.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Поредния въпрос към момичетата :)

Какво ще кажете за момчетата с обеци на УШИТЕ? По sexy ли е или е гейско и грозно Знам че много зависи и дали отиват на момчето но все пак щото мисля да си слагам

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми зависи дали ще му отиват...но е сладко

Голям фен
    spored men nqma problem, ne e geisko. e zavisi i ot obicite. Imah edni priqteli deto noseha halki (malki bqha, no vse pak halki). i ba6ta mi vednuj gi be6e pomislil za momi4eta.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Aу в никакъв случай не е гейско,даже е много сладко.Но пък зависи и каква е обицата,подбери я правилно за да ти отива иииииии ще си супер.И няа смисъл от притеснения,сложи си щом искаш
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

стра6но секси но трябва да му утива и няма апсолютно НИ6ТО гейско
    2 т. системно.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Сам си знаеш, че зависи. По принцип като видя мъж с обица не си мисля, че е гей, но има такива, на които не им отива. Нещо като не ти седи добре е грозно. Все пак проби се, ако не се харесаш ще си свалиш обицата и след седмица и помен няма да има.

Голям фен
    Na men li4no mn mo xaresvat mom4eta s obeci.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Mi mnogo zavisi ot stila na momcheto,no inache ne e geisko.Men lichno me kefi;)

Мега фен
    Зависи най-вече от обицата. Обица с камъче - гей! Златна обица - гей! Женска обица - гей! Принципно според мен не е много мъжествено мъж с обица на мекото на ухото, но ако не е гейска, става.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Поредния въпрос към момичетата :)

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Какво ще кажете за момчетата с обеци на УШИТЕ? По sexy ли е или е гейско и грозно Знам че много зависи и дали отиват на момчето но все пак щото мисля да си слагам
    ПАпхаПахпахпАхАхпахпааХПХ хиаихаиахихАихаихАХИхА аз съм момче ама като вида некой рус дето си е загащил крачолите в чорапите,С ОБИЦА,стегнат задник розова тениска с пухкава якичка гушнал се с още един такъв и двамата пеят мила родино направо не на бой ами на милитаризъм ме избива.....тия фешъни как не ги е срам незнам....баааахти само като минат покрай мене и нема такъв смех...сичко по-нормално около тех им се смее и ги сочи с пръст като отминат...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами всеки има право на избор и най-важното-на теб да ти харесва.Ако на другите не им харесва-много им здраве.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами мен по принцип ме кефи,е не да е някаква голяма,няква халка...ама мъничка ще е супер сладко според мен
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az mnogo obicham momcheta s obeca..

Супер фен
    Град
    София
    Една обица не би могла сама да те направи да изглеждаш като гей...по-скоро мен ме кефи...но оттам нататък значение има повече как се обличаш

Guest
    Само циганчетата тука на село имат

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако на момчето му отива - защо не просто има някои, на които просто не им ходи и тогава не ме кефи много много
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ha ami predi beshe golqm hit momchetata da sa s obici.az lichno ne haresvam mnogo shtoto mi e malko geisko ama ti si znaesh de
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Повече от фен
    Град
    Mars
    абе то зависи и от момчето и от разбиранията на момичето.на мен лично не ми харесва момчето да носи обеци ама ти кат си решил да си слагаш слагай си.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    emii zavisi dali 6te ti otiva...) spored men ne e geisko mom4e s edna obica...ama sloji li po edna na u6ite si...ve4e mi se struva geisko.
    Nzz ...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Щом искаш и ако се харесаш си сложи обица!Попринцип ми харесват момчетата с обици обаче и много зависи каква е самата обица!!!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mii na nqk0i mn0g0 im 0tiva mene p0 me kefqt ei takiva primern0 :

Град
    San Siro
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    ми зависи дали ще му отиват...но е сладко
    To4no taka,zavisi dali 6te mu otivat!!!

Не ми допада особено ....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Фен
    Град
    Pld
    men li4no ma kefi i mn priqteli imat super sladko e osobeno ako ti otivat. a za tva dali e pedalsko... ne stiga da ne sa jenski(nqkvi s visulki primerno) :P
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Mi mnogo zavisi ot stila na momcheto,no inache ne e geisko.Men lichno me kefi
    И мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си