.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    snoopytoo
    Guest

Има ли смисъл?

Преди време ходих с едно момиче и го харесвах толкова много че бях готов на абсулютно всичко,направо си мислех че го обичам.Обаче то не ме харесваше особенно много.След като скъса с мен мина 1 месец и я забравих, но сме в едно училище и даже в една компания от време на време и преди 2 седмици пак доста взех да я харесвам и и предложих, а тя ми каза че няма смисъл да ходим пак,защото едвали щяло да се получи.Преди седмица имаше екскурзия и тя отиде.Там тя е била с един много добър приятел и сега са един вид заедно,но пък нейната най-добра приятелка ми каза че тя ме харесва доста силно от 2 седмици ама неиска да ми го каже заради моят приятел.
    Какво да правя??? Да го оставя да прави каквото иска или да се боря за нея с риск за нашето приятелство.НЗЗЗЗЗЗЗ
    Ако имате мнение няма да е зле да го изложите може да ми помогнете

Голям фен
    Град
    Бургас
    По приказките, които даваш имам чувството че скоро всичко между нея и приятелят ти ще свърши.Пък и нека мина малко време...така момичето наистина може да разбере дали наистина си пада по теб...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    По приказките, които даваш имам чувството че скоро всичко между нея и приятелят ти ще свърши.Пък и нека мина малко време...така момичето наистина може да разбере дали наистина си пада по теб...
    Напълно съм съгласен.

Pi4 li4no az si mislq 4e nqma smisul da se bori6 za neq ot tvoq razkaz si vadq zakliu4enieto 4e i e vse taq dali e s tebe ili s nego,za6toto ako e iskala da e s teb,kogato si i predlojil tq e 6tqla da ti dade pone nqkakva nadejda,a puk ako e iskala da e s nego,to togava ne e 6tqla da prikazva na neinata priqtelka 4e iska da e s tebe.A ima i drug variant, 4e tazi priqtelka (koqto ti e kazala 4e "tvoito momi4e" iska da e s tebe a ne s tvoq priqtel) iska da bude s tvoq priqtel i gleda kak da razkara tazi drugata.

Moqt suvet kum tebe e da si potursi6 3to i to svestno momi4e.Kakvoto i da re6i6 USPEH Pi6i kakvo si reil i kakvo e stanalo.

Еми ако искаш й привлечи накакси вниманието.Ние момичетата обичаме да ни правят комплименти,така че може и ти да постъпиш така с нея.де да знам,измисли нещо

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Напълно съм съгласен.
    i az
    2 т. системно.

snoopytoo
    Guest
    Хора да ви кажа хептен се объркаха нещата.Откакто писах това започнах да мисля само за нея.Неска ми казаха че къса с него и ще се хваща с един мухльо който нея кефи.Според мен тва е за да подразни моя приятел и донякаде мен. И кво стана в карайна сметка тя нз кво иска поне според мен.Ако имаше начин по който да я забравя нямаше да се замисля ама секи ден идва до нас или аз съм пред тях или се виждаме и нз просто.
    Е сега вече аз се обърках адски много, а за вас ваобще незнам кво ще си помислите.
    Предполагаемият отговор е:Тя е дете още и незнае кво иска,но в моите очи е доста по голяма нище че е на 16.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Напълно съм съгласен.
    Точно така сичко е въпрос на време...след време ше иска с тебе ама ти и покажи един голям дълъг тлъст в околовръст среден пръст

Град
    Септември
    Пич тва се едноче аз съм го писал.В момента аз съм в абсулютно същото полужение и нз кво да правя.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Pogovori s Priqtelq si i s neq savsem seriozno varhu tova moje6 da zagubi6 enid ot tqh no pone 6te znae6 4e ve4e nqma da ti e Mugla
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Остави я сама да прецени как да постъпи!Ти си й предложил-тя ти е отказала!Сега ако тя иска нещата между вас да се получат,тя е тази която трябва да дойде и да говори с теб.В крайна сметка не може вечно да вървиш по нея,а пък тя все да ти отговаря колебливо.Нека се изясни сама със себе си,да разбере какво чувства и към кой и тогава вече ще му мислиш.Но според мен едва ли ще се получи нещо между нея и приятеля ти

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Харесва те доста силно...хм....интересно звучи!
    Ами бори се за нея пък ако те иска като приятел няма да си развалите приятелството дори и да знае че я харесваш!!!

snoopytoo
    Guest
    Дам аз говорих с моя приятел и той няма нищо против ама ще изчакам 1-2 седмици малко да се отаят нещата и тогава ще реша дали да говоря с нея,защото сега съм сигурен че няма да знае какво иска и дали няма да направи грешка.

Повече от фен
    4esno kazano nz,moje bi trqbva da se bori6 za neq,priqtel 6te si nameri6,no 6te nameri6 li dryga lubov,6te jertva6 6tastieto si za 1 priqtelstvo koeto moje da se razru6i i po druga pri4ina!a we q se bori za moomi4eto si
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си