- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne mi obry6ta vnimanie
S gadjeto mi hodim ot 3 meseca.Ot edin klas sme i problemat e 4e kogato sme v u4ili6te,toi ne mi obry6ta po4ti nikakvo vnimanie.Vsa6tnost e mnogo dobar,no bih iskala da prekarvame malko vreme zaedno i v u4ili6te.PLS,kajete mi kakvo da napravq.
Аз мисля че не ти го дава тва внимание за да не се злепоставя пред приятелите си....можеби пре други момичета говори друго.. .Първоначално написано от sisi^^15
ОМГ!Първоначално написано от ziky
![]()
Кака така да се злепоставя?!?! !Че той нямаше да ходи с нея ,ако беше така ! Тва за приятелите е друг въпрос..момчешкото приятелство е мн по -различно от нашето,на момичетата!Ако е в компания къдеот е единствения с гадже,може би се притеснява от това че приятелите му може да почнат да негодуват ,че не им обръща достатъчно внимание..( често срещано явление! )
А да ти обръща внимание..хм..еми кажи му го!!!! засега не се сещам др..говори с него,кажи му че не ти е достатъчно това внимание !![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
govori s nego
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Abe spored met toi go e sram pred drugite...makar 4e hodi s teb..imala sum i takiva slu4ai.....gadno eПървоначално написано от sisi^^15
Ami pitai go :Sram li te e ot met ta ne mi obru6ta6 vnimanie?
I ot tam natatuk si znae6 ti![]()
govorih s nego,no toi mnogo se drazni kogato obsyjdame vnimanieto koeto mi obry6ta v u4ili6te.ina4e navyn e savsem razli4en.sled kato govorihme,toi se podrazni i zamyl4a
na4i ne mu iznasq da govoriПървоначално написано от sisi^^15
2 т. системно.
офф...не може постоянно да сте заедно,омръзвате си.Ти нямаш ли си авери/аверки,на които д аобръщаш внимание,не ги принебрегвай!Той ще ти покаже чувствата си,когато сте сами(повечето така правят)нормално е!Първоначално написано от sisi^^15
![]()
sisi да не си от варна
11 tochka deaktiven profil.
Може наистина да се страхува да не си омръзнете као сте постоянно заедно и затва да се държи така,но ми се струва странно че не иска да обсъжда това.Щом сте решили да изграждате връзка ,трябва да си имате пълно доверие и да може да си говорите за всичко,не да има теми табу!А може би той не гледа толкова сериозно на връзката ви?Колкото и да не иска,няма да е зле да седнете и да обсъдите проблема.Не може така да се мъчиш и да се чудиш защо се държи така,пък като започнеш разговор на тая тема той да се дразни ида сменя темата
kaji mu go v liceto!
govori s nego!opredeleno si pogovorete!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ami zna4i toi ne iska da komentira tova za6toto e tupakkkk!!!!!Първоначално написано от sisi^^15
Mn mraza takiva hora
leleeee ctctctc![]()
Обикновенно се наблюдава такова поведение при по срамежливите и по затворени хора...
Съмнявам се да е причината в това че ще си омръзнете, по-скоро ако има приятели който го бъзикат за теб и него, това да е причината да те избягва...
Единствената ми препоръка към теб е като той те отбягва в училище ти му "налитай" /ако мога да се изразя по този начин/...
Гледай когато е с приятелите си да си около него и да му се натискаш...
Така ще разбереш дали е срамежлив и ако е така може би това е начина да го превъзмогне...
Надявам се да съм могъл да ти помогна...
Поздрави,
linkipinki
Пълни глупости са това!Той ако мислеше че тя го злепоставя нямаше да тръгне с нея!Просто това е до характера на момчето.Просто незнам защо го прави но го попитай и той ако има някаква причина за това ще ти я каже предполагам...Първоначално написано от ziky
Da obichash nqkogo ne znachi da mislish za nqkogo. Da obichash znachi da jiveesh za nqkogo.
pogovori s nego,ako naisina e tolkova dobur 6te te rabere
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре