.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    I az obiknoveno si ostavqm lenti4ka pove4e me kefi,oba4e na skoro re6ih da probvam da maham vs

mahate mahate ama nali trqq porasnat za da gi mahnete pak .. tctc ;} az si maham si4ko s kola maska ;} ostavam ... kosmata samo dokato 4akam da stana za kola maska :]

Guest
    awe brusnete si4ko... predstavete si nqkoi vi duha otdolu i se zadavq f kosmi ebasi... se 1 da lapate na nekoi kura i toi da e obrasul da se zadavqte....

Всичко се маха!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaDeTy`bE
    mahate mahate ama nali trqq porasnat za da gi mahnete pak .. tctc ;} az si maham si4ko s kola maska ;} ostavam ... kosmata samo dokato 4akam da stana za kola maska :]
    Е не те ли боли отдолу с кола маска?!?!?!?
    А по темата : Аз също махам всичко наред!

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Свиква се на болката.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Аз си ги махам напълно
    q dai pic ti vida siamskoto kote na jivo

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Аз си ги махам напълно
    i az sum taka
    и аз навсякъде по тялото

И аз махам абсолютно всичко

Фен
    Град
    Sofia
    ami to vqrno, 4e e po gotino s lenti4ka i ne si kato bebe, ama pri nqkoi za sejelenie nqma kak da se polu4i nqma dostata4no material

_Mirela__
    Guest
    Махам всичко

Голям фен
    всичко махам,косъмче не оставям!!!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    И аз махам всичко. И аз с кола маска (най-добрия метод за обезкосмяване според мен)

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    e samo az li si ostaqm edna lenti4ka be....
    една много тъничка такава, нали ?!? вика му се 'бразилска лентичка' и мен ме кефи повече.. ако е всичко блъска на бебетата по плажа дето ходят голи, на мен ми мяза на педофилщина :P
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

az

az se brasna ot dolu izcialo.prosto taka pove4e mi haresva,a pak i na gadjeto mi mu dostavia udovolstvie da si igrae s neia kato gladka kato bebe6ko dupe.
    kupondjiika,fenka na motorite i sled tova na kolite.

Цитирай Първоначално написано от AmeLia
    Цитирай Първоначално написано от iskrichka
    e samo az li si ostaqm edna lenti4ka be....
    една много тъничка такава, нали ?!? вика му се 'бразилска лентичка' и мен ме кефи повече.. ако е всичко блъска на бебетата по плажа дето ходят голи, на мен ми мяза на педофилщина :P
    Amelia tazi snimka tvoq li e???

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    и аз като повечето ше кажа "напълно.."
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Мега фен
    Свиквало се на болката...дайте да ви набутам отзад един гигантски вибратор и ще видим дали след половин час ще сте свикнали.

Голям фен
    Maham vsi4ko

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    ami maham gi napulno

а примерно на момчетата има растат косми от всякаде хубаво ли е да се махат и на кой места ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    ... но се погнусих от Камелия като е видях с косми по ....
    I az!!!
    A btw.. i az gi maham vsichkite

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    По принцип махам всичко с епилатор. Ако се захвана да търпя, щото да не мислите, че не боли?? Особено там на срамните устни. Триъгълника - лесна работа. Ама оттам нататък е гадно. Самобръсначка там отдолу - никога!!! Защо ли?
    1. Нямам намерение да се занимавам с косми през 2 дена. Мързи ме.
    2. Не искам да си пускам четина. Ся и без това са мекички, мънички и светли. През живота си точно веднъж пробвах с крем депилатоар и бях много разочарована. След 2-3 дена израстнаха. А пък с епилатор си решавам проблема за няколко седмици напред.
    А и колата маска не е удачно - в салоните не ги знам какви кърпи дават, какво правят. Гинеколожката ми разправя как момичета идват с гъбички и инфекции от това, че ходят на кола маска. А уж кърпите били там за еднократна употреба. ХА!
    Пък и каква е тая претенция от страна на мъжете? Аз чак се ядосвам. До сега не съм виждала мъж да си епилира ташаците. Пък и какво ще ви стане от няколко косъмчета, не мога да разбера?? Сякаш ще умрете. Като кажат ауууу, жена не се обезкосмява, лелеее! Край! Сякаш сте с човека заради космите му? Ами я се вижте вие? Как жените ви лижат и ташацие, и задника, когато сте космати, и нищо не казват??А хванете се и епилирайте всички косми, които имате по тялото, и тогава претендирайте за обезкосменост!
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    По принцип махам всичко с епилатор. Ако се захвана да търпя, щото да не мислите, че не боли?? Особено там на срамните устни. Триъгълника - лесна работа. Ама оттам нататък е гадно. Самобръсначка там отдолу - никога!!! Защо ли?
    1. Нямам намерение да се занимавам с косми през 2 дена. Мързи ме.
    2. Не искам да си пускам четина. Ся и без това са мекички, мънички и светли. През живота си точно веднъж пробвах с крем депилатоар и бях много разочарована. След 2-3 дена израстнаха. А пък с епилатор си решавам проблема за няколко седмици напред.
    А и колата маска не е удачно - в салоните не ги знам какви кърпи дават, какво правят. Гинеколожката ми разправя как момичета идват с гъбички и инфекции от това, че ходят на кола маска. А уж кърпите били там за еднократна употреба. ХА!
    Пък и каква е тая претенция от страна на мъжете? Аз чак се ядосвам. До сега не съм виждала мъж да си епилира ташаците. Пък и какво ще ви стане от няколко косъмчета, не мога да разбера?? Сякаш ще умрете. Като кажат ауууу, жена не се обезкосмява, лелеее! Край! Сякаш сте с човека заради космите му? Ами я се вижте вие? Как жените ви лижат и ташацие, и задника, когато сте космати, и нищо не казват??А хванете се и епилирайте всички косми, които имате по тялото, и тогава претендирайте за обезкосменост!
    Евала !!
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    i az sym na tva mnenie!tragnali da se gnusqt ot kosmati momi4eta e te ne se vijdat 4e h.. im ne se vijda ot kosmi.e,i az se obeskosmqvam,6toto e po-qko ama go praq zaradi sebe si,ne zaradi nqkuv kosmqsal "pi4".az dori kosmite po krakata na mom4eto ne gi ponasqm.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си