- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днес ще ми е за първи път !?!?
Здравейте тука за 1 седмица доста хубави неща ми се случиха. Целувах се за първи път и т.н. Сега само секса ми остана. На 16 години съм и мисля че е време. Утре ще имам тази възможност. Ще ви помоля да ми дадете някой съвет за да не се надърва. Ще бъде ли добре да се удара една преди да го направа с нея. В сми за да издържа повече при секса .. ?? Чакам ваще съвети
От къде знаеш че ще е точно когато си мислиш? Нагласил си и си предвидил всичко? Сега си се целунал за първи път и "само секса е останал"? Та ти просто искаш да опиташ от всичко ли?
Даже ти го препоръчвам горещо братПървоначално написано от Объркан....
Така ще издържиш далеч по- дълго
Относно проблема че ще го вдигнеш по-трудно го има, обаче като има кой да те възбужда.... ко ти пука??? Така или иначе ще го вдигнеш, гола мацка готова на всичко... ня го вдигнеш а??
po princip sum suglasen s teb (po drugite temi) no specialno za tazi ne, ot pritesnenie nqma da go vdigne, a kato ne luska 6te svur6i 1 put, posle 6te svur6i i 6te 1 put kato 6te izdurji mnogo po-dulgoПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
AVTORAT,ti si idiot i ne si dorasal za sex
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Момчето иска мнение ,а ти ДОРАСЛАТА се правиш не много оборотна...Първоначално написано от marina star
Сигурен съм ,че не си на повече от 14г. съдейки по детския ти аватар...
![]()
п.п Като не ви се пише по такива теми ,недейте да поствате ненужна критика към авторите (лично мнение) \/
Виждате ли,не искам да съм радикален,но пъривя ми път беше около 2-3 дена след като я свалих. В смисъл бях загорял,чувствах си топките като дини (както казваше един от героите в "Трейнспотинг"). Не виждам нищо лошо в подобни действия. Момчето си е дорасло - бравос,брато!!!!
А после,като се накупонясва,ще си намери момиче с цел по-дълга връзка. За всичко си има време,ще му дойде,за бога!
Дежаву е прав - ако не искаш,не пиши по темата!
Като се замисля,аз не мога да дам добър съвет за първия път - в смисъл,аз просто го направих. Верно,бяха ми говорили разни там глупости,но после се отпуснах и се справих. Мъж си,иде ти отвътре - не е нещо,за което не те е създала природата. Отпускаш се и оставяш първичното да те завладее.![]()
Ако си мислиш за разни техники,ще се провалиш.![]()
Оккк ще бъда себе си пък каквото стане![]()
abe to tuka mai si4ki ste megata balyci nqmate "real life" i idvate tuka da si izmislqte takyv, nekfi mega zle 100%
![]()
...
hforce, и аз така смятам. По-добре да свърши бързо и след малко пак да го направят и да свърши по-бавно, отколкото изобщо да не го вдигне. Първият път, когато спахме с приятеля ми, той не успя да го вдигне именно поради тази причина.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Първоначално написано от Deja-Vu
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Мацката едва ли очаква да продължите дълго, поне първия път. За това може да повторите. Ако от личен опит смяташ, че си твърде бърз, може да си помогнеш с мааалко алкохол, който ще забави процеситеИзползвай презерватив!
Адз като пием алкохол не моем да го дигнем после, ама ти ако можеш е по-добре малко да пийнеш(в никакъв случай не се напивай, а само пийни малко за кураж) останалото е вече квот сабя покаже..
ей имам един въпрос, щото и аз още не съм го правил
ами значи слагам презерватив почваме и като свърша да го вадя ли ко се прай, и как да свършим изобщо правенето на секс
emi slaga6 go,praite kvoto praite i posle svur6va6 i maha6 prezervativa i si gotov
ne go kazah slu4aino tva, slu4valo se e na priqteli (na mene ne de 6tot moita me iznenada), kato e zagorel svur6va 1 put, push pauza (pu6i), i posle pak e gotovПървоначално написано от Chiana
a pi4, zabravih da dobava, za nas sex-a e kato za jenite pazaruvaneto, ot vutre ti ide, instinkt mu se vika, 6e se spravi6 spox