми е смешно, но тогава никак не ми беше досмях.
    Xaxaxaxa i na men mi se sluchi neshto podobno.
    Samo, che sme v gadjeto mi, zatvorili sme si se v negovata staq. I v tozi moment se chuka na vratata na staqta-bashta mu me turseshe. Pomoli me da otida do hola. Oblicham se za po nai-burziq nachin, opitvam se da prikriq "sledite" i otivam v hola. A toi mi podava edna broshurka na angliiski i me pomoli da mu q preveda. Sqdam az da mu q prevejdam i v sledvashtiq moment zabelqzvam, che ot burzane sum si oblqkla potnika na obratno. Toi me pogledna, zasmq se i kaza samo:"Izvinqvam se, che v prekusnah".
    Drug put pak sme v gadjeto, v staqta mu, no tozi put bashta mu ne znaeshe, che sme tam i si vliza da si vzeme neshto. Pri koeto me zavarva po sutien vurhu sinut mu. Razbira se iskashe mi se zemqta da se otvori i da potuna ot sram. A bashta mu reagira tolkova spokoino. Samo kaza:"Izvinqvam se. I s prezervativche nali, che mi e rano da stavam dqdo" i izleze.
    I edna posledna. Tozi put sme v nas, v moita staq i gadjeto mi e vurhu men i pravim si nie, kakvoto si pravim. I v tozi moment kotkata mi skacha na gurba mu. Toi se opita da q butne, no tq go odra mnogo jestoko.
    Ami mai tova sa vsichkite ni gafove po vreme na sex. Sega kato se setq za tqh i mi stava napravo smeshno , ama togava .........
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

HepegoBeH
    Guest
    Правим си ние работата в момичето но съм си забравил телефона в кухнята /баща и нощна маика и спи в другата стая до която е кухнята след кухнята коридор и на момичето стаята/ и ние такива уж тихички но милия ми колега ми звъни в 3 посред нощ маика и ми донесе телефона преди това светна тъй като имаше пуснат филм а ние като я чухме гипс

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    am tochno sex gafove ne sam imala,ama predi 3 godini bqhme na selo i tam se haresahme neshto s edno momche i si se gushkahme,celuvahme i taka,detska mu rabuta i edna vecher ostanalite se sybrali na peikata na sysednata kyshta,a nie sa po-usamoteno na peikata pred nashta i vs huu,toi sednal,az sam se izlegnala v nego i toi my celuva i mi byrka pod pantalonkite i taka huu sme se onesli,nebeto sinio,zvezdi ala bala i sled kam okolo chas vlizam az v kyshtata i az mai za voda otidoh :P i maika mi"breh ne ty e sram,pred nashta kyshta,obrazcov dom pishe",az stoq i q gledam kat polezno izkopaemo i tq "hich ne mi se pravi na 2 i polovina,bashta ti kolko minuti vi e chakal a da sprete,a da sprete,ne ste spreli i toi choveka se mahnal,i v tui vreme tati leji na hamaka i az go gledam toi mi sy hili,az nz da se smeq li da placha li i izbqgah po nai-byrziq nachin
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Фен
    Град
    sofia
    zna4i vednuj trqbvashe da hodq da spinkam v priqtelq mi a roditelite mu si bqha v kushti.a az na sledvashtiq den trqbvashe da sum 1va smqna na u4ilishte i se ugovorih s maika mu da me sabudi rano sutrinta.ta legnahme si nie i praihme kvoto praihme i sum zaspala bez da si obleka neshto otgore i na sutrinta 4uvam "sabudi se...,sabudi se..." i kato si otvarqm o4ite gledam se cqlata otvita i 4isto goli4ka!NAPRAVO UMRQH OT SRAM! i sled tva mi beshe naudobno da pogledna maika mu no vse pak se naloji da ostanem dvete na same i tq po4na da se bazika s men i vika "navremeto i az imah tolko gotini cici "
    hxayhxayxhayxhayxhay

Аз веднъж си гледах треска за злато и там мойта екс колежка ваня беше много яко си показала циците та ви каам седнах да си ударя една чикия ама така се изпразних че оплесках екрана ,само аз мога да стрелям така \/ някой тука да може така? Май не а ? \/

Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !

kiteto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    axaxax bojee....daje nazi skinheads forever pi6e...baluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk...na skinarite v krivite iszsuxnali ysti4ki be kele64e sma4kano
    6te ebu i tebe i maikat ti i cqloto ti 6ibano evreisko semeistvo..ina4e temata e qka
    aide kat se natakovate razkajete za gafovete

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Dreamfall
    sasedkata vleze i izpiska...i togaaa toi sko4i ot legloto kato poburkan i padna na zemqta ot togaa sasedkata ne vliza u nas bez da pozvuni po zvunneca
    ebati nahalnata susedka ot kude nakude 6te vliza taka? puk i ti ne zkliu4va6 li???

