- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nejelanata bremennost
Kakvo da vi kaja , 4etoh taia tema za predpaznite merki i naistina v1preki si4ko kakvo hap4e(ime)moje da se vzeme sre6tu zabremenqvane i ako zabremeneq kakvo hap4e trqbva da vzema za da aportiram ili kakvo da napravia.Vse pak sum na 17 i ako na6te razberat 6te stana lo6o a abort ot lekar stava s podpisa na roditel.
da ti kaja 4esno i az samo za Postinor duo i Pharmatex sum 4uvala da se vzemat protiv zabremenqvane.
A ina4e kak da abortira6 s hap4e nz i az sigurno niakoi 6te ti napi6e
Uspeh!![]()
еМи то става с подпис на родител, но има някви такива, които ще ти направят аборта и без подпис на родителя, тоест нелегално![]()
ami to4no ot tova se interesuvam kak1v e nelegalnia metod![]()
ako ne sa minali 24 ili 36 chasa nepomnq tochniq period ot poloviq akt prodavat se hapcheta za omurtvqvane na semeto vuv vsqka apteka trqbva da go ima ...
Ако бременноста е в начален стадий тоест 1 - 2 седмици може плода да се премахне и инжекционно.Но ако е вече в 1 вият месец и повече трябва с аборт.Ми провери в интернет не може да няма нещо подобно.А и още нещо нали знаеш за Пустинора ама той се пие най-късно 3 дена след гафа.Абе мама му стара вземете се образовайте и тогава се ебете бе![]()
Znachi otnosno Prostinor Duo- vzima se do 72 chasa sled kontakta. Purvoto hapche se vzema, a vtoroto se vzima 12 chasa sled purvoto. Hapcheto predizvikva spontanno izhvurlqne na ploda. Pri nego riska e po-maluk, otkolkoto pri abort. Otnosno abortut- do navurshvane na 18 godishna vuzrast stava samo s razreshenie na roditel i cenata e ot 100 do 300 lv. spored zavisi ot mqstoto, kudeto reshish da go napravish. Ima obache i chastni kliniki, v koito se pravi abort na maloletni sreshtu skromnata suma ot 600 lv. Ne kazvam, che uslugata shte e nekachestvena, prosto e po-skupa, zashtoto trqbva da se falshificirat dokumentite na momicheto. Pri abortut obache ima mnogo poveche riskove. Moje da se poluchi uslojnenie po vremem na manipulaciqta i ima risk poveche da ne mojesh da zabremeneesh.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Drug variant..moje bi na chastno...ne mi se vqrva da ti otkajat...![]()
Искам леко да те поправя.Преди време Пустинора се пиеше първо 1то и после другото поне така съм чувала.А сега се пият 2те заедно...дано не ви се налага да пиете...Първоначално написано от Aleandra
Варки blagodarq za popravkata. Vse pak dosega ne mi se e nalagalo da piq Prostinor i otva e poslednoto, koeto znam za hapcheto. Hmm...trqbva da se usvedomq po-dobre.
Няма проблемПървоначално написано от Aleandra
Смисъл то докато не ти дойде на глава няма как...мен ми се наложи декември там някъде да пия 2 месеца едно след друго хапчета и просто да не ти говоря как ми се обърка цикъла...но се радвам,че поне сега се оправи.Та почнах да ти говоря,че докато не ти се наложи да пиеш няма проблем,а и в ... забравих името там описанието на това как се пие си пише всичко![]()
Tva s pieneto na hapcheta e mnogo kofti. Nadqvam se poveche da ne ti se nalaga, zashtoto samoto psihichesko izjivqvane mai e mnogo gadno.![]()
И аз се надявам да не ми се случи отнова,затова пожелах и на всички тук да не им се налага да пият,защото наистина както физически така и психически вреди.Смисъл наистина много ме беше страх,като го пих 1-вият път и след това и като ми разбърка и хормоните стана кофти...но по-добре смисъл недай си боже да стане гафа да се пият отколкото да се стига до по сложни ситуаций.Първоначално написано от Aleandra
П.П Ний май 2те с тебе си го ударихме на лаф,а Aleandra![]()
Abe i az useshtam neshto takova. Ama prosto si namerihme tematya i za tova.Ti na kolko si?
