Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Napulno sum suglasna i s dvete vi. Kogato kazvam pomosht ot roditelite viziram poveche finansovata pomosht. Mnogo mi se iska da ne beshe tolkova slojno, no za sujalenie. Predpochitam obache da mi e malko po-trudno s dete, otkolkoto cql jivot da nosq spomena za edno ubiistvo. V Bulgariq uloviqta za jivot za povecheto hora sa mnogo tejki i e napulno logichno, che povecheto momicheta pravqt aborti.
Да така е!Това е и една от причините българите масово да емигрират в другите страни...и отново ще се повторя,че всеки знае кое е най-доброто за него и близките му и сам трябва да реши какво да прави.Но виж ако примерно забременееш и някак си нещата не тръгнат на добре с приятеля ти и той реши просто да си тръгне от живота на теб и на бъдещето дете...няма ли тогава нещата да станат още по сложни.Защото едно момче на нашата възраст не би поело този ангажимент (поне така мисля аз от това,което виждам).И си мисля,че дори и пак не на 100% когато създадеш връзка с поолегнал мъж,готов за семейсво ще е по-добре