.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Speshna Pomosht!!!

Puh
    Guest

Speshna Pomosht!!!

Nqkolko dena prediu zikul moje li da se zabremene>?

Мисля,че да!

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    za4enata sym v denq v koito na maika mi e trqbvalo da i doide..... ne 4e iskam da te pritesnqvam prosto ti kazvam kakva e realnostta...... dori nevyzmojno da zvu4i na nqkoi jeni ovulaciqta im savpada s cikyla i moje dori po vreme na cikyl da zabremeneqt
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Ako cikulut ti e redoven se smqta, che riskov e 14 den broen ot zapochvaneto na predishnata menstruaciq. Tove e preioda, v koito si v ovulaciq. Vse pak se broqt +/- 1-2 dni za po sigurno. Ako cikulut ti e neredoven, ne mojesh da razchitash na takova broene. Po-dobre izpolzvai preervativi, za da ti e mirrna glavata.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Ne moej6 da si na 100% sigurna sled kato trqbva da ti doide cikula

Мега фен
    Вероятността едно момиче да забременее винаги е 50% - или ще забременее, или не.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    dobre ne ,4e se karam ili ne6to takova,oba4e moje li da ne znae6 takiva ob6ti ne6ta za sexa i da go pravi6,sega vqrno li4en izbor e ama ima literatura po teq vuprosi pro4etete pone malko predi da pravite sex,e zatva ima tolkova mng aborti!to nqmat nikakva sexualna kultura!
    i da moje da se zabremenee!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си