.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kakvo e tova?

F-4eto
    Guest

Kakvo e tova?

Zdraveite pi4ove, ta zakakvo pi6a , ami pravih sex s edin muj i kato my praveh svirka toi izpusna nqkava te4nost , koqto be6e solena na vkus , posle go pravihme bez prezervativ.No nakraq kato svurshi (svurshi v stata mi
    ) vkusut na sprermata be6e nqkaksi leko sladuk , nqmashe ni6to obshto s prednata te4nost, ta vuprosa mi e ima li nqkakva veroqtnost 1-vata te4nost da e bila sperma i dali kato mi go e vkarval pak e izpusnal tazi te4nost i dali moje da sum bremenna.Ima i drugo , na 3-tiq den sled tova mi doide cikula , no sum 4ela 4e spermatozoidite jiveqt ot 5-7 dni , a na mene cikula mi e 7 dni .Predi toi go e pravil s drugi jeni pak bez prezervativ i nqma nito edna bremenna, super mn e zapoznat s takiva raboti i redovni si hodi na genekolog za muje (neznam kak se nari4a ,prostete mi za tupoto obrashtenie).Kajete mi kakvo mislite molqvi , tova ne e 6ega a mn seriozno
    sorry ako sum vi otek4ila

Комбал
    Guest
    За да разбереш дали си бременна бийш си един комбал по корема и ако удари на кухо значи не си ... После си бийш един по главата ( там със сигурност ще удари на кухо ) зарад туй дет си го прайла без презерватив.
    После тряя да почетеш малко кога една жена може да забременей, то да не става всеки ден ?!
    И като прочетеш тогава пиши пак, а и да не забрайш да си бийш пак един комбал за здраве ...

abe kombal dai malko po leko s momi4eto, ne vseki e genii kato tebe, no sym syglasen 4e trqbva da popro4ete6 malko za tova koga moje6 da zabremenee6. moeto mnenie e 4e nemoje da si bremenna

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    I az smqtam , 4e ne si bremenna , zashtoto ako be6e , nqmashe da ti deoide cikula , makar 4e e bil 3 dni sled akta.Togava veroqtnosta za bremennost e suvsem malka i bez tova toi ne e svurshil v teb i ne e sigurno , 4e tazi technost kakto ti q opisvash pak q e izpusnal.Tova e spored men, no sledvashtiq put vnimavai malko

Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    abe kombal dai malko po leko s momi4eto, ne vseki e genii kato tebe, no sym syglasen 4e trqbva da popro4ete6 malko za tova koga moje6 da zabremenee6. moeto mnenie e 4e nemoje da si bremenna
    Съгласна съм!!!И другия път малко по-полека

Комбал
    Guest
    Биите комбалите и се не боите

едва ли имаш причина за притеснение!
    8т. реклама
    бан на профил

Guest
    АХХАХАХХА ходи се чукай другаде. По тактично неможах да го напиша а твоя гинеколог за мъже се казва Уролог

F-4eto
    Guest
    kato my praveh svirka toi izpusna nqkava te4nost , koqto be6e solena na vkus
    Dobre ne sum bremenna , no kakva e tazi te4nost sperma li e ?

Мега фен
    Не е наясно с "тези неща", щом прави секс без презерватив и планирана контрацепция.

Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    abe kombal dai malko po leko s momi4eto, ne vseki e genii kato tebe
    Какво по-леко с момичето? Момичето прави секс, а не знае елементарни неща. Да седне да попрочете нещо. Най-малкото, достатъчно е да потърси в гугъл, ебаси.

TheGrimRipper
    Guest
    Vari pro4eti ne6to za sexsa ima takiva saitovei knigi ITN4e togava hodi se izlagai po forumi i sqkvi saitove...

TheGrimRipper
    Guest
    F-4eto "hahaha " devoika naish li ko si ponislih v kraina smetka moje kato si mu duhala purviq put pi4a mnogo da se e nakefil i da se e ..... izpikal.A mii da shtom e bilo soleno trqbva neshto takovaaa da e stanalo ^_^ no nee ti ne se pritesnqvai orinata e neshtoo huu hi4 nr vredi i na figorata ne pre4i ima malko kalorii ae osven gadniq vkus nqq nivki drugi misusi spoko shte si izmiesh ustata s nqkva po dobra pasta i vsi4ko e "ok"

Фен
    Град
    Hell.
    Ми направи си тест и виж. И от сега на татък с презерватив!!!

Za nai-sigurno veche s prezervativ. Ne mislq, che si bremenna, no za tvoe spokoistvie si kupi test.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

това,което 1во е испуснал е бил секрет!

Голям фен
    Град
    Sofia
    offfffff edin smqtal 4e si bremenna drug smqtal 4e ne si....nii ot kade da znaim wee
    Bez podpis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си