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Темата се повтаря за пореден път.
    ако моята тема се повтаря незнам за онези с дължината на пениса и сякви подбни ..... така че не ми прави забележка аи плюс това сам от скоро във форума и ми писна да чета само за някакви без никаква сексуална култура забременяли по разни много интересни начини примерно и още куп други примери.....
    Tama ta E SUPER!!! NO6TO 4E SE POVTARQ HUbavo e to vreme na vreme se povtarq

Град
    SOFIA
    az minalata sedmica bqh v gajeto mi i posle se si slojila bluzata na opuki i kartinkata otzad i pribiram se v nas(ot zadnata strana bluzata e 4isto bqla) i maika mi vika "a taq bluza nova li ti e ne sum q vijdala"( a bluzata tq mi q e kupuvala) i ne moga da razbera za kakvo stava vupros i posle se vidqh v ogledaloto i mi stana qsno
    edin drug put toi be6e leganal vurhu men i sigurni karaka mi e iztrupnal i po edno vreme telefona zvuni i az stavam da vdigna ama padnah na zemqta-ne moga da si mrudna kraka toi me vdigna ama az pak padnah i taka sega kato si spomnim se napokavame ot smqh
    edin put toi me lije i poneje toi e visok se ka4ih po nagore na krevata ama tam ima i rakla i se udari glavata ama mnogo silno i gadno i taka izvikah- toi gorkiq si izkara akula
    vednuj vui4o mi zvuni na vratata a az sum po4ti gola o nqma6e vreme za sutiena i bqh s edin pulover s kop4eta ot pred i otivam da mu otvorq ama si zakop4ah samo ednoto kop4e i po putq se e razkp4alo... ama toi mai ni6to ne vidq 6toto kato otkliu4ih se usetih
    i o6te mnogo raboti sa mi se slu4vali ama me murzi da pi6a

някоя си
    Guest
    Незнам дали е точ4но "секс сакалтък" но веднъж се опитвахме с приятеля ми да се снимаме докато правим секс на моя телефон ест.но бях забравила да изтрия снимките и майка ми веднъж взе да разглежда катринките ми и ги видя направо умрях от срам но само се разсмя и каза 'следващия път поне ги скрии някаде' \/

Град
    SOFIA
    a puk v4era s moq priqtel tukmo izvadihme prezerrvativa ot kutiikata i mi zvani GSM-a po princip v takiva momenti ne vdigam ama be6e nai-dobrata mi priqtelka i trqbva6e.tq raboti v edno kafe i ime nakara spe6no da i zanesa edna jiletka i bluza vikam:"za6to" i tq:"posle 6te ti kaja ela burzo spe6no e!" i nie po nai-burziq na4in se oblekohme i otidohme . okaza se 4e trqbvalo da i idva(be6e s kusa bqla pola) i da i zanesa ne6to da se skrie.POsle se vurnah me v nas ama ne go napravihme i taka mnogo kofti se polu4i

Преди малко по чата едно бивше гадже ми припомни една случка.
    Така, това става по-миналата пролет. Подробностите ги спестявам, та значи, тъкимо се бяхме изчукали както си му е реда, и в момента, в който лягам до нея и се гушкаме, вратата от вън се хлопва и се чува въртене на ключове. Вече и двамата бяхме на крак и се обличахме със скорост, като на анимационните филми. И така... нахлузих дънките... малкия Луцифериан все още яко надървен... и облечен Нямаше време да махам презерватива... Излязох в коридора, казах "здравей на по-голямата и сестра, която тъкмо се прибираше, влязох в тоалетната и чак там се разкопчах и махнах презерватива...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Значи, един път сме в гаджето, правиме го. Леглото й е на 2 етажа, а ние сме на втория. Апартамента й е разделен на 2 части. В едната живеят баба й и дядо й. Заключили сме вратата от която се идва в техния апартамент. И по едно време на мен ми се чува, че някой чука. Тя казва, че съм се объркал. После се почука пак и без да говоря, скочих от леглото и се обух, гумата беше на мен и без боксерки отдолу. Влезнах в един килер които беше супер ама супер тесен... На вратата беше баща и. Влиза в стаята и почват да си говорят нещо. Аз седя вътре в килера и съм се опрял на вратата , то толкова тясно и имах чувството, че ако вдишъм въздух, ще се отвори вратата и едвам дишам и треперя целия, по едно време усещам как баща и идва към килера. Тоя отваря пича, усмихва ми се и ми вика Здрасти. Аз некъв се панирам и викам здрасти и той ми каза "Отдръпни се , че трябва да изкарам нещо" Аз не го чух и стоя скован, и той го повтори такъв и аз се дръпнах, седнах на един диван и с лице към пода, нищо не казах, тоя си тръгна аз се преоблекъх и си тръгнах, викам да не дойде майка й или пък някой от другия апартамент (дядо и , баба и)
    Имам и други преживявания ама друг път...
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    huu sme se onesli,nebeto sinio,zvezdi ala bala
    Axa... разбирам

