- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Така: Имах си приятел виждахме се близо седмица ще кажете че е супер малко време но.... за мен бе достатъчно та... през тази седмица тои ми показа че държи на мен защото направих адски много грешки които тои ми прости а не беше длъжен от начало не ми пукаше за него ама изобщо това беше първите 2-3 дни но след това повярвайте ми имах чуството че съм с него от 2-3 години и го обичам повече от всичко та... точно се привързах адски много към него както вече казах и една вечер отиваме в тях и започваме да правим секс ( както почти всяка вечер от както се виждаме ) и правим секс и тои иска да свърши в мвн и така и стана но на следващия ден пих постинор и така но тои пак иска да правим секс само че бях в цикъл казах му че не е редно но той настоя а аз вече толкова се привързах че немога да му откажа и пак правихме секс и от тогава близо 4-5 дни той спря да ми се обажда загуби всякаква връзка с мен което адски мн ме притесни и му се обаждах в тях но го нямаше докато снощи тои ми звънни и ме пита дали съм била болна от нещо защото на него му имало нешо на оная работа нз какво не ми каза но се появило от последния път в които правихме секс и че ще се обади утре !!!! Но днес не се обади цял ден седя и чакам,но тои не се обажда немога да разбера какво става? Дали нещо се е оплашил да не съм болна но съм 100% сигорна че не съм такова нещо за 1-ви път ми се случва казах мъ че ще си направя тест днес за бременност но го отложих за утре зада съм по сигорна!! Моля ви даите ми някакъв съвет какво да правя мн мн мн се привързах към него за толкова кратко време имам чуството че вече немога без него ДАЙТЕ ми СЪВЕТ как да ПОСЪПЯ какво да направя да го потърся ли? да разбера ли какво става? Да чакам той да се обади ли ?? помогайте ми моля вииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()