.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Има ли смисъл да се боря за нея..отново

Искам да ми дадете съвет..преди 80 дена скъсах с моята най голяма любов. Писах тема по онова време, как се чувствах след като ме заряза. Темата е тази. Прочетете да видите каква болка ми създаде месеци наред..има ли смисъл да се боря за нея ? За нашето щастие ? Имам път към града й и се чудя дали да й се обадя или да оставя нещата така..след като вече почти съм я забравил..

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Re: Има ли смисъл да се боря за нея..отново

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да ми дадете съвет..преди 80 дена скъсах с моята най голяма любов. Писах тема по онова време, как се чувствах след като ме заряза. Темата е тази. Прочетете да видите каква болка ми създаде месеци наред..има ли смисъл да се боря за нея ? За нашето щастие ? Имам път към града й и се чудя дали да й се обадя или да оставя нещата така..след като вече почти съм я забравил..
    Emi ako misli6 4e ima nadejda za vas dvamata q potarsi. V kraina smetka ne gubi6 ni6to samo moje6 da spe4eli6 USPEH

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Любовта боли!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ako q be6e zabravil nadali 6te6e da se 4udi6 dali da q tursi6!no v kraina smetka li4en izbor,potursi q ako misli6 ,4e ima nqkakva nadejda!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Ако мислиш,че я обичаш й се обади.Трябва да се бориш за щастието си

штом те е эаряэла эна4и има някаква при4ина
    по-добре я эабрави эа да не съжаляваш после
    2 т. системно.

Пич бори се за това,което искаш.Опитай,ако не стане просто забрави,но надеждата умира последна.После ако не го направиш ще си викаш ми тя ако е искала пак да е с мен и т.н.Успех!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    ako misli6 4e vse o6te izpitva6 nqkakvi 4uvstva kam neq estestveno 4e ima smisal!!!uspeh!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Ако мислиш че още има шанс за вас има смисъл,но ако е имало сериозна причина да се разделите и тя така те е наранила без да те потърси едва ли трябва да я търсиш.все пак ти знаеш по-добре от нас дали има някаква надежда да сте отоново заедно,ти сам трябва да прецениш положението.не оставяй любовта да те заслепи,ако няма шансове за връзката ви.щом казваш че си я забравил(което ме съмнява щом още се чудиш дали има смисъл да и се обадиш и мислиш за нея)остави нещата така.от любовта наистина боли,но явно ти си почнал да я превузмогваш.прецени сам нещата за да не си наранен отново.късмет!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си