.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

...........
    Guest

na more v cikul???:(

ne znaeh kude da pusna temata za tova q pusnah tuk
    zna4i taka se polu4ava 4e kogato sum na more 6te sum v cikul i iskam da popitam ima li nqkakuv na4in da vlizam v vodata.dosega ne sum slagala tamponi i se 4udq dali kato vlqza v moreto s tampon toi 6te se namokri ili 6te po4ne da propuska i dali moga s tampon da si vlizam spokoino v moreto.10x predvaritelno

Град
    SeloSofia
    mislq 4e 6te moje6 i az 6te sums tampon (ako hodq) ama i az se pritesnqvam ne ot tova dali moga d avlizam vuv vodatata a ot tova posle kude da go smenq (( i ot slanceto 6te mi pote4e po silno nz drugite da kajat
    Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!

ami na4i kato si s tampon nqma problem moje da vliza6 vav vodata spoko trqbva da se smenqt 4esti4ko
    2 т. системно.

Няма страшно... с тампони и всичко е наред...

I na men mi se sluchi. Izpolzvah tamponi i vsichko beshe nared. Trqbva da se smenqt malko po-chestichko, no inache drugi problemi nqma.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Хапчета!

О,ми да с тампони няма проблем!Аз и аз ще съм май Но мисля,че като излезеш от водата трябва да го смениш..

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ух! Не знам коя по ред е тази тема точно за "цикълът и морето"

По-добре да не се занимаваш с хапчета, тампоните са идеалното решение. Ако ти е в силните дни преди да влезеш във водата го смени, защото може да има червена река по краката ти на излизане от водата. Когато излезеш задължително го сменяш. Имам приятелки, които са ми казвали, че са влизали по 4-5 пъти с един и същ тампон, но принципно не е здравословно и хигиенично.

Голям фен
    А може да пиеш Витамин С и да избегнеш всичко това с тампоните и дори самия цикъл.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    А може да пиеш Витамин С и да избегнеш всичко това с тампоните и дори самия цикъл.
    и аз ще съм така,ако се случи да ссъм ж цикъл на морето...
    I was lost and I'm still lost...

Guest
    Idi na ginekolog da ti preporu4a hap4eta za spirane na cikula. Znam 2 vida, no koi to4no lekar 6te kaje. Ina4e s tampon moje, no vseki put kato izleze6 ot vodata trqbva da go smenq6

Повече от фен
    tampon ili hap4eta-2 varqnta
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Повече от фен
    Град
    sofia
    Mi az da vi se opla4a na more zaminavam na 6ti iuli i to4no togava 6te mi doide Taaa... mai tamponi 6te izpolzvam ama purvo 6te se natup4a s vit. C pa moje i da spre....

Guest
    kakvi sa tezi hap4eta?

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Emi s tampon nqmash nikakuf problem...ako nikoga ne si slagala moje malko da te boli...taka 4e sloji si tampon i pii vitamin C...daje bqx 4ufala ot edna poznata 4e tq si beshe sprala cikula za 12 ili pofe4e 4asa kato pieshe soda...no ne sum obedena...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

tech_noir
    Guest

Мисля че най-доброто решение е тампон...Защото не винаги хапчетата имат положително действие!Но наистина тампоните трябва да се сменят след като излезеш от водата!Пробвайте така а пък ако вече ви домързи трябва на помощ да идват ХАПЧЕТАТА(но не е мн препоръчително)

Re: na more v cikul???:(

Цитирай Първоначално написано от ...........
    ne znaeh kude da pusna temata za tova q pusnah tuk
    zna4i taka se polu4ava 4e kogato sum na more 6te sum v cikul i iskam da popitam ima li nqkakuv na4in da vlizam v vodata.dosega ne sum slagala tamponi i se 4udq dali kato vlqza v moreto s tampon toi 6te se namokri ili 6te po4ne da propuska i dali moga s tampon da si vlizam spokoino v moreto.10x predvaritelno
    Само тампон му е работата аз поне така направих мин година и никакви грижи нямах само където ме болеше корема

me & myself
    Guest
    zdraveite i az imam tozi problem:na 17 tr1gvam a togava s16to trqbva da mi doide,4ydq se dali ako sega po4na protivoza4at14ni 6te mi se zabavi cik1la ili da se nat1p4a s vit C za6toto vse pak ne iskam nqkak1v si drazne6t tampon

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvi sa tezi hap4eta?
    ми бях писала в една друга ткава подобна тема...им бях написла името...ама са не мога да си намеря рецептата където бяха записани...поразровисе!

Guest
    Ami az kato sym devstvena nqma li da mi e gadno s tampon?Nqkoe devstveno momiche polzvalo li e da mi kaje?

Мега фен
    Аз съм ползвала. Иска се само смелост да го пъхнеш достатъчно дълбоко и слюнка.

ръ

според мен не трябва да влиза6 когато си неразположена в морето.Ако си неразположена и влезе6 във вода менструацията веднага спира и това е опасно за6тото могат да се предизвикат ватре6ни кръвоизливи.
    malka i sladka intriga,az umeq 4arovno da namigam.Ni6to 4udno 4e hlatna po mene.Imam stil,koito tq ne vladee.Az obi4am vkusa na skandala-az hilqdi sarca sam predala

niki_niki101
    Guest
    и аз ще съм в цикъл и ще си сложа превръзка преди да влезна ще си я сменя и след това като излезна пак ще я сменя а може и само след като излезна дано да не стане някоя беля но не вярвам

Цитирай Първоначално написано от niki_niki101
    и аз ще съм в цикъл и ще си сложа превръзка преди да влезна ще си я сменя и след това като излезна пак ще я сменя а може и само след като излезна дано да не стане някоя беля но не вярвам
    С превръзка не става повярвай ми!Надува се, ако ти тече много ще пропусне и ще си нацапаш банския.Ако не мислиш да се къпеш по-става ама иначе е кофти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си