.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: stranni hora

asqw
    Guest

stranni hora

hora kakvo pravite kogato nqkoi koito vaob6te ne vi poznava ili mnogo ama mnogo beglo .... i vi govori gluposti zad garba ? kak reagirate ? i kakvo mislite 4e celi

Danak obshtestveno mnenie az ne plashtam!Vseki ima pravo da si govori kakvoto si iska.. xorata,koito te poznavat znaqt istinata!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Вече не им обръщам внимание, че...са навсяка крачка.

Не им обръщай внимание,завиждват ти за нещо!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Вадя си елегантно ръката от джоба, повдигам я леко и небрежно и показвам един голям среден пръст =)
    ХАХА...
    Не им обръщам внимание..

Такива хора пък хич не ме касаят!!!

takiva ne zaslujavat moeto vnimanie

Пфууу да ти кажа честно писнало ми е от такива хора но вече наистина спря да ми пука .. това са супер повърхностни хора които чули някога някъде от някого нещо .. блааа абе виж не се занимавай с глупости
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Фен
    Град
    Монтана
    оох преди много се палех
    От миналата година всички ме имат за много надута и със супер самочувстие и просто свикнах да съм им постоянно в устата ... да ме коментират как съм облечена , с кой движа , с ква прическа съм и т.н. Толкова работи съм чула за себе си , че едва ли нещо може да ме учуди така че споко прави се ,че незнаеш , че ти говорят зад гърба и така

Guest

Re: stranni hora

ami prosto mi zavijda za neshto.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто няма да му обръщам внимание.Има право да изказва мнение само при положение,че ме познава,а ако не-да си гледа работата.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Na men mi se slu4i sy6toto ne6to 2 typi kurvi ot susedniq klas govoreha prostotii za men 6ot te haresvaha 1 mom4e a toi haresva6e men i te vednga po4naha....Ama i4 da ne ti puka horata koito te poznavat vijdat kakuv 4ovek si i edva li biha povqrvali na prikazkite na nqkoi koito dori ne te poznava

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    абе познава те не познавате да не си отваря устата много много щото ще му се случи случка!Такива комплексари ме дразнят, ама най-ме е яд когато тръгнат да си врат клюкарските носове в работите на другите и ти провалят работата...Абе гади ми се от такива хора, честно!Много тъпи и ограничени ми изглеждат!Кво като например днеска не си се гримирал/а?Тва че ти искаш да си естсетвен/а а тоя дето обсъжда вида ти почва да се възмущава хич не трябва да ни смущава, щото такива хора завиждат (в случая) че ти изглеждаш добре и жез грим докато те трябва да се намажат с един тон фон дьо тен и пудри за да изглеждат "добре" Абе хич не ме *** за такива *****!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ебати мене па ме дразнат такива, дет им се връзват. баси... абе тва са хора, дет не са ви никви. дето нямат нищо общо с вас... и дето ви познават само визуално... нали не е някой, който ви е близък и обичате? ми... тогаа... кво ви пука не моа да разбера.
    на мене такива... бе дреме ми за тях, колко за ония никфи по улицата дет хич не ме касаят
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Ами не им обръщам внимание......завиждат вероятно!

Супер фен
    Не ме интересува,особено ако е от моето даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си