.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    saddddddddddd
    Guest

kakvo da pravq sega ? :(

emi... zna4i predi polovin mesec skusah s gadjeto mi s koeto hodim polovin godina.. az mn mn go obi4ah... toi skusa s men zaradi tva 4e ne me obi4al ve4e i mi kaza - 6te si ostanem fr... az si pomislih (makar da me bole6e mn mn ) MI Hubu neka si ost. samo fr... dobre.. ama ot togava toi se promeni v durjanieto si kum men... durji se ujasno!!!!!!! Neznam kak prosto sum bila gadje s nego.... gadnoto e 4e se dvijim v edna i su65ta kompaniq i nemoje da go izbqgvam a nai gadnoto e 4e vse o6te go obi4am i tva naprao me ubiva... govorila sum s nego.. za tva da ne se durji tolkova gadno, no.... toi ne me slu6a...sega predi nqkolko dni kum kompANiqta ni se presuedini i edno mom4e ot klasa mu.. toi e dobro mom4e... super qko se durji daje moje da se kaje 4e mi dopada... no ... problema e tam 4e nai-dobrata mi fr go haresva... i o6te po lo6oto ne6to, e 4e i toi me haresva... ako trugna s nego... 6te zagubq nai dobrata mi fr... no... prosto nz.. molq vi daite mi savet kakvo da pravqq??

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: kakvo da pravq sega ? :(

Цитирай Първоначално написано от saddddddddddd
    emi... zna4i predi polovin mesec skusah s gadjeto mi s koeto hodim polovin godina.. az mn mn go obi4ah... toi skusa s men zaradi tva 4e ne me obi4al ve4e i mi kaza - 6te si ostanem fr... az si pomislih (makar da me bole6e mn mn ) MI Hubu neka si ost. samo fr... dobre.. ama ot togava toi se promeni v durjanieto si kum men... durji se ujasno!!!!!!! Neznam kak prosto sum bila gadje s nego.... gadnoto e 4e se dvijim v edna i su65ta kompaniq i nemoje da go izbqgvam a nai gadnoto e 4e vse o6te go obi4am i tva naprao me ubiva... govorila sum s nego.. za tva da ne se durji tolkova gadno, no.... toi ne me slu6a...sega predi nqkolko dni kum kompANiqta ni se presuedini i edno mom4e ot klasa mu.. toi e dobro mom4e... super qko se durji daje moje da se kaje 4e mi dopada... no ... problema e tam 4e nai-dobrata mi fr go haresva... i o6te po lo6oto ne6to, e 4e i toi me haresva... ako trugna s nego... 6te zagubq nai dobrata mi fr... no... prosto nz.. molq vi daite mi savet kakvo da pravqq??
    Това е честа плетеница....не го закачай...направи жертва и бъди сама известно време...пък и не разбирам как така си готова за ннова възка при положение че си го ОБИЧАЛА???Много странно....Остави си приятелката да е с него...рано или къно ще намерипш момчето накоето може да се има вяра и да е с теб

Голям фен
    Град
    Бургас
    Бившия ти се опитва да скрие нещо зад държанието си.Колкото до другото момче...недей...готини момчета ще има и занапред, но титлата "най-добър приятел" се печели с доста години...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: kakvo da pravq sega ? :(

Цитирай Първоначално написано от saddddddddddd
    Male...Neznam spored men tova mom4e (s tova koeto si hodila)ne te haresva vob6te ... A za drugoto neznam...Toi izbira s koq 6te e taka 4e ...Ama se pak da izgubi6 frend e ne6to mn lo6o

saddddddddddd
    Guest
    emi da.. ama opitvam se da zabravq staroto gadje.. zatova zapo4vam da haresvam drugoto mom4e...i uspqvam da go zabravq 6toto s negovoto durjanie... nito priqteli nito ni6to....moqta priqtelka mi be6e kaZALA 4e go haresva ama dneska si govorihme po tela i tq vika 4e ve4e ne go haresvala tolkova mn 6toto toi ne i obru6tal vnimanie... i az togava i kazah 4e go haresvam i tq ni6to ne kaza...ako ne6to stane mejdu nas tq nz dali 6te me razbere... no neiskam da zagubq fr... a i po vupros sus staroto gadje... toi e neponosim... osven 4e se durji s mene kato s ku4e .. razkazva ne6ta koito sum mu kazala dokato sme hodili... i si misli 4e tva e zabavno...doverqvah mu se 6tototogava i toi me obi4a6e i vsi4ko be6e super...off ve4e neznam kvo da prAvq... ((

Голям фен
    Град
    Бургас
    Грррр...хващаш бившия и боййй...на къси пасове...а аз пак казвам - момчета ще има и занапред...ако искаш точно това, изчакай...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    mi vij... govori s priqtelkata ti. Obqsni i 4e naistina haresva6 tova mom4e i q pitai tq o6te go haresva i dali bi ti dala vuzmojnost...ako ti e dobra fr bi te razbrala!
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

brrr

Mi towa momiche ako ti e istinska priqtelka shte te razbere i nqma da ti se razsyrdi .. daje trqbwa da te podkrepi.. wse pak chowek trqbwa da dawa wsichko za priqtelite si , a oshte po malko 2 nai dobri priqtelki trqq se karat zaredi momche .. pF ! stiga e .. po dobre bydi s nego ako go iskash naistina taman da zabraish oniq palqcho mislq naprao da go grymnesh .. hhaah

Фен
    Град
    Neide tam.... :D

Re: brrr

Цитирай Първоначално написано от Petinka``
    Mi towa momiche ako ti e istinska priqtelka shte te razbere i nqma da ti se razsyrdi .. daje trqbwa da te podkrepi.. wse pak chowek trqbwa da dawa wsichko za priqtelite si , a oshte po malko 2 nai dobri priqtelki trqq se karat zaredi momche .. pF ! stiga e .. po dobre bydi s nego ako go iskash naistina taman da zabraish oniq palqcho mislq naprao da go grymnesh .. hhaah
    mdae.... predstavi si .. basi kak moje da izdava tainite na momi4eto!!!!! toz trqq go sudqtt!!!!
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си