.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Varnenci kude ste :):)

[b]Koi ot tozi forum sa varnenci?Adi da se suberem vsi4ki varnenci?Kakvo 6te kajete po vuprosa.6te se poupoznaem a puk moje da stanem priqteli 6to puk ne 4akam otzivite vi :P

az sam vn i sam nad1hana da se vidim 6tot e qkoaide de hora ne moje samo 2-ma da sme ot Vn ... nqaa se praite samo
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

tAKA E KO SE PRAVITE IMA I DRUGI ADI DA SE VIDIM 6TE E MN QKO 6TE SI IZBUHNEM

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    ей ма де съм цял Варненец ай казвайте на по колко години сте каде учите .. ?

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Аз съм българче направи специално теми, е които беше събрал възрастта и града на всеки! Айде ползвайте търсачките.

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ас съм от варна и Lyv4eto` и той
    ..impossible...
    ...is nothing...

Повече от фен
    Град
    СС (;
    оф къде са... ми у варна, къде да са...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Guest
    Сглобено от мненията на варненци до сега,6те пусна типи4ен и обоб6тава6т варненски пост:

кО стаа,Уе,ВН-ци,кО са праИти само СА,АДИ да са видиме,па да са поУпознаеме и после може и да си ИЗБУХНЕМЕ мн яко,а майна?!

Мега фен Аватара на machoka
    'във клубааа' са..

emi adi kude i koga da se vidim

Guest
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    emi adi kude i koga da se vidim
    С такъв ник най-добре на околовръсното след 9,аааааааа и всеки ВН,мъахаха,да си носи поне 20кинта,4е тряа да върви бизнеса все пак

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Аз съм българче направи специално теми, е които беше събрал възрастта и града на всеки! Айде ползвайте търсачките.
    Да, ама някой...който реши да се направи на шефче, не само че повъветва хората, че това не е правилно, ами и поо...поразвали темичката и я УНИЩОЖИ..хахахах

machoka А защо не даде линк към тема или да изброиш имена (второто не е за препоръчване), ами реши да флуидиш?

Супер фен
    Град
    VCHC
    Варненско чАдо съм и ми харесва идеята да се съберем. Места колкото искаш. Севастопол, козирката, общината, входа на морката, ФК, ДКС (Спортна зала)... Излизането може да стане след 30.06.2006 поради това, че сега доста хора наваксват това, което не са научили през годината. Айде решавайте къде, кога и да се направи тази среща.

"кО стаа,Уе,ВН-ци,кО са праИти само СА,АДИ да са видиме,па да са поУпознаеме и после може и да си ИЗБУХНЕМЕ мн яко,а майна?!"
    Няма да коментирам!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Цитирай Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
    Сглобено от мненията на варненци до сега,6те пусна типи4ен и обоб6тава6т варненски пост:

кО стаа,Уе,ВН-ци,кО са праИти само СА,АДИ да са видиме,па да са поУпознаеме и после може и да си ИЗБУХНЕМЕ мн яко,а майна?!
    То стана и малко типично пловдивски и софийски ми са струва ?

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от dark soul
    Цитирай Първоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)

То стана и малко типично пловдивски и софийски ми са струва ?
    Хохо, вкара смях. А и темата за среща ноподобява други подобни. Само сега чакаме "Ама защо никой не гойде", "Как аз бях там с Пенка 20 мин. преди срещата" и т.н.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от neMec`
    ас съм от варна и Lyv4eto` и той
    Тъкмо да кажа да ви пише по едно ЛС...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си