- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete pls
zdraveite iam sledniq problem nz daje dali e problem i povod za pritesneniq no sum obrqzan i nz kak da obqsnq na priqtelkata mi ! nz kak 6te go prieme ? vie kak go priemate pomognete kajete kakvo da o4akvam kogato i kajaproblemi nqmam nikakvi otnosno higiena dobre zapoznat sum s predimstvata no neznam kak 6te reagira
![]()
![]()
На мен би ми харесало приятелят ми да е обрязан...не бих реагирала зле. И без това главичката е най-якото нещо...когато се вижда, е добре.
Ami az ako sum nqma da pokaja reakciqta ama vutre6no 6te se radvam!4e to tova ne6to e za dobro da ne e za lo6o!Treba da se radva! \/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
mn vi blagodarq ve4e ne se 4ustvam tka podtisnat kato spodelihradvam se 4e mi pomognahte misleh 4e 6te me gledat pod drug ugul 6oto sum leko razli4en ama qvno ne
o6te 1 put 10x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо ти няма, обрязаният пенис има повече предимства отколкото недостатъци. Смятам, че приятелката ти ще бъде приятно изненадана. Успех![]()
А така!Няма да се притеснявашПървоначално написано от IvanIvanov
![]()
mn vi blagodarqnqma li i drug da si priznae de :P 4ustvam se vulk edinak
![]()
![]()
![]()
emi nz dali 6et se radva ,no sus sigurnost nqma da et zareje zaradi tova ,4e si obrqzan!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
mi i az nz na6te kato sum bil maluk sa go re6ili nz 6to
Emi ne mislq,4e trqbva da se pritesnqva6 za ne6to,za6toto edva li bi reagirala zle![]()
мисля че няма да има нищо против---даже обратното!![]()
8т. реклама
бан на профил
Ще си помисля, че е някой гаден мюсюлманин или евреин и ще му кажа "Чао"!
ave zle, za info da ti kaja i nqkoi hristiqni se obrqzvat , nq ti obesnqvam zako ..............
Ako ne e mnogo zapoznata s hm...materiala daje moje i da ne zabeleji,no az lichno syshto bih se radvala![]()
Обрязания пенис има само плюсове...
От една страна - хигиената...
От друга страна главичката ти е грубовата и по лесно ше задоволяваш мацката...![]()
Аз пък викам изобщо да не и споменаваш.Ако тя знае въобще за кво става въпрос ще се усети едва като се съблечеш или при френска.Остави я със добри впечатления и чак тогава можеш да и споменеш.Първоначално написано от bibonka
Ако е някоя патка,освен да ти се нацупи или да си измисли някакви глупави извинения.
Аз и тук ще си го вметна,че няма нищо по-хубаво от обрязания Чччлен.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
be za higienata...to obrqzan,neobrqzan..ne se li kupe6 6te si miri6e6![]()
a po temata - nadali 6te se vuzmyti i 6te ti pokaje vratata,spored men nqma da i napravi vpe4atlenie...oba4e sum 4uvala,4e ako penisa na muja e obrqzan,to toi s godinite gubi 4uvstvitelnost na glavi4kata(pri turkane v belioto da kajem)..abe ne6to takova be6ene pomna![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
уау аз на 5 години разбрах какво е да си обрязан(обясниха ми го, не съм обрязън). Ако приятелката ти не го схване от първия път значи е мн тъпаПървоначално написано от filip4o
никак си няма да реагираспокойно
Ako ne i kajesh, daje nqma da zabeleji
еми аз ако съм на мястото на "приятелката ти" бих ти отрязал патката барем....кат ше се реже да се реже цялостно