- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- cikula
zdraveite,iskam da vi spodelq kakvo mi se sly4va.trqbva6e da mi doide predi 4 dena,no vse o6te ne mi e no ot togava si imam priznaci,boli me korema nisko dolu,vie mi se svqt,samo gurdite ne me bolqt.iskam da vi popitam dali moga da napravq ne6to za da mi doide po burzo,da piq vitamin c ili ne6to drygo.blagodarq vi predvaritelno.
mi ne pii vitamin c za6toto tova go zabavq ili spira iz4akai toi 6te si doide i ne se pritesnqvai
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Яж шоколад![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Ох и аз така...неще да идва проклетията...и аз усещам,че тряя да дойде...амаа....а съмнения за бременност не би трябвало да има...може би стрес .... иначе има един начин да ти дойде по-барзо...пий един аспирин,но то ще засили течението,но иначе помага попринцип за по-барзо...въпреки,че при мен сега не подейства![]()
be sladurani vie kato postoqno mislite za nego i se pritesnqvate mnogo qsno 4e nqma da doide sprete da mislite za tova i 6te doide!spokoino!
Първоначално написано от kudravoto
Фффф...много ти благодаря...наистина ми подейства успокояващо...ще чакам кво да правя![]()
![]()
не са хубави тези симптоми които имаш но може и да си внушаваш-случвало ми се е!
8т. реклама
бан на профил
Мен след Постинора,който пих януари,взе да ми идва когато си иска....вече днес ми е 36ти ден...а беше редовен...за генеколог трябва да чакам началото на месеца,ако евентуално тъпата ми лекарка има талони,защото тя не ги дава току тъй,на един нормален преглед вече човек не може да отиде![]()
странно! аз пих постинор през март и не съм имала проблеми с цикъла...даже нопротив!![]()
8т. реклама
бан на профил
mi sled postinora koito pih 2 puti cikala mi si idva kakto si iska i kogato si iska i si produljava kolkoto mu haresva
Absoliutno sushtoto e i pri mene i po cql den me cepi glavata.Imah sumneniq za bremennost no si napravih test i e otricatelen.Edna pr kaza che tq taka dva meseca se e pritesnqvala da ne e bremenna i q e preskochilo dva meseca ot pritesnenie taka che moje i ot tova da e,puk i s tiq temperaturni anomalii...Първоначално написано от pritesnena
![]()
И аз 2 пъти съм го пила и от тогаваа....взе понякога да идва различно...ама сега не знам...може би от стрес покрай тука кандидат-студенсткитеПървоначално написано от kudravoto
А пък в петък отивам на мореее и направо ще се побъркам хора
oh neznam ve4esamo tva mi e v glavata
dano da e ot ne6to strani4no a ne ot tova koeto nai me e strah
zna4i da piq aspirin a dano pomogne
![]()
Ами пробвай и дано помогне...мен вече почнаха да ме болят гърдите....ехааа....моренцето малко ще пропадне,ама поне малко се успокоихПървоначално написано от pritesnena
spokoino sladurani ne se panikosvaite ne mislete za tova mislete za lqtoto.moreto i drugi priqtni ne6ta i 6te vidite kak 6te vi doide('')
vqrvaite na kaka si hhahaha
може и на мен да ми е от постинора аз пих в края на март и април ми дойде два пъти след тва май ми тече колкото да не е без нищо и сега не идваа..
mi ot postinora e su6to taka i vremeto spomaga za tova
На мен ми е по същия начин.КАто чета май доста моми4ета сме така тия месеци.И аз съм в паника...бях и на море,а и може би както писахте по-горе и заради кандидат-студентските ми изпити.Така,че май са доста съвпаденията ни...
p.s. ей сега и аз ще пийна аспирин4е.хехехе.....![]()
Айде успех на всички...дано не е най-страшното,което си мислим.... \/
mi pri men predi nqkolko meseca se okaza nai stra6noto no tova mina i s priqtelqt mi gledame da zabravim tazi slu4ka('')ne go pojelavam na nikogo no ne se pritesnqvaite tova e ot anomaliite na vremeto i nai vajnoto e da ne mislite za nego
mi nz to4no smisul kak da go kaja izkurvqh
ne pii ni6to toi sam 6te si doide otpusni se vav vana sas topla voda ili si raztrii korema dogato ne se zatopli i 6te vidi6 4e se 4uvstva6 po dobre
2 т. системно.
V smisul?!Kak mahna bebetoПървоначално написано от kudravoto
mi 4rez tova izkurvqvane kruvoizliv
Не искам да бъркам в раната(както се казва),но какво точно се случи за това кървене...![]()