Цитирай Първоначално написано от Анонимко
priqteli! Pravete tova koeto naistina vi se pravi(V profesionalen plan) ne slu6aite va6te kakvo bilo nai dobre za vas!!!kazva vi go edin tyjen 4ovek, na6te me butnaha v gre6na posoka "Stani to na mama matematik,blabla"DA ama NE!! VECHE NE!!!DU6ATA MI E DADENA NA MUZIKATA, PRAVQ VSI4KO ZA MUZIKA VE4E NE ME INTERESUVA MATEMATIKA I DRUGITE RABOTI...SAMO MUZIKA I EZICI!!!ZAEBAH MATEMATIKATA I VE4E JIVOTA MI E PONE PESEN, MOJE DA NE SAM BOGAT ILI NE6TO NO PONE PRAVQ TOVA KOETO NAISTINA ME PRAVI 6TASTLIV!!!
Zaslu6aite se v dumite i namerete smisal!!Ako iskate da stanete hudojnik primerno => Stanete. Poslu6aite sarceto si!
Еми така си е... Например мене вкъщи ми предлагат (не ме принуждават) да уча фармацефтика, но на мене биологията не ми е ЧАК ТОЛКОВА присърце. Аз искам да уча езици - английски, немски, френски, испански... Е, не всички,но... Но се замислете и нещо друго. Едно е да правиш нещо присърце и да ти е готино, докато го учиш или там, каквото ще го правиш... Но като завършим ще трябва да си търсим работа и напоследък искат поне 2 езика и т.н. Тогава дават по-високи заплати... живота ни ще бъде по-лек. Но аз съм ПРОТИВ да учиш нещо, което не ти харесва. Затова съм си избрала един среден вариант - ще уча няколко чужди езика (мн искам) и така ще имам изгода, тъй като се търсят хора за работа, които знаят поне 1 език, но да го знаят перфектно... Така...аз малко се отплеснах, ама какво да се прави... Е, това беше от мен, дано сте ме разбрали, въпреки че понякога не мога да обяснявам както трябва