.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Некаде из българия

Бихте ли помогнали

Искам да ми кажете някой похвати за докарване на приятелката ми до оргазъм без проникване.Рано е за такива неща в нашата връзка.Извинявам се ако е имало такава тема обаче аз поне не можах да я намеря.Благодаря ви предварително!!!

Guest

Re: Бихте ли помогнали

Цитирай Първоначално написано от Devilmen
    Искам да ми кажете някой похвати за докарване на приятелката ми до оргазъм без проникване.Рано е за такива неща в нашата връзка.Извинявам се ако е имало такава тема обаче аз поне не можах да я намеря.Благодаря ви предварително!!!
    mi brato liji q otdolo....drug na4in ne se se6tam, ili da q pipa6. (az pone taka pravq (i dwete de))

Град
    panagiuriste
    ми виж ся.......пробваи да и лижеш зърната(деиства 100% при някой момичета) или както каза колегата преди мен.......лижи отдолу!!!!

Повече от фен
    Devilmen написа:

mi brato liji q otdolo....drug na4in ne se se6tam, ili da q pipa6. (az pone taka pravq (i dwete de))

I spored mene tova e na4ina

Повече от фен
    Tova e.Nqma drug na4in

Град
    Некаде из българия
    мерси мн хора.Това си го знаех обаче мн се радвам че се отзовахте!

Повече от фен
    emi frenska lubov ako ne gospot ti e dal ra4i4ki i pras4eta...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си