- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nejelanata bremennost
Skoro edna priqtelka beshe zabremenqla - tq e na 16 .Kogato aborta se izvurchva v bolnica i roditelqt znae ,abortat e bezplaten... No tova e losh izbor ,nai dobre e v chasna klinika a tuk (v burgas) sa okolo 150-200 lv...I e nai-dobre abortat da se izvyrshi kolkoto e vazmojno po kasno ,zashtoto togava ima razshirenie i nqma chak takava opasnost .... Pone tova znam az ot priqtelkata mi![]()
A inache postinor duo e ,ako momcheto se ,,iztyrve ''
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Napulno sum suglasna s teb. I az si mislq, che za da pochnesh sexualen jivot trqbva da si naqsno pone s nai-osnovnite neshta. Posle shte e prekaleno kusno da se vaikash...emi pomisli i deistvai. Az sum na tozi princip. Edno e da ti se skusa prezervativa, drugo vuobshte da ne polzvash. A za moq sluchai. Da, bqh se panirala mnogo. I az znam, che 2 sedmici e nmormalno da ti zakusnee, no pri polojenie, che ot 5-6 godini mi e napulno redoven i nikoga ne mi zakusnqva, predstavi si kakvo mi beshe. A ti sega na tvoita vuzrast gotova li si da zadurjish edno dete?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Горе-долу си представям какво е било,защото и на мен ми се е случвало да ми закъснее с 10 дена тогава нито спах,нито ядях и сигурно 2 или 3 теста направих.Гадно е усещането ама...просто понякога става така макар и до сега да е било оК.Първоначално написано от Aleandra
Не можеш да бъдеш сигурна в нищо в този живот.
А що се отнася до бебето - Не на този етап не мога да задържа бебе.Тази година ще кандидатствам,искам да стана студентка,да завърша образование,да си намеря работа и чак тогава бих почнала да мисля за дете.Но сега ми е прекалено рано,защо трябва да гоним бъдещето така или иначе все някога ще стане и разбира се не трябва да бързаме да го постигаме.Личен избор всеки преценя кое е най-добро за себе си.Но аз искам да имам някаква основа върху която да започвам да градя нов живот.Защото е най-лесно да се роди ама след това...кой ще го издържа и гледаТи какво мислиш по този въпрос?
sladuri pak se mesq v taq temadobre de ami nali v na4aloko kato ti po4ne menstoraciata ti e se o6te neqsno po koe vreme zak1snqva , podravqva.Ami opasno li e po tova vreme da se pravi sex v smis1l 6te sb1rka li procesite ne6to
![]()
Emi v smisul az, ako trqbva da reshavam bih zadurjala deteto. Sled vrememe ne bih si prostila. Gadnoto za men e samo dokato iznosq deteto. Inache roditelite mi imat vuzmojnost da otgledat edno dete, a i ne bih mi napravili mnogo golqm problem, prosto shte go priemat. Da, ti sushto si prava, che edno dete bi poprechilo na uchenieto. Vse pak obache za vqrvam, che nie nqmame nikakvo pravo da otnemame edin nebinen jivot. Da se nadqvame da ne stigame do takava situaciq.
Секс без предпазни средства е опасно да се прави винаги.
Алеандра, това дете не е тяхна отговорност. Ти имаш отговорността да се предпазваш от бременност.
Слънце не ти разбрах много,много но ще кажа все пак нещо.Значи добре е да си водиш календарче на цикъла - взимаш си едно най обикновенно малко календарче и като ти идва всеки месец отбелязваш на коя дата ти е дошло и си следиш цикъла.Първоначално написано от doni4ka
Aleandra
Да и ти си права от една страна,но при положение,че ти искаш да следваш и да завършиш не би допуснала в такъв ранен стадий от живота ти да забременееш,а ако стане защото както казах и в предишното си мнение няма нищо сигурна вече сама ще прецениш кое би предпочела,защото съм сигурна,че ако завършиш и си имаш работа и създадеш семейство ще е доста по-добре.Все пак да не забравяме факта,че детето е по-добре да се изгледа от родителите,а не от бабите и дядовците (което в нашата страна си е типично) но другаде не е!Защото не можеш цял живот да разчиташ на родителите си и си мисля,че те няма да бъдат така добре способни да изгледат детето както самите му родители!Все пак става дума за голяма разлика в годините![]()
Napulno sum suglasna i s dvete vi. Kogato kazvam pomosht ot roditelite viziram poveche finansovata pomosht. Mnogo mi se iska da ne beshe tolkova slojno, no za sujalenie. Predpochitam obache da mi e malko po-trudno s dete, otkolkoto cql jivot da nosq spomena za edno ubiistvo. V Bulgariq uloviqta za jivot za povecheto hora sa mnogo tejki i e napulno logichno, che povecheto momicheta pravqt aborti.
Да така е!Това е и една от причините българите масово да емигрират в другите страни...и отново ще се повторя,че всеки знае кое е най-доброто за него и близките му и сам трябва да реши какво да прави.Но виж ако примерно забременееш и някак си нещата не тръгнат на добре с приятеля ти и той реши просто да си тръгне от живота на теб и на бъдещето дете...няма ли тогава нещата да станат още по сложни.Защото едно момче на нашата възраст не би поело този ангажимент (поне така мисля аз от това,което виждам).И си мисля,че дори и пак не на 100% когато създадеш връзка с поолегнал мъж,готов за семейсво ще е по-добреПървоначално написано от Aleandra
![]()
Pro4etox 4e na nqkoi im se kasali prezervativite...Az ne sam mnogo naqsno s tezi ne6ta,i ako mojete da mi kajete kakva moje da e pre4inata da se skasa edin prezervativ???
Най-честата причина е липса или в последствие загуба на възбуда от жената...но понякога и самите презервативи са дефектни.Първоначално написано от malka zvezdi4ka
mersi za otgovora a cenata na prostinora kakva e?
От 10 до 15 леваПървоначално написано от malka zvezdi4ka
Emi mejdu 10 i 13. Priqtelka si go vze za 12,50.
Съвет - ако карате само на презервативи с партньора ти, купи един Постинор и го носи в чантата си. Отлагането поради нямане на работеща аптека наблизо или нямане на пари е опасно.
Първоначално написано от Варки
i az tva vikam,aide purvo razberete za kvo stava vupros i posle pravete sex da mu se nevidi!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!