.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    FiRe_LaDy
    Guest

POchvam qko da hlytvam po nego ..

Emii otdavna poznavam edno momche.Ot razlichni gradove sme.delqt ni 200km.Zapozna ni edna moq pr,koqto hodi s negoviq priqtel.Sega si chatkame s nego.Kogato ne mojem da se zasechem mi prashta po priqtelkata mi.Kaza che i ne mu bilo hubavo taka i akto se vidim shtql da si mi gi dade na jivo. \/ Zapochnah da zabqlqzvam che toi flituva s men.Obache i az che qko hlytvam po nego.Edinstveno mi prechi razstoqnieto.I samo se izmychvam che pak shte ima da stradam mnogo.

.. i kfo se o4akva ot mene da hodq da mu kupq jili6te v Sofia li ? ..

FiRe_LaDy
    Guest
    Aaa ne nedeiv Sf .. oshte poveche go otdalichavash ot men.
    Mi kvo da se iska.I az nz.Prosto sym ovyrkana i nz ko da praq.Razbrahme se che shte se vidim.Vytre v mqn neshto trepva i mi se sviva stomaha pri misylta za nego.

kati***15
    Guest
    Trudno e pri takova razstoqnie da poddyrjate vryzka.kakto znae6,vav vryzkata mejdu dvama vlubeni e vajen i fizi4eskiqt kontakt(dori samoto ti prisystvie nablizo).Veroqtno 6te se vijdate samo kogato toi idva v tvoq grad,no ne vqrvam tova da stava mnogo 4esto qvno edinstveniqt na4in zasega e da si 4atite i da si pi6ete pismaznam 4e ne e nai-dobroto re6enie,no pak e ne6to,po-dobre otkolkoto vaob6te da ostavite 200-te kilometra da provalqt eventualno 6tastlivata vi vryzka

Ami... ne moga da ti pomogne, shtoto ne mopga da shvana kak po-tochno moje da "hlutnesh" po chovek, koito daje ne si vijdala..

FiRe_LaDy
    Guest
    Znam kakvo e da haresvash nqkogo ot mnogo daleko.Imashe edno momche v syrceto mi predi vreme.Obichah go mnogo.No prosto revqh postoqnno,zashtot ne mojeh da go vijdam.I nakraq mu kazah che ne go haresvam i che shte trygna s dredg.Izlygah go samo i samo da se skarame i da prikluchi vsichko.Plakah mnogo za nego,no prosto ne izdyrjah psihicheski.Adski mnogo se strahuvam da ne stane taka i sega.Obesha bashta mu kato pytuva da idva s engo i da ostava da me vidi,da se sreshtame(az,toi priqtelkata mi i negoviq pr.).Obache tolkova sym naranevana do sega,che me e strah,che nqma da moga da prejiveq oshte edno razocharovanie.

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi vijdala - ne vijdala.Tova e polojenieto.Prosto qko hlytnah.Pyk i toi se tyrji taka i vse mi kazva kolko sym mu haresvala i che si mislel za men.Ako pone toi ne mi davashe priznaci che me haresva shtqh da se otdrypna na vreme,ama veche useshtam che e mnogo kysno.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    Ami... ne moga da ti pomogne, shtoto ne mopga da shvana kak po-tochno moje da "hlutnesh" po chovek, koito daje ne si vijdala..
    не е много трудно!Аз съм хлътнала по брата на една моя съученичка и единствения ни контакт е skype!той учи във Франция но много рядко отива там, само за изпити.Та според мен тази любов е много по-добра от инаквата, защото чрез чата се опознавате по-добре и в един момент се оказваш влюбен/а в човек който дори не си виждал/а!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Да,но много ще страдаш,че го виждаш рядко.Все пак чата не е единственото решение и ще ти липсва това,че не е до теб...

