- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тривиално, но озадачаващо
Хора имам много странен случай или може би фундаментален![]()
Момичето, което ми е присърце (но аз все още не съм сигурен в чувствата и) няма проблеми да говори даса с мен по IM програмата, но когато сме в училище и я засека по коридора, ако я погледна ми се усмихва (незнам как а го кажа може би донякъде срамежливо, но в никакъв случай изкуствено) , или си извърта главата на някъде. Доста време си чатя с нея
, но тя ми казва, че не ме харесвала(като за гадже) и това продължава доста време вече, и се чудя какво да правя , дори днес леко си направих бъзик с нея за да и повдигна настроението като я помолих да ми даде телефонния си номер, защото съм загубил листа, а след като ми го каза и казах, че го имам, но съм искал да проверя дали ще ми го даде два месеца по-три месеца по късно![]()
Наясно съм, че може би няма да получа отговор , защото и информацията ,която ви давам е "некачествена", но все пак трябваше да споделя с някого ... Благодаря ви , че четохте дотук!![]()
ок!ама какво точно се иска от нас?Виж постъпката ти наистина би приповдигнала настроението ан мацето, ама все пак не разбрах каква е целта на занятието?![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ами изобщо има ли смисъл да продължавам да искам да бъда с нея, защото колкото повече се опитвам да я достигна , толова повече хлътвам по нея , и ми се струва че толкова повече се отдалечава от мен
ми не знам!по-добре изчакай седмица две да видиш кво ше стане!Аз в крайна сметка не разбрах, дали тва момиче се прави че не те харесва или хич не те харесва!Значи ако само с еправи, просто действай не е чак толкова страшно, но ако не те харесва по-скоро почвай лека полека да я забравяш щото несподелената любов е нещо много...неприятно е меко казано!значи ако сам си прецениш че момичето не те харесва по-добре я забрави, все пак живота продължава!![]()
Ами единствения проблем е че не мога да разбера дали се прави или въобще , защото иначе въобще нямаше да се колебая и отдавана щях да съм я забравил просто в момета вече съм на етапа когато следя всеки нейн жест интонация думичка и прочие...Дори за това направих шегата с телефонния номера защото исках да разбера дали е склонна да ми го даде,защото ако искаше да ме разкара , сигурно щеше да ми откаже ?!
ти не си на никакъв етап - ти май си влюбен!Ами що направо не я попиатш?Питай я уж че си любопитен какво би казала тя ако й предложиш?Дали ще с еполучи между вас ако изобщо някога се хванете заедно...ей такива експерементирай!Ако тя ти каже че е възможно да се получи нещо напрао я питай дали иска да ходите, пък ако нищо не се случи-здраве да е!
Има и други варианти от онея романтичните, да я попиташ как едно момче може да привлече вниманието й ей такива неща!И тя като ти каже почвай да се опитваш да явпчеатлиш!Не знам все пак съм момиче но на мен ми се е случвало едно момче ми искаше съвет как да предложи на едно момчие което много харесва, аз му казах и той взе че ми предложи по същия начин по който му бях описала!Бях изненадана но приех!Може и при теб да стане!успех![]()
Ами питал съм я, обаче тя ми казва не по такъв начин, че все едно ми казва- незнам какво да ти кажа
нещо от рода защото аз веднъж се изнервих:
Категорично пука ли ти изобщо за мене:
-НЕ , ама не сикам да те карам да се почувстваш зле
или нещо от този род беше
и всичко пак е по старо му
еми тогава не мога да помогна!очевидно тя не се интересува от теб!ако дадеш още примери за държанието е възможно да помогнеме (то като гледам само аз помагам) ама земи да си я попиташ направо дали те харесва!Първоначално написано от akademika
mn hitro za da povdigne6 nastroenieto i pozdravleniq =D> .ako ti q hareva6 vse pak kaji i i tq ako te haresva ok,no ako tq ti kaje 4e ne te haresva kato gaje i kaji 4e iska6 da si ostanete frend zavinagi
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ЕТО ГО! Йес! Откога чакам новия ти филм, човече! Това просто не е толко велико колкото старите, ама става се пак... Баси добрия... Филмите ти... Мале! Култови! Ама почнал си да изпростяваш, деа... Използвай яките похвати! Исках да има нещо тип:
”Попитах я, ако аз съм протон, а тя е неутрон дали заедно можем да сформираме стабилно ядро”, ама не...! Ти трябва да я питаш директно... Искам тоталните филми... В тях съм се счупвал от смях... Ся темите са ти тъпи.