.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Ами ти си решаваш,но да знаеш че е по-добре да си стоиш девствен отколкото да го правиш с всяка срещната курва. А и представи си как ще се чувства първата, с която го направиш - ще я накараш да се чувства наистина специална.
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Ние на тази възраст си мислим че сме много големи и всичко можем да правим! това разбира се не е така! хубаво е че ти си го осъзнал и се придържаш към принципите си! В крайна сметка си само на 17 а не на 70
    Аз имам много приятелки също на 16-17 които са девствени и не се притесняват от това! А и момчета такива има....тъй че спокойно! трябва да си горд мен ако питаш!
    8т. реклама
    бан на профил

Режим на тока
    Guest
    Е човек ако продилжаваш така ...
    Нали знещ приказката за тея дето много подбират накрая какво става с тях

хм...сега като се замисля и това е вярно от друга страна! Не прекалявай с изчакването!
    8т. реклама
    бан на профил

Guest

Re: lo6o lie dasi destven na 17 godini po tvoq volq03

Цитирай Първоначално написано от patoka_dafi
    emi o6te nesum go pravil smomi4e no mojex dosega ama ne iskam iaz ne znam ne6to nesum si nameril podxodq6tata
    Има6 време, ще намериш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    секса не е любов това е нагон за оцеляване.

Е тва ме разби!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    не е лошо разбирая се,даже е много добре.Разбирам те,просто чакаш подхощята.Радвам се,че не си като повечето момчета,които нямат търпение да го направят и въобще не им пука.Мога само да ти кажа браво!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Погледни го от друга гледна точка, ще бъде много готино с първото ти момиче... нали ако има поне капка любов. По-добре изчакай да се влюбиш много в момичето и тогава, ще видиш за какво си чакал
    Е нз, дали ако си го направил по-рано ще е същото и ще си имал време да ебеш половин град, но все пак
    Don't hate me, I'm just blind.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Ne mislq 4e e lo6o

taka kato gledam tova mom4e patoka_dafi i az kakto vsi4ki ostanali sa kazali ne vijdam lo6o v tova dasi go pravil moga samo edno dati kaja mom4e za vsi4ko si ima vreme rano ili kusno ne6tata ot samo sebe si shte se podredqt taka 4e nese pritesnqvai tova poskoro govori za teb hubavo 4e vse o6te nesi spal s momi4e za6toto dosta 4esto se sre6tat neseriozni koito iskat samo za edna no6t sex i ajde 4ao taka 4e ne burzai kogato sre6ne6 liubovta togava pravi liubov s 4yvstva i nqma da sajalqvash za6toto nqma ni6to hubavo ot tova da useti6 sladkata strana na ne6tata ot liubovta Ogledai se okolo sebe si i vij moje bi nqkade tam te 4aka tvoqta liubov nezemna i krasiva taka 4e tova e nai malkiqt ti problem dali si spal ili ne vse o6te s momi4e otkrii liubovta i useti trapkata da vidi6 kakvo e dasi vliuben \/ \/ \/ uspeh mom4e !

Guest
    Лощо е да много е лошо малеее край!Като не си намерил подходящата не си правил секс така си искал така си направил кво лошо мое да има!

Guest
    Пич ще ти кажа кое е лошо - да си на 12 и да НЕ си девствен по своя воля .. яй тва е вече лошо ... а инак аз съм на 17 не съм девствен ама да ти кажа не се чуствам специален ахаха .. да не ти пука ще му дойде времето

Guest
    awe brat0 priznau si gej li si .. ili ima nesto dr.. xa.xa.x.a ;]] tashak..em nqma nisto losho ddznam

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не разбира се, даже е за препоръчване по безброй причини

emi o6te nesum go pravil smomi4e no mojex dosega ama ne iskam iaz ne znam ne6to nesum si nameril podxodq6tata
    =D> =D> =D> Em az sum su6to na 17 i su6to sum devstven po svoq volq. Xax i 4esno kefa se na sebe si.

еее виж са ти си на 17 години и не си правил секс се едно неопитен си а като тръгнеш вече нали намериш си подходящото момиче то ше очаква нещо повече от теб така че ... вади си извод.

Според мен това не е ПРавилно

Повече от фен
    Немога да повярвам,че си на 17

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vseki si pravi kfoto si iska..Nikoi nqma pravo da te kritikuva za postapkite ti nito pak da ti kazva kakvo da pravish.. Inache mislq che si edno super momche i v dneshno vreme ne se sreshtat mnogo mnogo takiva (te momicheta ne se sreshtat veche takia ama karai) Izchakai .. napravi go kogato sam go poiskash !!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Jaguarrr
    =D> =D> =D> Em az sum su6to na 17 i su6to sum devstven po svoq volq. Xax i 4esno kefa se na sebe si.
    Има защо- не бързайте, късмет!

patoka_dafi2
    Guest

емога да повярвам,че си на 17 Shocked

em nqma problem no kakvo iska6 da kaje6 s tova no po hybavo kusno otkolkoto nikoga

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми няма лошо когато я намериш тогава

6te doide i vremeto kogato nqma da si devstven . Nqma ni6to lo6o
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Guest

az ne razbrah kakvo ti prechi che si devstven?kato ne si q nameril shte tyrsish.

fdsfsd
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    nqma lo6o
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си