FiRe_LaDy
    Guest
    brain_stew mila i ti kato men.Mnogo e gadno.Ne izdyrjam.Prejivqh go vednyj mnogo trudno,ama sega veche nz.Ohh ne moga poveche

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    brain_stew mila i ti kato men.Mnogo e gadno.Ne izdyrjam.Prejivqh go vednyj mnogo trudno,ama sega veche nz.Ohh ne moga poveche
    мили4ко, недей да плачкаш.Въпреки разтоянието, времето и начина по който общувате не ти ли е готино когато чатите?Щото лично на мен ми е!Много обичам да говоря със сестра му по skype и той да чува всичко което аз казвам.Но не знам зависи и от човека и от гледната точка!Но важното е че се го преживяла.Как успя между другото?А стана ли нещо между вас или си останахте с флирта?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    Да,но много ще страдаш,че го виждаш рядко.Все пак чата не е единственото решение и ще ти липсва това,че не е до теб...

FiRe_LaDy
    Guest
    Miii s predishnoto momche dosta trudno go prejivqh.Plakah mnogo,ama nqmashe kak.Pyk i s nego izobshto nqmashe shansove da se vidim.Pone s tova momche ima.Obache vchera kato si legnah i 3h ne sym spirala da si mislq za nego dokato ne sym zaspala.Naprao e ujasno. Mnogo me boli ot vsichko tova.Iskam si go.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    ооо!разбирам те!Съпричастна съм към положението!Лично на мене ми е за първи път, но доколкото знам и той ме харесва и сега само чакам да стане нещо!Щото ако ен бяхме се опознали в чата например, нямаше да знам че тойе много горд и ако направя първата стъпка ще накърня достойнството.Абе любовта в чата си има своите предимства но си има и своите минуси!

FiRe_LaDy
    Guest
    Milichka mnogo vnimavai.Mnogo boli ot takiva vryzki ili dori flirtove.Az ne sym hodila s onova momche,a prosto si se obichahme i si chatehme po cql den.Sega toi e s bivshata si,tvyrdi che ne q obicha i shtql da q skysa,ama se oshte si e s neq.Vnimavai da ne se podigrae tova momche s chuvstvata ti ili da te otreje v momenta koga ti veche totalno si se privyrzala kym nego i si go obiknala.Ako imashe nqkoi,koito da mi govori na men,kogato pochnah da obicham tova momche,shteshe da e dobre.Ohh vnimavai pak ti go kazvam.Mnogo boli.Osobeno,ako chuvstvata sa spodeleni i se znae che nqmate bydeshte.Prosto osyznavash che e tolkova blizo i tolkova daleko.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    радвам се, че има поне някой който да ме посъветва, някой който го е почувствал и си е изпатил!Нов ъпреки всичко аз много харесвам това момче и се чувствам...някак празна когато той не е на линия в чата например!А представи си, че си падах по братовчед му който е още по-далече - Русия!Но това е друга тема.Не знам, просто този вид любов е много сложен и труден период от развиването на една личност.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами порастнете малко и се преместете да живеете в един град! Това в кръга на шегата!Ами гадно е така!Поне да се виждахте по често...щеше да е по лесно ама пък и сте много далече бе!Не знам ... мисля че ще си останете само със флиртуването!Такава връзка е невъзможна според мен!По добре си намери някой от твоя град!

FiRe_LaDy
    Guest
    Emiii shto da e nevyzmojna?V smisal negoviq priqtel i moita priqtelka sa gadjeta.Razstoqnieto se syshtoto,ama veche 5 meseca hodqt. Nadqvam se da se poluchi i mejdu nas.Znam che e trudna takava vryzka,no se nadqvma iskreno da se poluchi.

FiRe_LaDy
    Guest
    V prochek tova za jiveeneto v edin grad e super ideq,ama se oshte ne moje.Uchim .. i t.n.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    и аз така мисля.Помисли си хубаво!!!!!!После вече ще е късно...

Град
    [Мразим кифли ООД]
    абе то май вече е късно!

FiRe_LaDy
    Guest
    Mi naistina veche e mnogo kysno za kakvoto ida bilo.Hlytnala sym qko po nego,kakto i toi po men.Govorim si mnogo milo,postoqnno ,koga shtql da si doide,kakvo shtql da prai s mene ... naprao ne izdyrjam veche bez nego.Chakam s netyrpenie da go vidq.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Mi naistina veche e mnogo kysno za kakvoto ida bilo.Hlytnala sym qko po nego,kakto i toi po men.Govorim si mnogo milo,postoqnno ,koga shtql da si doide,kakvo shtql da prai s mene ... naprao ne izdyrjam veche bez nego.Chakam s netyrpenie da go vidq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си