Здрасти аз съм на 17г от София приятеля ми е на 18г и сме заедно от близо 1год. Скоро ходихме на диско в Ст.град близо до ДжиймБийм в една дискотека на два етажа името и няма да казвам.Ние бяхме на втория си кефихме на якият фолк и алкохолният градус беше в повече. Видях един страшен пич и от време на време си хвърляхме по някой поглед без да разбере приятеля ми. По-късно когато вече бях почти пията видях когато тръгна към WC и казах на приятеля ми, чи аз отивам до тоалетната и като го настигнах точно на вратата на мъжката тоалетна направо го вкарах в една кабинка като хала и още преди да каже неко му лапнах кура. Много се възбудих от това, че ни видяха други как влизаме двамата,от това, че му беше малко мек и можех да му го лапам целия. След 4-5мин, през които може би му направих страшна свирка той се изпразни в устата ми и аз глатнах всичко, огромна глътка сперма. посмуках му го още мъничко и без да кажа нищо излезнах и отидох при гаджето ми което си седеше и пиеше бира. И това беше, онзи се върна и видях, че ме гледа, но аз не му обърнах никакво внимание дори с поглед. Сега си мисля, че ако не бях пила нямаше да го направя, но искам да го направя и когато не съм пила. Вие пробвали ли се нещо подобно, защото на мен ми хареса риска и адреналина!!!