.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

zaebava me zaradi tqh.. :(

zdr na vsichki..
    ami znachi...predi nqkolko dena trygnah s edno momche koeto mn haresvam i mnogo dyrja na nego i ush i toi izpitva syshtoto kym mene no toi postoqnno me zaebava zaradi negovite priqteli makar che mn pyti me e vikal s tqh ama az ne iskam...
    no v kraina smetka ako me haresva tolkova kolkoto tvyrdi moje bi shteshe da zabravi malko za tqh i da e s men a ne obratnata..
    spored vas da govorq li s nego..veche i az nz kakvo da pravq...dori ne sme se vijdali ot dva dena...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: zaebava me zaradi tqh.. :(

Цитирай Първоначално написано от LoneLy_BaBy`
    zdr na vsichki..
    ami znachi...predi nqkolko dena trygnah s edno momche koeto mn haresvam i mnogo dyrja na nego i ush i toi izpitva syshtoto kym mene no toi postoqnno me zaebava zaradi negovite priqteli makar che mn pyti me e vikal s tqh ama az ne iskam...
    no v kraina smetka ako me haresva tolkova kolkoto tvyrdi moje bi shteshe da zabravi malko za tqh i da e s men a ne obratnata..
    spored vas da govorq li s nego..veche i az nz kakvo da pravq...dori ne sme se vijdali ot dva dena...
    Много е шиткаво да си самичка смисал да се мъкнешш след компания на любимия....чустваш се като истарсак..а по темата:начи мож да те е фанал така за временно колкото и гадно да звучи...явно приятелите му са по ценни от теб......пробвайте да поговорите и после виш какво ще правиш..кажи му че се засягаш от това и ти е гадно./.ако държи на теб и чуствата по межу ви са взаимни ще те разбере

Повече от фен
    Град
    Sofia

zdr na vsichki..
    Tova e mnogo gadni4ko no az na tvoq mqsto bih mu kazala taka:
    Za teb samo priqteliteli su6tesvuvat...Iskam malko vnimanie se pak sme zaedno...
    Ama neznam kakto si preceni6

Голям фен
    Град
    Бургас
    Аз направо от сега мога да кажа, че не държи много на теб.Ако те харесваше доста внимание щеше да ти обръща.Аз за да тръгна с някое момиче трябва да съм си хлътнал по нея, а хлътнал ли съм познай дали приятелите ще могат да ме отделят...все пак и до характер си е...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

bebeto{}
    Guest
    mila kakvo se o4udva6 ta to vsi4ki maje sa takiva !!! a moje bi ima i izklu4eniq no te sa mnogo malko .. moq postapva po sa6tiq na4in ... parvona4alno mi be6e mnogo kofti i mu se vrazvah no s vremeto re6ih i az da stana kato nego ... ve4e vaob6te ne se saobrazqvam s nego zaebvam go zaradi priqtelite mi , pravq go na gaz ! vaob6te ne me boli za nego .. daje si imam i drug .. tai kato s nego se vijdame nai mnogo 2 pati v sednicata ... a sme kvartal do kvartal ... taka4e ako tvoq prekalqva ... mu go varni tapkano bez da ti puka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми според мен пък няма за кво да му се сърдиш.. знам колко е трудно да се съчетават нещата - да обръщаш достатъчно внимание и на гаджето и на компанията,все едната страна ще е намусена.. така че не му го причинявай,гадно е.Но говори с него и му кажи да ти посвещава мааалко по-голяма част от времето си,ама без да прозвучи нахално нали.. просто се постави на негово място и ше разбереш...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    kaji mu 4e iska6 pove4e da si s nego....
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Mislq che i ti ako dyrjish na nego shte izlizash s negowite priateli .. w towa nqma nsihto losho a i wse pak toi te wika .. az nikoga ne zaebawam priatelite si zaredi nqkoe momche .. a i negowite priqtelcheta moje da sa tochni i da se spriatelish s tqh .. posle shte ti e mn qko .. powqrwai mi az imam mn dobri priateli s koito sym se zapoznawala po tozi nachin..

Град
    nqkade tam ;]

zdr na vsichki..
    ами моето момиче може проблема да е и в теб

Голям фен
    Град
    дианабад
    Не е приятно, но това са си неговите приятели. Тях ги има от преди теб и ще ги има и след теб. Спомени му, че искаш да се виждате по-често, но да не е много сериозно, да не реши, че му поставяш ултиматум.

Голям фен
    Uf tova e naisitina e mnogo gadno.Toi dori i da te kani s negovata kompaniq mnogo qsno,che shte ti e kofti,shtoto vse pak tova ne sa tvoite priqteli,ne mojesh da se otpusnesh napylno,pyk i vse pak normalno e da iskash da ste sami,a ne sys sto choveka pokrai vas.Spored men e nai-dobre da pogovorish s nego i da mu kajesh,che iskash da ste poveche vreme zaedno,che nqmash nishto protiv da izliza i s priqtelite si,da ne gi prenebregva zarad teb.No v syshtoto vreme ako naistina dyrji na teb da ti obryshta poveche vnimanie i da ne te prenebregva po tozi nachin.Pogovori s nego i ako i sled tova nqma promqna vodi si izvodi za nego.Moje bi ne dyrji dostatychno mnogo na teb...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си