.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ima li nadejda...

Фен
    Град
    Pld

ima li nadejda...

q spodelete kolko ot vas sa si vra6tali starite priqteli i kak? za6toto az ve4e 2 meseca ne moga zabravq posledniq i se 4udq kvo da napravq za da si go vrana otnovo
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Мега фен Аватара на koalka
    Ами незнам как ще си го върнеш,ако няма чувства към теб.Ао има-няма проблем.Например можеш да прекарваш повече време с него и да говорите,кажи му колко хубаво ти е било с него и някви такива неща.Дано чувствата му се върнат.

Фен
    Град
    Sf

Re: ima li nadejda...

Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    q spodelete kolko ot vas sa si vra6tali starite priqteli i kak? za6toto az ve4e 2 meseca ne moga zabravq posledniq i se 4udq kvo da napravq za da si go vrana otnovo
    Ох...миличката...Аз съм го правила няколко пъти и от опит бих могла да ти кажа,че не е добра идея,но...ти си знаеш.
    Хм...ами с единия...се събирахме неколкократно...сещам се че бяхме на някакъв купон и пак се забихме и си говорихме мн след това и рещихме да се съберем...Ако някой приятел на бившия ти е твой добър познат може да го помилиш да ти помогне...
    А другия с който съм се събирала повторно ми писа да се видим..видяхме се,после аз заминах на море и там нз що си втълпих,че ми липсва и се почна смс любов...аве детска история...
    Не бих могла да ти дам адекватен съвет,т.к. не си казала защо сте скъсали,по твое или по негово решение,или по взаимно съгласие...А има значение,но ти си го познаваш и би трябвало за знаеш какъв е пътя към сърцето му..Все пак се надявам да съм помогнала с нещо.
    Успех мила!
    Не изтривай сълзите ми,
    горещи и леки,
    нека чертаят мокри пътеки,
    нека се стичат блестящи и тихи,
    нека рисуват в сърцето ми щрихи...
    Аз съм картина-ти ме създаде.
    Виж творбата си...защо я предаде?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Не е имало такъв случай...С иситнската ми първа любов сме късали смисал аз съм я късал някъде около 3 пъти и накрая тя ме скъса и ми еба майкаа на психиката и зравето....6 месеца минаха....бахти..

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    i az mislq ,4e ne e dobra ideq,no ako mng go iska6 ti sama tr da re6i6 kakvo da pravi6,6toto nie ne go poznavame i ne mojem da ti dadem suvet,ti znae6 kak 6te postupi v razli4ni situacii!nz purvo razberi kakvo toi izpitva kum teb i sled tova pravi kakvo trqbva!!!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    i az mislq ,4e ne e dobra ideq,no ako mng go iska6 ti sama tr da re6i6 kakvo da pravi6,6toto nie ne go poznavame i ne mojem da ti dadem suvet,ti znae6 kak 6te postupi v razli4ni situacii!nz purvo razberi kakvo toi izpitva kum teb i sled tova pravi kakvo trqbva!!!
    nadejdata umira posledna!!!no vse pak uspeh!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    Pld
    mersi vi vse pak
    qvno 6a se otkazvam ve4e stiga da moga
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

FiRe_LaDy
    Guest
    Nqma smisal mila.Otvarqi nova stranica.Onazi veche e prochetena.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    mersi vi vse pak
    qvno 6a se otkazvam ve4e stiga da moga
    Принципно трябва да се бориш до край за да постигнеш целите си...но бъди себе си постъпи както мислиш за добре...акквото и да си говорим ясно е че ще има сълзи и много спомени...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    na men starata istinaka liubov o6te mi e v surceto i edva li nqkoga 6te se mahne ot tam.sega mi e kato stara rana.no znam 4e nqma smisul da se subirame otnovo i 4e toi ne iska i izob6to toi mi kaza 4e nqma 6ansove.ta ako ti misli6 4e pri tebe ima i si sigurna 4e o6te go obi4a6.moje i toi da e s takiva 4uvstva i tova da e istinskata ti liubov.ako probva6 nqma da ti stane ni6to spored men \/
    няма любов

Супер фен

Един съм го връщала поне 4 пъти! Повярвай ми наистина не е добра идеята защото няма да е същото!Аз ти го казвам!Но все пак за да си го върнеш говори повече с него и докато си говорите общи работи го попитай съвсем истимаро дали още те харесва и така!

^ann^
    Guest
    Ами гаджето ми тръгна с друго момиче,изоставяйки ме и след месец скъсаха.После той ме умоляваше да се върна при него и накрая се съгласих.Сега чувствата ни дори са по-силни.Не мога да кажа,че съм направила нещо за да си го върна,но в периода когато бях сама,той виждаше само едно щастливо момиче,което се е справило със ситуацията и го е забравило напълно.Аз се погрижих да изглежда така,макар че страдах.Той разбра,че аз МОГА да живея без него и че щастието ми не зависи от него.Накрая той реши,че зарязвайки ме е направил голяма глупост и (въпреки,че в началото не бях съгласна пак да тръгна с него)сега сме пак заедно и сме щастливи.
    Мога да те посъветвам да не тичаш след твоето момче като че ли е последното на Земята,а да му покажеш че и ти си имаш достойнство и не ти пука особено и най-важното - че можеш да си щастлива и без него.А,повярвай ми,наистина можеш

Guest

ami vednyj veche ne se e poluchilo.vtoriq pyt moje da e po-zle,no moje i da e po-dobre,zashtoto shte ste popravili starite greshki./taka si mislq/no moje da se poluchi taka che da stradash mn.opitai se da go zabravish i gledai napred.Uspeh!

Повече от фен
    zavisi ot mn raboti
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

2 meseca sa mnogo vreme...toi ako e iskal da e s teb do sega da se e vurnal pri teb, taka che se ogledai i si nameri drugo momche

а и винаги можеш да си намериш "момиче" пробваи нещо ново за 1-2 месеца

Мега фен Аватара на koalka
    Ами първо разбери дали има чувства към теб,защото колкото и да си луда по него,ако няма такива нищо няма да се получи.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Никога не съм си връщала старите приятели може би и защото както казах в една друга тема не поддържам абсолютно никакви отношения с тях!Доста от тях аз съм зарязвала и съм го правила защото вече не изпитвам нищо към тях а тези които са ме зарязвали мене мисля че просто не ме заслужават!Колкото и да обичам някое момче никога не съм и няма и да тичам по ан момчета г*зовете!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си