.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: pomognete pls

filip4o
    Guest

pomognete pls

zdraveite iam sledniq problem nz daje dali e problem i povod za pritesneniq no sum obrqzan i nz kak da obqsnq na priqtelkata mi ! nz kak 6te go prieme ? vie kak go priemate pomognete kajete kakvo da o4akvam kogato i kaja problemi nqmam nikakvi otnosno higiena dobre zapoznat sum s predimstvata no neznam kak 6te reagira

Мега фен
    На мен би ми харесало приятелят ми да е обрязан...не бих реагирала зле. И без това главичката е най-якото нещо...когато се вижда, е добре.

e kak iska6 da reagira.

Супер фен Аватара на pinki
    Ami az ako sum nqma da pokaja reakciqta ama vutre6no 6te se radvam!4e to tova ne6to e za dobro da ne e za lo6o!Treba da se radva! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    mn vi blagodarq ve4e ne se 4ustvam tka podtisnat kato spodelih radvam se 4e mi pomognahte misleh 4e 6te me gledat pod drug ugul 6oto sum leko razli4en ama qvno ne o6te 1 put 10x

Нищо ти няма, обрязаният пенис има повече предимства отколкото недостатъци. Смятам, че приятелката ти ще бъде приятно изненадана. Успех

Цитирай Първоначално написано от IvanIvanov
    Нищо ти няма, обрязаният пенис има повече предимства отколкото недостатъци. Смятам, че приятелката ти ще бъде приятно изненадана. Успех
    А така!Няма да се притесняваш

filip4o
    Guest
    mn vi blagodarq nqma li i drug da si priznae de :P 4ustvam se vulk edinak

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi nz dali 6et se radva ,no sus sigurnost nqma da et zareje zaradi tova ,4e si obrqzan!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Слънце,а може ли да те питам защо си обрязан?
    а по темата едва ли 6те име не6тео впротив

filip4o
    Guest
    mi i az nz na6te kato sum bil maluk sa go re6ili nz 6to

Повече от фен
    Emi ne mislq,4e trqbva da se pritesnqva6 za ne6to,za6toto edva li bi reagirala zle

мисля че няма да има нищо против---даже обратното!
    8т. реклама
    бан на профил

Guest
    Ще си помисля, че е някой гаден мюсюлманин или евреин и ще му кажа "Чао"!

Guest
    ave zle, za info da ti kaja i nqkoi hristiqni se obrqzvat , nq ti obesnqvam zako ..............

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Ako ne e mnogo zapoznata s hm...materiala daje moje i da ne zabeleji,no az lichno syshto bih se radvala

Guest
    Обрязания пенис има само плюсове...
    От една страна - хигиената...
    От друга страна главичката ти е грубовата и по лесно ше задоволяваш мацката...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Ako ne e mnogo zapoznata s hm...materiala daje moje i da ne zabeleji,no az lichno syshto bih se radvala
    Аз пък викам изобщо да не и споменаваш.Ако тя знае въобще за кво става въпрос ще се усети едва като се съблечеш или при френска.Остави я със добри впечатления и чак тогава можеш да и споменеш.
    Ако е някоя патка,освен да ти се нацупи или да си измисли някакви глупави извинения.
    Аз и тук ще си го вметна,че няма нищо по-хубаво от обрязания Чччлен .
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    be za higienata...to obrqzan,neobrqzan..ne se li kupe6 6te si miri6e6
    a po temata - nadali 6te se vuzmyti i 6te ti pokaje vratata,spored men nqma da i napravi vpe4atlenie...oba4e sum 4uvala,4e ako penisa na muja e obrqzan,to toi s godinite gubi 4uvstvitelnost na glavi4kata(pri turkane v belioto da kajem)..abe ne6to takova be6ene pomna
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest

Re: pomognete pls

Цитирай Първоначално написано от filip4o
    zdraveite iam sledniq problem nz daje dali e problem i povod za pritesneniq no sum obrqzan i nz kak da obqsnq na priqtelkata mi ! nz kak 6te go prieme ? vie kak go priemate pomognete kajete kakvo da o4akvam kogato i kaja problemi nqmam nikakvi otnosno higiena dobre zapoznat sum s predimstvata no neznam kak 6te reagira
    уау аз на 5 години разбрах какво е да си обрязан(обясниха ми го, не съм обрязън). Ако приятелката ти не го схване от първия път значи е мн тъпа

Голям фен
    Град
    Бургас
    никак си няма да реагира спокойно

Guest
    Ako ne i kajesh, daje nqma da zabeleji

hh

еми аз ако съм на мястото на "приятелката ти" бих ти отрязал патката барем....кат ше се реже да се реже цялостно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си