- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко ще ми пише
Според вас колко ще ми пишат за срока ето ги оценките
3,2,2,2,4,2
и несе базикаите а казвайте какво мислите
ee 3 ti kolko iska6
3...Даже може и да те поизпита за 3...
питам щото може и 2 да ми остай аз го смятам 2.5 се получава но тенкс се пак
mi da 2.50 e e ama ako ne e mn zlobna 6te ti pi6e 3 e s malko izpitvane, no se e faida
Poneje poslednata ocenka e 2,moje bi 6te te izpita,za6toto mai kato poslednata e 2 nqmat pravo da oformqt.Uspeh![]()
Аз ако съм 6е те оставя на поправка,6тото взимам пример от злобните даскали мазни педерасо-педофилски,тъпи,сме6ни,пози орски!!!!!!!!!!
При четири двойки... двойка.Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Изпитване за 3
Ми при положение че двойките ти са 4!!!май 2 трябва да ти пише.Но може и да те изпита за 3 което е по-вероятно
По какво са тези оценки? Питам, защото се срещат учители /рядко, но факт/, които не оценяват точно средно аритметично, а по това дали си показал по някакъв начин, че си научил нещо, или че си се развил. Ако учителят/ката ти не е от тези хора /което е по-вероятно/, според мен, си за 2 или най-много 3, ако те изпитат и изкараш по-виосока оценка.
вероятно е да те изпита за 3...
mda vsi4ko zavisi ot u4itelqПървоначално написано от just_a_kid
edva 3
2 т. системно.
Четири 2-ки, една 3-ка и една 4-ка...ще ти пише 5. Ако е умна, ще ти пише 3, за да не се налага да ти стои на главата цяло лято.
Чисто аритметично си за 6, но ако се заяде - може и да те изпита.
Кво питаш бе?! Не можеш ли да си сметнеш че си за 2,30 ? Или някъде там. Абе за поправителен си си.
Еми за 2 и половина си средноаритметично,но ще ти остави 3 или ще те изпита за 3,но е по милост...![]()
ако е по-некой предмет по който си имала класно и имаш 2 на него ше те остави за летото. Поне в мойто даскало е така - каквато оценка имаш на класното ти я смята 2 пъти.
По новия закон 2.99 си е 3 !!!!!! незнам при вас така ли е но поне в моя град е така и тоя закон трябва да е за цяла България такаче и при теб е така , затова тя ще те изпитва още ако искаш 3
Ще те изпита още веднъж,тък като последната ти оценка е две и не може да те оформи така,гледай да изкараш поне 4,но най-много зависи от даскала какъв е.Само ще те посъветвам да не се отказваш и до последно се старай да изкараш три!!!
Чисто аритметично си за 2,50. Кво ще ти пише - ако те изпита гледай да изкараш над 2, по възможност 4.