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Hah!

eto vi i edna smeee6na istoriika:
    pravim si sex nie s gadjeto i kvo stava,na misionerska sme i re6avame da smenim pozata i az razbrala-nerazbrala se nadupvam za zadna..a toi-vika-imah predvid ti da si otgore,a ne...:P
    umrqh ot sram i ot smqh)

selprix
    Guest
    Ами веднъж нещата така се завъртяха, че легнах с една моя позната. Тя е от онези момичета, които по принцип си мислиш, че никога не можеш да имаш. Тя красива, техните с много пари, скъпи дрехи и обувки, събира се само с някви готини типове дето ходят на гонки и т.н.
    Аз съм пълна противоположност на това.
    И така... правя секс с "перфектното" момиче, което винаги съм искал. На седмото небе съм. Чувствам се супер... Свещи, ароматни клечици и сини сини завивки... и тогава СТРАШЕН ЗВУК ПРОЦЕПИ ИНАЧЕ ТИХАТА СТАЯ!!!

***нали знаете по някога, когато ползваш презерватив как влиза въздух и като си го пъхнеш и се чува един "пърдящ" звук?***

Е ТОЯ ЗВУК НЕ БЕШЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА, А ЗА ВЕСЕЛИЯ МИРИС ПОСЛЕ НЯЯЯЯ ДА ГОВОРЯ! ...чорапите ми избегаха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от selprix
    Ами веднъж нещата така се завъртяха, че легнах с една моя позната. Тя е от онези момичета, които по принцип си мислиш, че никога не можеш да имаш. Тя красива, техните с много пари, скъпи дрехи и обувки, събира се само с някви готини типове дето ходят на гонки и т.н.
    И така... правя секс с "перфектното" момиче, което винаги съм искал. На седмото небе съм. Чувствам се супер... Свещи, ароматни клечици и сини сини завивки... и тогава СТРАШЕН ЗВУК ПРОЦЕПИ ИНАЧЕ ТИХАТА СТАЯ!!!

***нали знаете по някога, когато ползваш презерватив как влиза въздух и като си го пъхнеш и се чува един "пърдящ" звук?***

Е ТОЯ ЗВУК НЕ БЕШЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВА, А ЗА ВЕСЕЛИЯ МИРИС ПОСЛЕ НЯЯЯЯ ДА ГОВОРЯ! ...чорапите ми избегаха
    XaXAHXAHXhAXHAHXHhAHXHAHXhHHXHAxhAHXHhHXAHxhAXHAXh ahxAH

Цитирай Първоначално написано от selprix

Да разбираме че е бил от нея,нали?

Guest
    Много се смях на онзи с килера
    И аз имам доста случки,много често все са ни сварвали на калъп.Звъни вратата,кучето му лае като за последно,аз се обличам в банята,а той лъже майка си,че е пушил на терасата и затва не отваря (той тъкмо ги беше спрял).
    По едно време ротвайлерката му не спираше да лае и души около нас докато го правехме.Май го ревнуваше от мен и само скачаше при нас \/ ,по-нататък спря да и прави впечатление че я единия,я другия се яхвахме и и си хърконтеше редовно до нас докато го правехме.Охх милата...хубаво,че не може да говори...що неща е видяла... \/
    Друг случай,спа в тях,майка му ми дава една нощничка с едни връзки,той нещо не му се правеше,ама за бъзика ми скъса връзките и сутринта майка му ни вика.."ууу вий много невъздържани сте били..." хах,а аз и викам..."хм...ти поне да имаше за какво..." (щото нищо не правехме нея вечер).
    Правехме го от 2 месеца някъде,обаче нещо избърза и ми го вкара малко на сухо Май го заболя,ама мерака му голям.вършим си ние работата и в един момент кво да гледаме,едно червено петно на матрака,чаршафа и той..ужас..Аз си помислих,че ми е дошло,а на него "юздичката" му се скъсала от напъна Брее кво ще правим...аз пера петното на чаршафа,гладя го с ютията да изсъхне,матрака с червеното петно се подсушава и го обърнахме на др.страна.Всичко Ок,обаче на него му тече кръв .Чичо му лекар,звъним му на него,той се пукна да се хили,моя го боли хуя и хич не му е до бъзици.Вечерта не можал да спи от претиснения че ще му изтече кръвта )) не го правехме към месец докато му зарастне,майка му чак след година откри петното на матрака
    Този ми е бившия,със сегашния имам пак много случки,даже бях писала в една друга тема за пърденето хаха
    Друг път пък,пием е тях и ще лягаме на посления етаж на леглото-то чисто ново,никой не е спал на него-голяма спалня дървена,той сяда на крайчеца на леглото,аз изправена с лице към него и се мляскаме яко и в един момент..ПРАССС...и и той стана с едно ниво по-нисък...бях пила преди това,изтрезнях на секундата,а леглото счупено от единия край.Аз се скъсах да се хиля,някой звънна на телефона,а аз не мога да си кажа думата от смях.Щяхме да носим леглото за рекламация на производителя,ама...заби му няколко пирона и сега сме внимателни...

