- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Във вода:)))
Пробвали ли сте го във вода и ако да какво е усещането? \/
hahahha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Ако искаш може в някоя мръсна река или язовир...или по-успешно в морето (то канализация на всички хотели и половин България, ама става)![]()
Първоначално написано от Dreamfall
![]()
Във вода нз как ще е... ама в едно чисто езерце би било красота!![]()
едва ли е по-различно и по-хубаво!![]()
8т. реклама
бан на профил
според мене би било мн яко.. в басейн или езерце.. мм суперне съм пробвала де, ама нямам нищо против :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз съм пробвала,и не ми харесва изобщо![]()
Ne e ni6to osobeno i ako partniora ti ne e vnimatelen 6te te boli![]()
vypreki che sym v bs i bih mogla da probvam s moq v moreto , neka ne![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
абе, друго си е СВИРКА ПОД ВОДА!![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Ami vuv voda na men lichno ne mi haresva. Gubi se oseshtaneto totalno i vliza grubo.
Eating isn't cheating - Arnold
VURHOVNO0o0o eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еМ Тва НесМе Пробвали! Но Ще пробваме има време!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Първоначално написано от къде е батко?
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
хахахаха не съм
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Веднаж опитахме във ваната. Доста трудно начинание, Първо - че се пързаля по заобленото дъно, второ - единия от двамата рискува да глътне вода, трето - и двамата като се хоризонтираме за по-добра устойчивост и ваната прелива. Необходими бяха само 5 минути и след кратък дебат се преместихме на "сушата". Не мисля да повтарям.
az sum probvala v basein i v more. Abe na sushata e nai-hubavo !!ne mi haresva mnogo v voda,ama puk trupkata e iaka !
probval sum vuv vana naistina e neudobnone vigo preporu4vam
Любовта е най-важното на света
Не съм пробвала ,но звучи яко :P
Не е кои знае какво ,на суша е по хубаво![]()
Свобода е не да можеш да правиш каквото искаш, а да правиш каквото можеш.