- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На самотен остров
Ако попаднете на самотен необитаем остров и имате право на три неща, които да вземете със себе си, кои щяха да са те?
Анжелина Жоли,целият ми мп3-архив и една уредба...Поне ако 6е се мре да мреме 6тастливи...
едно момче,дълго мислих дали да зема комп ама то трябва обръща внимание на мен а не на компютъра![]()
еми значи момчето,дрехите си и мноооооооого шоколадови сладоледи за жегите![]()
Come on and dance
![]()
3-ма оператори .. все пак ще конкурирам Сървайвър със собствена продукция, може бая пара да падне от това![]()
Еми едното нещо ще е генератор за ток щото на острова едва ли ще има. Второто ще е телевизор със сателитна чиния. И третото семена на някои растения и зеленчуци за да си направя градинка и да си живея цял живот там.
За да получиш - първо трябва да дадеш!
4ovekut v kogoto naistina sam vlubena,6okolad i sve6i
Момиче, българското знаме и доволно количество спрей флакони.![]()
абе мислете разумно за бъдещето си като тоя empjori, значи компютър без ток неможе. Сладоледа ще свърши все някога и после кво следва......![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
гаджето ми эадалжитилно
![]()
компа да не ску4ая
и GSMа ми да си бърборя с приятелки
тва са ми най-важните неща беэ тях не мога
2 т. системно.
А като свърши батерията на телефона, какво ще правиш?Първоначално написано от niki7o
![]()
хах върху пясъка ли ще драскашПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
1. Компания
2. мп3ката и колонките
3. Самолет, за да се прибера като ми писне![]()
ще си эаровя главата в пясъкаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
2 т. системно.
Ами... аз бих си взела... някакви семенца на плодови дръвчета и зеленчуци, за да си ги посея и да има к'во да ям... на второ място бих си 'зела леглото и възглавницата ми... и на трето място ще си взема много музика.... ама като се замисля то е самотен остров начи няма да има ток.. и няма да многа да слушам... ми тогава няма да ходя на самотния остров.... :P
Ако искаш мога да го махна... :PПървоначално написано от exploitedteen
Оцветих го малко щото беше много черно-бялПървоначално написано от exploitedteen
![]()
az bih si vzela mnogo hrana,nqkoi priqtel ili priqtelka(da ne sku4aq)i......vsi4kite mi kozmeti4ni produkti
Нова идея!Вдъхновен от 1 друг пост,6те взема със себе си един админ,един юзер и един 4иновник от НСБОП,за да видя кой 6те оцелее най-дълго![]()
Мне.. просто ще си умра.. но от КЕФПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми по някое хълмче ... mountainboardПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Едно такова + мноооого бензин (като свърши бензина то ще е счупено така или иначе)
Момиченценце.
Някакви домашни животни и семена за растения.
Eх живот...