- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete mi.... :((
Zna4i istoriq mi e slednata....
Ve4e mi zakusnqva 9-10 dni i 6te poludeq...v4era si napravih test za bremennost i se okaza otricatelen(1 4erti4ka).Naskoro ne sum spala s priqtelq mi,tai kato se slu4iha nqkoi ujasni ne6ta i ne ni e bilo do tova(dori da zvu4i malko tupo),a i pokrai izpitite mi.... i mislq 4e nqma veroqtsnost da sum bremenna,no vse pak se pritesnqvam....Po princip do sega mi e bil gore dolu normalen cikula vse pak sum o6te na 18 i mislq 4e sega e vremeto kogato se normalizira...
Iskam da popitam po-opitnite momi4eta,koito sa si pravili testove (surechek) ot golqmo zna4enie li e kolko kapki 6te slojite v otvora,tai kato bqh mnogo 6a6nata kato si go praveh testa(za pruv put mi be6e) i uj slojih 3-4 kapki,no i dnes ne mi idva i me e strah da ne sum go napravila nepravilno...
Nadqvam se da ne e ne6to seriozno,a da e zaradi tova 4e bqh i na more,a i mi se slu4iha ujasni ne6ta sled tova i si mislq da ne e ot klimata i stresa,no puk 10 dni zakusnenie,sa6to mai ne e normalno...Vie kak mislite???
Ima li nqkukuv na4in(hap4eta) da predizvikam cikula....
Виж, не е ненормално да закъснее или дори да пропусне един месец. Независимо колко ти е редовен цикъла, винаги може да се получи този пропуск. А особено щом става дума за смяна на климата, може би наистина ти закъснява. Не се притеснявай и на мен ми се е случвало.
А колкото до теста 3-4 капки е нормално, но както днаеш винаги може да се получи грешка, така че по-добре го повтори, или направо отиди на лекар - с направление от личния е безплатно.
Айде успех от мен![]()
za po-sigurno otidi na ginekolog!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Първоначално написано от the_destiny
Няма безплатно никъде. Накрая измислят, че трябва някаква си такса и пак си плащаш. По темата, не се притеснявай, като не си правила секс не може да си бременна. Повтори теста, нищо повече.
2т. забрана за ползване на профил
Ne se pritesnqvai,i na men tozi mesec mi zakysnq sys sedem dena,a kogato mi doide mi te4e dosta po-malko v sravnenie s normalnoto mi te4enie.Az syhto si pravih Surechek-3-4 kapki sa napylno dostaty4ni.Ako iskash povtori testa,za tvoe si uspokoenie.Vremeto e takova,4e mai-ami na mn momi4eta tezi meseci ne im e nared cikyla.A shtomkazvash,4e si imala i dopylnitelni stresove-togava syvsem...Nai-vajnoto-ne misli neprekysnato za tova,zashtoto smao ot pritesnenieto,4e ne ti idva moje da ne ti doide skoroJelaq ti kysmet i stiskam palci vs da e nared
![]()
Normalno e da ti zakusnee. Ti samata kaza, che e imalo nqkoi neshta, koito moje i da sa prichina da ti zakusnee. Shtom ne si pravila sex, nqma nachin da si bremenna. No za tvoe uspokoenie si napravi oshte edin test. A otnosno SureCheck 3-4 kapki sa napulno dostatuchni.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
baby moq savet e o6te 1 test4e surecheck sa dobri ,ako ne ti doide do 2 3 dni hodi na ginekolog tam ne hapqt
Love you Kris !!!
zemi idi na zidaromaza4 nekoi... mn qsno 4e ne ginekolog 6e ide we na zubolekar li iska6?Първоначално написано от summer_04
За кво са тия паники. на бившата ми приятелка цикала се пропусна 2 пъти. Не може да не ти се случи. Все пак 10 дни не са много.. пробваи пак с тестове след 2-3 дена и виш кво ще ти покаже. Ако е отрицателен ходи виш за кво ти закаснява да не е нещо болест или подобно ..![]()
И на мен ми се случва същото не съм правила секс от един месец някъде, направих си тест и е отрицателен и ми закъснява с почти една седмица вече.Като гледам и други теми във форума виждам, че на много момичета тоя месец не им е наред цикъла и може да е от рязката смяна на климата пък и от притеснение..