.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: DO ALL TEANS!!!

Guest

DO ALL TEANS!!!

priqteli! Pravete tova koeto naistina vi se pravi(V profesionalen plan) ne slu6aite va6te kakvo bilo nai dobre za vas!!!kazva vi go edin tyjen 4ovek, na6te me butnaha v gre6na posoka "Stani to na mama matematik,blabla"DA ama NE!! VECHE NE!!!DU6ATA MI E DADENA NA MUZIKATA, PRAVQ VSI4KO ZA MUZIKA VE4E NE ME INTERESUVA MATEMATIKA I DRUGITE RABOTI...SAMO MUZIKA I EZICI!!!ZAEBAH MATEMATIKATA I VE4E JIVOTA MI E PONE PESEN, MOJE DA NE SAM BOGAT ILI NE6TO NO PONE PRAVQ TOVA KOETO NAISTINA ME PRAVI 6TASTLIV!!!
    Zaslu6aite se v dumite i namerete smisal!!Ako iskate da stanete hudojnik primerno => Stanete. Poslu6aite sarceto si!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всеки има право да избира какъв да стане, но дали има възможност, това е друг въпрос.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Всеки има право да избира какъв да стане, но дали има възможност, това е друг въпрос.
    Съгласен!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Ако наистина искаш нещо винаги има начин за постигане!!!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    ako te interesuvat ezicite zanchi 100% ne uchish angliiski .. TEANS?

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Guest
    oh my god, i've done a mistake, please pardon me! Such a stupid mistake i wrote "TEANS" instead of "TEENS". Nevermind

Guest
    bravo to znaelo angliiski GUD JOB DUD U SUK AT INGLI6

Re: DO ALL TEANS!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    priqteli! Pravete tova koeto naistina vi se pravi(V profesionalen plan) ne slu6aite va6te kakvo bilo nai dobre za vas!!!kazva vi go edin tyjen 4ovek, na6te me butnaha v gre6na posoka "Stani to na mama matematik,blabla"DA ama NE!! VECHE NE!!!DU6ATA MI E DADENA NA MUZIKATA, PRAVQ VSI4KO ZA MUZIKA VE4E NE ME INTERESUVA MATEMATIKA I DRUGITE RABOTI...SAMO MUZIKA I EZICI!!!ZAEBAH MATEMATIKATA I VE4E JIVOTA MI E PONE PESEN, MOJE DA NE SAM BOGAT ILI NE6TO NO PONE PRAVQ TOVA KOETO NAISTINA ME PRAVI 6TASTLIV!!!
    Zaslu6aite se v dumite i namerete smisal!!Ako iskate da stanete hudojnik primerno => Stanete. Poslu6aite sarceto si!
    Еми така си е... Например мене вкъщи ми предлагат (не ме принуждават) да уча фармацефтика, но на мене биологията не ми е ЧАК ТОЛКОВА присърце. Аз искам да уча езици - английски, немски, френски, испански... Е, не всички,но... Но се замислете и нещо друго. Едно е да правиш нещо присърце и да ти е готино, докато го учиш или там, каквото ще го правиш... Но като завършим ще трябва да си търсим работа и напоследък искат поне 2 езика и т.н. Тогава дават по-високи заплати... живота ни ще бъде по-лек. Но аз съм ПРОТИВ да учиш нещо, което не ти харесва. Затова съм си избрала един среден вариант - ще уча няколко чужди езика (мн искам) и така ще имам изгода, тъй като се търсят хора за работа, които знаят поне 1 език, но да го знаят перфектно... Така...аз малко се отплеснах, ама какво да се прави... Е, това беше от мен, дано сте ме разбрали, въпреки че понякога не мога да обяснявам както трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си