На 18Първоначално написано от Aleandra
сигурно е малко странно при полжение,че над 50% са под 16-15
а ти?
dobre de primerno go napravia purvia put s dureh si4ko kakto si trqbva.za6to trqbva da se pie tova hap4e za profilaktika ili..
Варки i az sum na 18.
Не бе дете!Това хапче се пие,когато той свърши в теб или презерватива се скъса (разбира се ако не е свършил и презерватива се скъса да не тръгнеш по аптеките).Още веднъж казвам - само когато стане гафа и не се усети пичаПървоначално написано от doni4ka
![]()
da. Ne e neobhodimo da piesh tova hapche vseki put. Otnovo kazvam, ne sum mnogo zapoznata, no mislq, che v protivopokazanieto pishe, che ne e preporuchitelno da se pie postoqnno. Samo v ekstremni situacii- akt bez predpazni sredstva, skusan prezervativ i t.n.
Thanks Barki naistina ve4e shvanah![]()
Дамз така е!Смисъл бях чула някъде и не мога да бъда сигурна,че не е добре да се пие повече от 3 пъти в годината.Ама никой не може да ти даде гаранция.Първоначално написано от Aleandra
Da i az neshto takova bqh chela. Ama nai-dobre otidi na lekar da ti obqsni sus sigurnost. A ti zashto gi pi, v smisul imashe sumneniq (ovulaciq i t.n.) ili skusan prezervativ.
Първоначално написано от Aleandra
Пъврият път,когато ги пих можех и да не ги пия ама се бях притеснила бая.Всъщност ситуацията беше такава,че един път той свърши и всичко беше ОК. и след това повторихме,но без той да се измие и в последствие разбрахме,че се е скъсал презерватива (но не беше свършил 2-рият път) обаче нали ти казвам много се притесних и ги пих.А на другият месец вече наистина ми се наложи да ги пия,защото както всичко беше ОК. той свърши и да ти кажа бая време стоеше в мен и в последствие,когато се отдръпна видях разцепеният презерватив и буквално си беше свършил в мен без да усетим и 2мата,че се е скъсал.Направо ми се дореваи пак пих...и да ти кажа наистина си права,за това че си оказва последствия и върху психиката и на 2ма ни...
Znam i az vednuj tajka se bqh panirala. Tui kato cikulut mi e neveroqtno redoven, nito mi idva po-rano, nito zakusnqva. Ta edin mesec mi zakusnq s 2 sedmici. Pitai ni kakvo ni beshe. Tova bqha nai-dulgite dve sedmici ot jivota mi. I az i priqtelqt mi bqhme pred ruba na nervna kriza. I to ot naprejenie qvno mi zakusnqvashe tolkova, A az uporito otkazvah da si napravq test, zashtoto ne iskah da znam rezultata. Nakraq toi me nakara na sila i izleze otricatelen. I na sledvashtiq den sled kato napravih testa i mi doide, ama dotogava....I sega kato si pomislq ludvam, taka che znam kakvo e. Dano poveche ne preminavame prez tova, che....
Да наистина е доста неприятно!Смисъл дочувала съм,че е допустимо да ти закъснее 14 дена тоест 2 седмици и ако до тогава не ти дойде вече става сериозно и трябва да се търси помощ.Обаче си опасна от стряах и тест дори не си искала да си направиш.В случая е по-добре да се направи ако имаш някакви съмнения поне ще ти олекне като видиш отрицателен.Абе със започването на сексуалният си живот трябва да знае какви рискове поема и с какво може да се сблъска и най-вече трябва да е добре осведоман е не за всичко,но поне за някой наистина сериозни неща.А така като гледам малките май въобще не преценят рисковете който поематПървоначално написано от Aleandra
![]()