- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някакви идеи как да подаря цвете....
Така искам да подаря цвете на едно момиче но без тя да разбира кои съм ! не ме питаиоте защо а ко някои има някаква идея да посъветва
mi ...ako iska6 da e anonimno ... dai nq nqkoi dr da i gi dade ... ama spored mene nqma golqm smisul da pra6ta6 cvetq bez tq ideq da si ima koi i gi e izpratil ... ama ti si znae6 .... a i nali kazva6 da ne pitame ... taka 4e pomoli nqkoi tvoi fr da i gi dade ... i da ne kazva 4e sa ot teb a da kaje 4e edno mo4e go e pomolilo da i gi predade
Ами може да пробваш с куриер. Колко е голяма? Може да поръчаш да и ги доставят в тях, в училище, в работата...Не виждам голям смисъл обаче да и не и казваш кой и ги праща, защото тя може да си помисли, че някой съвсем други й ги е пратил
Ne mislq 4e e dobra ideq - tq moje da si pomisli 4e vaprosniq "priqtel" se opitva da q svalq,kazvaiki 4e nqkoi go e pomolil da i dade cvetq.Tova s kuriera e po-dobyr variqnt,stiga da ne i gi dostavqt,dokato roditelite i sa u tqh - ako e golqma,nqma problem,no ako e na 15-16 ili po-malka,roditelite 6te zapo4nat da zadavat dosadni vapros4eta i taka samo 6te q postavi6 v typo polojenie.Vse pak ti si re6ava6.Moje6 da i ostavi6 cvetqta nqkade(na 4ina v u4ili6te,pred vhoda) kadeto samo tq bi mogla da gi vzeme i da napi6e6 belejka.No tova za 4ina mai ne e mnogo umestno,zaradi sau4enicite.Първоначално написано от *an4eto*
Sigurna sym 4e 6te izmisli6 kak da go napravi6![]()
Това също е хитро между другото. Ако имате шкафчета в училище или пък някой път да кажем да оставши бележка някъде, където може да я види, че еди къде си има изненада за нея, но според мене е хубаво да й подметнеш все пак по някакъв начин, че си ти. Иначе би могло да стане идиотско.Първоначално написано от @driana_15
Ееех ... 5-ти клас и аз точно това бях направил. Що се отнася до ситуацията смея да предположа че си още в основното у-ще и идеята ми е следната: Издебни някои час по физкултура или друг когато да няма никой в стаята и внимателно цветята в чантата и или под чина и така че тя да разбере че са за нея. Това с куриера също не е лоша идея щом искаш въпросното момиче да се изчерви като домат пред съучениците или приятелите си.
И все пак брат от това няма почти никакъв смисъл повярвай (зависи от момичето). Ако искаш опиши по подробно ситуацията.
Sometimes escape on time means that you win ...
ние не сме в едно училище такаче всички чинове ,шкафчета ...........отпадат
за куриера се сетих ама както казахте тя е не 1... и родителите.......
а по въпроса защомисля че тя ще се досети .....
Първоначално написано от Анонимко
ПП:ЦВЕТЧЕ
Картичка копеле!
Мисля че с цветята и една картичка с готино пожелание ще свърши страхотна работа
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
xixi hubava ideq vapreki 4e e po hubavo da ne e anonimno da ne si pomisli 4e e koito tq iska... no ina4e ako znae6 kade jivei(ako ne prosledi q) ostav6 cveteto na istrivaklata,zvani6 i sa skriva6, i gledai da e sama v tqhaidi kasmet i da koi6 kvo e stanalo \
/
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Няма защо да я проследявам аз и знам адреса телефона всичконо немога да измисля как точно искам да те така за да е по-интересни...........
Ами пред вратата е най-добре![]()
Първоначално написано от Eimi_{}
и да излезе баща и и а каквоп е това тукахаха
awe t*p li si kaji mi za kfo i e da i daa6 bez da znae 4e sa ot tebe? nali 4rez tqh iska6 da i pokae6 ne6to etc.. awe nz ..
Първоначално написано от R0lfc0pter
sa az sym si precenil situaciqta ne mi beri grija
Eimi ти даде добра идея - сложи ги пред вратата и. Но гледай да направиш неочакван комплимент на техните с въпросното цвете(да речем техните ги няма, слагаш цветето, звънеца ... и се омиташ). Ако и този вариант не става казувай ше измислим нещо.