- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяй те !
Здравейте ! Понеже чета този форум който много ми харесва забелязах и искам да кажа .. че всичкото това идва защотото не говорите и не обсъждате нещатата с вашия приятел или приятелка .. по добре поговори с него/нея да ти обесни как седят нещата отколкото да се притесняваш![]()
много по добре е да си споделяте да му казваш как се чувстваш ти и той отколкото да не знаете нищо между вас и да сте заедно само заради единия секс ...Или поне изяснете си всичко свързано с секса и тогава го правете.. а не да пускате тъпи теми с извинение като изхвърли ми се на пъпа може ли да забременея ! просто споделяйте се и ще видите че нещата ще са много по-добре \
/
![]()
Виж сега,според мен...когато връзката е за секс само си личи,тогава и 2-мата го знаят и не ги бърка,най-често тогава си имат и по 3-4 партньори(като бившия ти,и добре че го заряза).Аз лично ако имам връзка някой денняма да е само за секс.Просто не съм такъв човек,тежи ми на съвестта
погледни темата споделяйте си това му е цаката иначе няма да разбереш къде обича !![]()
не говори големи приказки.Хората се променят.Дори и най-добрите и благородни.Отвори си очите и се върни в реалността.В днешно време секса е разменна стока.Май само девствениците и хората с много дълги връзки влагат нещо.Ама ти казвам,че като натрупаш опит-много неща ще ти изглеждат различни.Така че не бързай с такива изводи и никога не казвай никога.Първоначално написано от slaDuranKO{}
![]()
![]()
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
оле обърках темата извинявам се![]()