- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Datata!
Na kakva data go napravihte za pryf pyt ? Pitam zashtoto moito beshe na edin specialen den.. 14 fevruari - Denq na vlubenite![]()
Сори бейби мом4етата не помним такива дати ... поне аз де !!!![]()
Да бе аз не помним с коя е било пък дата бе аз вчера незнам какво е било или да ли съм се сабуждал изобщо сутринта или си ходим кат зомби.
hahahah elate i she vidite kak she zapomnite datata s mene![]()
![]()
Идем идем ма май съм ти много голям.Я поне кажи как ще запомним датата. Само да ти кажа ,че си подам по палачинки и мусака.Първоначално написано от Nadelina
Aide she te chakam da se obadish.. az sam vinagi gotova :PПървоначално написано от 20/M/Sf
Супер ,но все пак кажи можеш ли да готвиш или само ще си говорим и с какво точно ще е незабравимо цялото преживяване.Първоначално написано от Nadelina
Аз съм лесен де дай ми една салата и бира
6to be az sum mom4e i pomnq koga be6e 01. 07Първоначално написано от LiSiKa
Ох....ми доколкото помня беше няколко дена след рождения ми ден....мисля,че беше на 30. или 31.08.2002
She gledame finala na svetovnoto zaedno..s bira i salatka.. btw da znaesh che Anglia she stane shampionПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
na rojdeniqt mu den i dvamata q pomnim
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от Nadelina
Ухахахха това е ти си момичето за мен да гледаме мач да хапваме да си говорим а кой ще стане шампион са само господ знае![]()
![]()
Първоначално написано от 20/M/Sf
Togava kfo chakash..aide idvai..Znaesh li che veche ne izdarjam bez tebe..
Помня я щото на другия ден имах ИД, 24 март
14ти Февруари!
29.03
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami 1 den predi 4rd.to na mama-milata ako be6e razbrala kav "podarak" sam i spretnala 15 april 2005. ami moeto gadje mi pomni na mene data....
pak i toi si pomni koga mu e bilo za parvi pat.
29 mai 2004![]()
Хахах а и ако е с квадратна глава, за да можеш да си подпреш бирата и през това време да ти духа ще е суперПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата.....25.01
![]()
nekyde kyde mai mesec 2004...... kogato proletta be6e v razgara si....![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Помня кога съм тръгнала с хората, на които съм държала, но датата на секса не е толкова важна.