ULTRA

АТАКАБГ
    Guest
    Чак сакатлъци не са ставали,но е имало интересни случки.

Една сутрин вместо да ида на даскало се бях разбрал с едно гадже да и дойда на гости. И отивам си аз като пич сутринта в тех,влизаме си в стая и почваме да си се натискаме. И по едно време,както съм я награбил ми звъни ГСМ-а. Баща ми ме пита "Къде си?". И аз некво такова несигурно "Миии...на даскало съм" И поглеждам към нея и тя некво се смее

Друг случай. В гаджето ми съм. Тръгваме да го правиме. Но точно преди да дойда майка и е излязла по работа некъде и приятелката ми и казала,че ше излиза некъде и тя. А всъщност аз дойдох. И по едно време майка и звъни: "Къде си,облече ли се добре за навън?" (щото нали ше излиза) и гаджето ми и вика "Ми навънка съм. Да, облекох се",а в същото време е чисто гола,а аз съм отгоре и. Едвам се вдържах да не се разхиля и да проваля цялата работа.

Guest
    [quote] лелеее умрях от смях на повечето случки но... и аз си имам няколко...
    като за начало-запознанството ми с на сегашния приятел родителите... бяхме в тях и тои им се обади да ги пита каде са и казаха че са на село и ние преее спокойни сме се подхванали в хола и.. изведнъж се звъни на врататааа... и той отива ама аз си седя гола и спокоина щото знам че няма шанс да си дойдат обаче...ест зели че си дошли и тои идва и ми вика- обличай се бързо- наще си дойдоха! и аз викам- ДА БЕ ДА хахахаха , а той все по сериозен и притеснен ама аз си мисля че се базика и накрая като видях че внася някви сакове и.. се облякох за норматив направо и майкооо после едвам погледнах хорицата...беше им казал да изчакат на вратата и им я беше затръшнал под носа! и тогава се видяхме за първи път и ми се искаше да е за последен!!! и сега ми е смешно но тогава... треперех цялата!
    а вече мн често взе да ни се случва да ни прекъсват точно по време на свършването!!! дори и днес майка ми си доиде.. когато аз приключвах мамка му...
    а майката на бившия ми.. влиза в стаята , тои върху мен ... и тя жената вика- Big Brother почва...

hahahahahah tva za big brother me ubi ot smqh
    ne sme imali mnogo gafove s moita, osven 4e padahme ot divana (nqkolko puti) ska4ah ot balkona i (tq e na purviq etaj) i 4e za 2 meseca skusahme 4 prezervativa (tva be6e o6te v na4aloto kat bqhme neopitini 2 durex, 1 sportex i 1 lifestyles) drugi mai ne sme imali do kolkoto znam

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Пфуу...сакатлъци да искате

С едно бивше гадже (ходихме около 2 години) сме в нас.И правим си ние каквото правим (секс да се подразбира ) и мама се прибира.Съответно е видяла обувките му и аз знам, че няма да влезе.Опаче опаааа...ние сме в друга стая, а не в моята, както си е мислела мама.Нахълтва си жената с гръм и трясък в стаята ...Мисионеркса позна ..аз съм си отдолу.Не сме завити...ами голички.Мама само "Олее извинявайтее" и излезна. И тъпото идва тука...При вида му (стоеше и гледаше вцепенено...неможеше да реагира, умрял от срам) аз започвам да се смея като идиотка...с движение което имитира пребърсването на под от челото му казвам "пфуу...добре че беше ти отгоре и видя твоя задник, не моя...че щеше да ме е срам" Просто не се сдържах ....

Случвало ми се е да заспивам по време на "любовната игра" Сега ми е смешно...ама на него тогава хич не му беше. Не че съм някакъв темеруд ... ама и тя една "любовна" бешеее...
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Повече от фен
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си